- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какво забелязвате у външния вид на хората,което другите не?
Аз пък първо забелязвам очите на хората!Цвета,формата,какво изразяват в мента!Това ми е мания,имам един фр. с страхотни сини очи и всеки път си го зяпам!!!А след това забелязвам устните и т.н.
Човек, който или няма пари за качествени кецове или някой за който не е от значение какво носи на краката си... било то кец, обувка, маратанка, цвичка, пантовка и т.н.Първоначално написано от Анонимко
![]()
ами сканирам абсолютно всичко,но кофтито е,че първо се забелязват дефектите.гледам всичко.
най-много ми правят впечатление ноктите!наречето го странно,но не мога да гледам ноктите на хора,които не са си ги изрязали хубаво или ако поддържат маникюр то той е нескопосан.а,също олющения лак...нервира ме.
![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
Първоначално написано от malka_sladuranka
ужас! Като се замисля обаче и аз без да искам все там си фиксирам погледа!
Друго ...в автобуса например ми прави голямо впечатление как говорят хората по gsm : шумно ,натрапчиво или само мучат...всеки е много различен.Най -мразя ,тези които си търсят публика и след това всички наоколо са разбрали за "невероятната" им случка?!!?
a?Първоначално написано от Cerealkiller
Оу, йе, харесва ми темата)
#Аз съм истинска маниячка на тема обувки, но не гледам в краката на хората(освен когато близка до мен кец-любителка не ме побутне)
#Заглеждам:
-косите на хората(форма, цвят, гъстота...)
-ръцете при мъжете(пръстите, нали знаете, родени пианисти))
оооо, сега се сетих))...гледам коремчетата на мъжете.Може да е странно, но не харесвам плочки(или поне не на всички
))Допада ми нещо тип "Блатечки"
))хехе....
Правят ми впечатление маниерите(най-вече при жените), стил(каквото и да е облеклото трябва да е добре подбрано)...Някой беше споменал за чертички около устата...и аз им обръщам внимание(но не на "усмихнатите" бръчки)), а на крайчетата(Лора Крумова за пример
))
Като цяло обичам да наблюдавам хората, интересно е...и полезно)
аз пък гледам носа... не знам що...т'ва е нещото дето първо ми прави впечатление в даден човек... а, да, и устните!
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Аз в последно време постоянно гледам хората в обувките... Кубинки ли носи, кецове ли, емовки ли или пък маратонки... За последните имам адски негативно мнение, деанам що...
слизам от тавана, бейбе, слизам от тавана
писна ми вече от тези беди
три коли мухи изяде и не се убеди,
че горе, на тавана, има само греди...
аз пък не мога да общувам с хора с тъпи обувки!
като видя човечец с булдозер примерно и все стигам до мисълта, че тоя човек няма и грам чувство за стил или че изобщо не го е грижа за самия себе си (па камо ли за някой друг), или просто са безлични.
обичам да зяпам миглите на хората, дали са дълги, къси, извити, тъмни, светли, гъсти или редки, това ми е манията на мене.
![]()
алелуя.
kakvo zabelqzvamhmm pravi mi vpe4atlenie samo kosata
tai kakto kaza.. dali e mazna i t.n. za obuvki drehi i takiva neshta... 4esno kazano sudq samo ako poznavam 4oveka
![]()
Oбувки!
Ииииииии тва за мазната коса и аз съм така и много ми прави впечатление също.![]()
Амииии аз не знам, когато видя човек първо го гледам в лицето, в случай че ми хареса гледам какъв стил му е облеклото иии обувките(най-вече ако е с кецове).Повече се отнася до момчета, мъже(над 25) не заглеждам, но виж ако мине някой от мъжки род с розовоужасно педалско ми изжлежда не знам защо.
Също се заглеждам често в ръцете(формата) и пръстите :P
Жените също ги гледам, аз съм ценителка на естествената красота(ако я има естествено), а рядко попадам на такива... Та общо взето има страшно красиви жени(момичета) ама със гримове и кичозни дрешки ме дразнят много![]()
обувките
Не обичам космите и недобре оформените тела. Доста се заглеждам по дупетата на момчетата и момичетата, походката също ми прави впечатление. Обичам да виждам момичета с много гладка кожа, да са обезкосмени. Ужас ми е, когато на някое момиче се повдигне леко крачола на дънките и отдолу се покажат косми![]()
Също така обръщам внимание на формата на краката,дали са добре оформени, красиви. Обувките не ми правят толкова голямо впечатление, но приятелят ми е луд на тема обувкии постоянно ми ги чисти моите, все казва, че имали някаква дръскотинка...
Гледам също така маниерите, начина на говорене, дали човекът е комбинирал правилно дрехите, дали му отиват на цялостната визия и на тялото.
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Голямо впечатление ми правят обувките. По-скоро първо тях гледам.
Много гледам и косата-забелязвам дори милиметри мазно. Не ме отблъсква особено много...просто го забелязвам много.
Носовете на хората. Може би защото не харесвам моя.
Чертите на един човек. Мания![]()
If people can't make you fly, they'll make you fall faster
Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.
Извинявам се, но не съм чела предишните мнения, та се извинявам ако ще повторя някого.
Значи, когато говоря с един човек, наблюдавам как му се движат устните, каква форма имат зъбите му, дали са бели, жълти или пожълтели.
А когато е някой ей така иззет от улицата и ако е в гръб гледам дължината, цветът и формата на косата и аксесоарите по него/нея.
Ако е с лице към мен - гледам очите, веждите, скулите (форми, цвят и дължина)
Също гледам ушите - има ли пиърсинги, какви по вид са му обеците, какъв цвят са и т.н.
Общо взето се заглеждам по външният му вид, защото за мен най-много от всичко ме интересува и ми прави впечатление не поддържаният човек.
О, също впечатление ми прави о(без)космеността на един човек.
Абе, като видя някой, дори за 3-4 секунди, и го оглеждам за всичко това, което казах, но след 3 минути забравям какво съм видяла![]()
УаааааааааПървоначално написано от Анонимко
начи и аааааааааз
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз винаги заглеждам височината(особено,ако срещу мен върви мъж),тена на лицето и походката..много си падам по леко отнесените походки(при мъжете де :P )
get off.
Очите, погледа и движенията.
Някой сякаш гледат 'розово' на живота... усмихват се докато вървят... Други пък са съвсем безлични... с нищо не се отличават от тълпата намусени хора.
Движенията са сташно 'забавни' ... знам, че звучи странно, но е така.
Заглеждам се доста и в лицето, защото се занимавам с фотография и обичам да правя портрети... Рядко се забелязват хора с правилни черти... макарче за един портрет се иска повече излъчване. Има хора, които наистина го имат... дори и да не ги познавам, просто някои ми стават симпатични само по погледа...
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Леле..вие ще ме накарате да не си изляза от нас.Що толкова много зяпате другите?Ще ви бъде ли приятно да знаете че 10 човека около вас в метрото например ви зяпат ,оглеждат ,вс в детайли?Бати гадното..
Мразя когато някой ме зяпа!!!!!!!!!!!!!!!!!!!А тва се случва често..Хипер,мега гадно е ..да седи втренчено.Осещам как си мести погледа ..подивявам.
Никога не зяпам хората около мен,освен ако някоя приятелка не ме сръга и каже -гледай косата на оня или нещо такова.За какво ми ?Да виждам дефектите на другия и да отбелязвам- О да определено,тоя няма пари,или тая не се поддържа,аз съм по-добре от нея" ...не мерси.
П.С
гледам циците,комплексирана съм.
гледам ноктите мойте са ужасни.
гледам косата моята е трагедия.
гледам дрехите,аз нямам.
пффффффффффффффффффф
Кажете НЕ на ЗЯПАНЕТО!![]()
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
Дали са от чистата раса или са некви турски мелезаци.
роске,сигурна ли си,че приятелката ти не се ебава с тебе?![]()
иначе,ммм..да,и аз веднъж бях клекнала и наблюдаваха обувките на хората.направи ми впечатление,че една обувка може да е много по-грозна от една дреха.
доста често забелязвам и бенки,трапчинки..
но не се вглеждам специално.носовете,пръстит е..но това вече са неща,коието всеки забелязва.обичам да придавам някакви особени значения на интонацията..