- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- МИСЛЯ ЧЕ Е ГЕЙ
ПРОБЛЕМА Е ЧЕ ХАРЕСВАМ НЯКОЙ НО СМЯТАМ ЧЕ Е ГЕЙ КАК ДА РАЗБЕРА ДАЛИ Е ТАКА??? МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ МИ!
Ми питай го...може би...дали е мека китка![]()
следи езика на тялото...![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
ne trygvai s predubedenost i ne pi6i na caps lock
moje i da e gey a moje i da ne e a prosto da e jenstven fe6yn koito do 1 godina 6a vleze v praviq pyt
ako go haresva6 izlezte svalete se ako ni6to ne se polu4i zna4i e gey ili si pada po angelina jolie
pitai kvo tolkova
ЛГБТ
http://www.youtube.com/watch?v=iNYooAWX_RY
"Секс. В Америка фиксидея.В останалите части на света - факт." Марлене Дитрих
Чудесна идеяПървоначално написано от Verminaard
![]()
Мисля, че е най-добре да го попиташ направо, но не се знае дали ще ти отговори честно. Аз имам един приятел, който ми призна, е е би и мога да ти кажа, че дори не съм и предполагал, че е такъв. Има хора, които много добре могат да прикриват тези работи, така че........ Не знам как да ти помогна.
А знаеш ли какво, гледах една книга с психологически тестове и там имаше тестове за всичко, дори и за сексуалноста. Ако искаш може да пробваш да я потърсиш и там, като отвориш на страницата с тестовете за сексуалноста има въпроси (които не са свързани със секса и не знам как така те могат да определят сексуалноста на един човек), които може да му зададеш. Не вярвам да се усети защо му задаваш тези въпроси![]()
Карай да върви, пък да става каквото ще!ROLL
Първоначално написано от vvs_go
q obqsni kakwo e towa "jenstven fe6un"![]()
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Ga se navedne mu brukni s prust v guzo, iqako izpi6ti zna4i ne e peeras te tava 6ti kaiem iaz![]()
То им личи, по дрехите, движенията, коментарите. Полите.
est