- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Приятелката ми иска да я лижа, а мен ме ми е гнусно
Не мога да си представя да я облизвам там от дето пикае. Тя иска и на мен да ми прави разни работи с уста тути-фрути и яхабиби, но аз отказвам, защото това е мръсно място. Както казва мама като бях малък "акано" е не мога да и дам да ми лапа аканото на любимото си момиче. А
А аз я обожавам!
Поздрави, Асен ))
Хаха,ми тогава даже недеи я еби че с неиното акано място ще оцапаш твоето акано място и ш станете оакани и двамата![]()
Сексът не е особено здравословен и без това. Всякакви болести пренася. Секс се прави единствено, когато човек иска да продължи рода.Първоначално написано от Schnitzer
аз съм зад майка ти, Асене !
аканото си е акано и тва е
можеш да пробваш да я лижеш с найлон
![]()
em kat ta e gnys ot priqtelkata ti....togaz nedei i da q celyvash...zashtoto moje dokato e akala..sly4aino da si e bryknala v ystata da si namesti nqkoi zyb..i poslee da ne si izmila zabite..... \/ \
/ \
/ \
/
Ти си зле е брат,мноо зле....ако наистина я обичаш както казваш тряа да я лижеш,не само за да доставиш удоволствие на нея,а за да видиш как си умира от кеф и то заради ТЕБ,ама кво ли ти говоря....за да те е гнус от приятелката ти тряа да си ебати злето....тц тц тцПървоначално написано от Асен
Само кислород искам за да мога да дишам,
само път свободен искам за да мога да тичам,
само една надежа искам свободен да пея
и една марихуана да се смея
Първоначално написано от Анонимко
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Хахаха че ти въобще какво искаш да правите - направо да и го вкараш ли?Че то удоволствието което ще и доставиш ако я обработиш преди това е по-хубаво.И на теб би ти харесало тя да ти врътне една... ама се правиш само.Пък като те е гнус недей я лижи като не щеш ама по тая логика трябва да те е гнус и да си го вкараш в нея.
Не за вражда, за обич съм създадена!
ехххх на 13 ли си, на 12 ли... ми като не щеш, недей, ама айде поне не се излагай с такива тъпи изказвания, бе, мом4е...
Tuka ne6to banalno li trea da napi6a... hm da vidimmrazq oniq 12-godi6ni momi4enca, koito mn napereno mi zaqvqvat "Ku4ka sum i kfooo"... emi takova, mili4ka,... glupa4e si o6te
ba6..Първоначално написано от Schnitzer
![]()
Ето едно смислено мнение и добър съветПървоначално написано от Seizure of Power
![]()
как може ле човек ми то не и ли улижеж сливата кво ша я правиш тогава пууу как мое!пък какво говорим за нещо по експериментално ми ти ще и омръзнеш и щете зареже бе човек![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
оффф ама вие сте ебати дебилите, според вас трябвали хората да си лижат задниците... и майка му е права, защото все пак задника е най-мръсното място на човека и много проблеми могат да дойдат ако се лижат лайна или по-точно путки и задници
Ako ne si mie6 pup4asaloto dupe ni6to 4udnoПървоначално написано от monkmonko
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
А иначе да ти се лиже х*я не е гадно, аПървоначално написано от monkmonko
![]()
Първоначално написано от Асен
А бе ти да не си флегма е? Кретен скапан. Имаш 10 години? Мръшляк скапан .. ПЕДЕРАС.![]()
![]()
Да ти сера в устата педерасче гадно..накарай я да ти метне една комета в устата..и тогава ше видиш акано и поакано.... педерасче![]()
Като гнетеш лайна по улицата и вечераш в контейнерите не те е гнус ма ена путка не може да лизнеш Педерас шибан грозен накарай майка ти
да ти лизне аканото да видиш дали ше я е гнус=D>
Ми ако щеш бе, кой те кара? К'вото искаш това си прави...било го гнус....хората са го казали "КОйто не е гнуслив е добър в леглото"....ти май не си от тях![]()
Първоначално написано от Seizure of Power
![]()
Относно темата..
пич, ти имаш ли 11?![]()
Къпете се и се лижете па щом ви е гнусИ двамата ще сте чисти и двамата ще сте на кеф,но така ако й отказваш,ще земе си намери друг дето не му дреме дали го е гнус или не
![]()
нямам повод да сънувам....
Гнус те е да я лижеш и ДА ТИ ДУХА![]()
![]()
?... Ти си абсолютния глупак ... или може би доста ограничен селянин ? ... нещо такова те мъчи явно... !!!
не е така,напълно нормално е.Първоначално написано от Анонимко
нямам повод да сънувам....
Братче ти си много зле бе сладур.Как ще те е гнус от приятелката ти?!!? Ми по нататак като пораснеш и се ожениш и имаш бебе как ще му сменяш нааканите гащи или и от него ще те е гнус?!?!? Я не се излагай толкова момичета казват че няма нищо по хубаво от лизането,а теб те било гнус и то от приятелката ти ,която уж обужаваш лелелел ужас
ti si .......pulen TAPAK povqrvai mi TAPAK za teb neznam kakvo drugo moje da se kaje....
![]()
![]()
zastrelqi se be ,bate