- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- РАЗМЕРИ(Към момичетата)
Я сега кажете какво харесвате има ли за вас значение размера?
of vij priqtel kvo da ti kaja malka ti e pi6kata nqma zna4enie dali 6te ti go kaja az ili nqkoq macka ama golqma rabota samo 6te bryska6 4ikii nqma macki za teb samo za men i za ostanalite pi4ove s dylgi salami
Пффффффф бягай се скрий някаде.Да съм казал че ми е малак ?Несъм нали ? Просто това е на която много хора искат отговор!Тапак...Нали знаеш куче което лае не хапе !!!От такива отворковци като тебе направо ми е дошло до гуша (19 см ако те устроива ела ми се подрусай малко)
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
teb moje da ti e do6lo do gu6a ama men huq mi e do gu6a i kvo 6te ti kaja zablujdavai kogoto si iska6 4e ti e 19 ku 6te 119 razpraqi 4e ti e pyrvo ne e vqrno i vtoro za men nqq nikvo zna4enie no pri4inata da se ebavam s teb e 4e vyprosa ti e typ i osven 4e e typ si i maluk sledovatelno ti si typ i 6tom si typ i qvno s pederаsti4na nastroika dimek gay(ела ми се подрусай малко) se 4udq 6to pita6 momi4etata a ne pro4ete6 malko seriozna literatura po vyprosa i da se konsultira6 s edin dva doktori ili prosto da pretyrsi6 neta a i btw po prestijno e da si izbiva6 kompleksite nqkyde drugiteПървоначално написано от Анонимко
аххх момчета стига с тия комплекси и глупави теми вее...
не е важно колко ти е голям,важното е да ЗНАЕШ КАК ДА ГО ИЗПОЛЗВАШ ...![]()
( за малките невръстни момченца - не търсете листчета с упътване за употреба,не играйте с него ей тей щот трябва,ами седнете си на задниците и прочетете малко в нета или от специализирани книги)
Проспах си живота...ама за сметка на това с какъв мъж