.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 59
    Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...

Какво забелязвате у външния вид на хората,което другите не?

Замислихме се с едни приятели... ХОрата са много странни понякога.
    Има някои неща във външния вид на другия, които на никого не му правят впечатление, освен на насас... ПОне при моите познати е така.

Имам една приятелка, която е скенер за всякакви физически дефекти. Не че я отблъскват(и това се случва, де), просто ги забелязва "Абе , виж на тоя колко са му малки ръцете" "На тази едното и око е малко по -голямо..." и прочие. Гледам, гледам, и понякога дори и когато ми е казала, не забелязвам някакъв дефект...Осветлила ме е за някакви дефектчета у мен, за които и идея си нямах...

Мен например огромно впечатление ми прави, ако косата на човека е дори съвсееем лееееко мазничка в корените. Имам фобия от мазни коси, честно... Може би защото моята се омазнява лесно, и постоянно ми се струва мазна... Мия я всеки ден, понякога два пъти. И може би затова,но винаги забелязвам дори най- малкото загатване за мазнички молекули в косата...

На сестра ми впечатление и правят обувките на човек. Голямо впечатление. Аз например никога, ама никога не гледам обувките на хората...

Та, има ли такива неща, които само на вас ви правят впечатление
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    И аз зяпам обувките на хората.
    Даже странното е,че сканирам човек отдолу нагоре.
    Гледам също и ръцете - много ме отблъскват неподдържани ръце(имам предвид черно под ноктите,или изгризани такива..)
    Дрехите не ми правят особено впечатление,но самото поведение - много.
    Пък и нямам навика да зяпам човека,докато го изуча напълно.Не намирам смисъл просто,опознаването става постепенно.Пък и някои хора не се задържат в живота ми за повече от 2-3 виждания..Ако анализирах всеки щях да познавам половин София..
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Гостче
    Guest
    Интересна тема, аз също гледам косите на хората, погнусявам се от лошо поддържани коси и за това гледам моята винаги да е хубава
    А като се замисля...абсолютно никога не съм поглеждал обувките на някой...

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Не, няма такива неща...или поне в момента не мога да се сетя.

присъединявам се към гледането на обувки. почти винаги първо там зяпам, височината също ми прави впечатление, както и цвета на очите. интересни са ми и ноктите на хората - каква форма са, колко са дълги, лакиджосани ли са и бля-бля.
    това, общо взето, е моето анализиране.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Цитирай Първоначално написано от ABSOLUT`me
    И аз зяпам обувките на хората.
    Даже странното е,че сканирам човек отдолу нагоре.
    Гледам също и ръцете - много ме отблъскват неподдържани ръце(имам предвид черно под ноктите,или изгризани такива..)
    Дрехите не ми правят особено впечатление,но самото поведение - много.
    Пък и нямам навика да зяпам човека,докато го изуча напълно.Не намирам смисъл просто,опознаването става постепенно.Пък и някои хора не се задържат в живота ми за повече от 2-3 виждания..Ако анализирах всеки щях да познавам половин София..
    И аз така
    I'm not afraid of death. I just don't want to be there when it happens.

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Първите неща , които забелязвам- веждите и носовете на хората.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    Във външния вид рядко забелязвам нещо, но относно маниерите и изобщо невербалното контактуване. Чета всичко. Как си е кръстал/а краката, походката, погледа, движението на ръцете....ей такива неща мноооого ми се набиват в очите.

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    При мъжете - пръстите. Като цяло ръцете.
    И аз забелязвам мазни коси.
    Почти никога не гледам хората в обувките, докато сестра ми има мания - тя забелязва първо това.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Повече от фен
    Град
    Ямайка
    Обувките говорят за човека...Затфа тях ги зяпам най-мноо!

Мега фен Аватара на quench
    ъгълчетата около устните и очите, задължително
    забелязвам веднага формата, която заема тялото в дадени пози и движения
    правят ми впечателние тиковете на хората
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Обувки, дрехи, ако носи някакви аксесоари, погледа, наличието на коса

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    аз разглеждам лицето доста внимателно, главно дали е правилен носа , след това преминавам на кожата и косата
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Ммм и аз зяпам обувките, но не се вманиачавам. Имам една приятелка, която ми е казвала, че никога не е била близка с човек с грозни обувки Тфа е странно... ама както и да е.

Иначе нещо не мога да се сетя какво забелязвам супер много. По-скоро мога да кажа какво никога не ми прави впечатление - цвета на очите. Общо взето мога на нацеля какъв цвят са нечии очи (които не са пред мен в момента) по... как се казва на български, хм... типа на човек - рус със светла кожа или с кестенява коса и тъмна кожа. Но никога не съм 100% сигурна. Дори за най-близките ми хора.

Saatana vittu perkele hate crew!

Супер фен Аватара на brain_stew
    Град
    [Мразим кифли ООД]
    Цитирай Първоначално написано от BraInLesS_f
    Обувките говорят за човека...Затфа тях ги зяпам най-мноо!
    какво ли ти говорят моите обувки?!

Аз пък винаги заелязвам очите на хората!Не знам защо...винаги тях забелязвам първо и помня много цветовете (на очите) на разни хора...дори да не са пред мен!Супер рядко може да се затрудня...
    и аз обичам да гледам носовете...и...обичам да си гледам носовете...от ляво, от дясно, отпреде...много обичам!
    И забелязвам ако не могат да казват 'р'....
    Tell me ya lie on your bed of nails
    Tell me you're losing control
    Nightmares in ecstacy ya need
    A razorlike crown of thorns

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    Аз пък не знам какво гледам първо И не забелязвам всички детайли...
    хъхъ..

Мега фен
    Град
    Utopia..
    я .. само на мен ли първото впечатление ми идва от зъбите и усмивката?

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Като каза обувките се сетих, че и аз зяпам обувките. Ако са малко ожулени отпред или пък токчетата са изтъркани вегнага забелязвам, както и дали са красиви или смешнички, според моите критерий.
    Другото което забелязвам са през лятото потните петна на разни хора и натокани девойки. Незнам как става, но все на там ми отива погледа. Като каза и за мръсна коса, се сетих, че и това ми прави впечатление.
    Винаги, ама винаги забелязвам, ако някои дрехи не си отиват една с друга или гримът не отива на дрехите или не е подходящ за съответното време и място...

Иначе нещото което не забелязвам е цвета на очите, въпреки, че като говоря с някой го гледам именно в очите.

Повече от фен Аватара на anastacia89
    Град
    На Мел Мак
    Аз гледам хората от горе на долу.Как са облечени,обувки,прическа,ч нта,най-вече момичетата.Иначе аз съм физиономистка и запомням много добре физиономии,имена не помня.Така,че гледам първо физиономията на човека,т.е. лицето.
    Ебаси 14 години в тоя форум

Guest
    Ем пъъървото нещо което забелязвам и заглеждам е носа... нз и аз защо
    После обувките... интересно ми е колко е максималната височина на която могат да се покетрят 'ората.
    И последното нещо което ми прави голямо впечатление са очите... май ме радват хора с кравешки поглед направило ми е впечатление, че тези хора колкото и да се опитват не могат да гледат лошо

И аз се гледам в обувките..Също така и веждите..не знам защо.Ии като видя някой с обици веднага гледам дали му подхождат на тоалета

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    Аз също имам манията да гледам косите на хората и ако има съвсееем малко мазничко,се ужасявам Аз моята постоянно си въобразявам,че е мазна,и супер често я мия(както каза ти-на ден по веднъж,а може и два пъти) ...
    Гледам дрехите...ама мнооооооого подробно и веднага сканирам ако има петънце или кръпка или скъсано...
    Обувки-не винаги
    Гледам и кожата на лицето а и на тялото

Голям фен
    Интересна тема. Еми аз пък никога не се заглеждам в обувките.Незнам що винаги като видя някого му забелязвам ръцете и ноктите - това просто ми прави впечаление.Иначе после гледам лице,дрехи..
    Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?

Повече от фен
    Град
    Дървото :]
    И аз гледам обувките. Вече мога да кажа кой човек аккъв е по самите му обувки

Guest
    нося кецове Mania сиви Каква съм?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си