.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Hybrid View

mimito_bg-mimi
    Guest

МИСЛЯ ЧЕ Е ГЕЙ

ПРОБЛЕМА Е ЧЕ ХАРЕСВАМ НЯКОЙ НО СМЯТАМ ЧЕ Е ГЕЙ КАК ДА РАЗБЕРА ДАЛИ Е ТАКА??? МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ МИ!

Ми питай го...може би...дали е мека китка

следи езика на тялото...
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Супер фен
    ne trygvai s predubedenost i ne pi6i na caps lock
    moje i da e gey a moje i da ne e a prosto da e jenstven fe6yn koito do 1 godina 6a vleze v praviq pyt
    ako go haresva6 izlezte svalete se ako ni6to ne se polu4i zna4i e gey ili si pada po angelina jolie

Град
    sofiq
    pitai kvo tolkova
    ЛГБТ
    http://www.youtube.com/watch?v=iNYooAWX_RY
    "Секс. В Америка фиксидея.В останалите части на света - факт." Марлене Дитрих

Супер фен

Re: МИСЛЯ ЧЕ Е ГЕЙ

Цитирай Първоначално написано от Verminaard
    Цитирай Първоначално написано от mimito_bg-mimi
    ПРОБЛЕМА Е ЧЕ ХАРЕСВАМ НЯКОЙ НО СМЯТАМ ЧЕ Е ГЕЙ КАК ДА РАЗБЕРА ДАЛИ Е ТАКА??? МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ МИ!
    дай му един вибратор,ако си го пъхне отзад-ми да,педал е
    Чудесна идея

Мисля, че е най-добре да го попиташ направо, но не се знае дали ще ти отговори честно. Аз имам един приятел, който ми призна, е е би и мога да ти кажа, че дори не съм и предполагал, че е такъв. Има хора, които много добре могат да прикриват тези работи, така че........ Не знам как да ти помогна.
    А знаеш ли какво, гледах една книга с психологически тестове и там имаше тестове за всичко, дори и за сексуалноста. Ако искаш може да пробваш да я потърсиш и там, като отвориш на страницата с тестовете за сексуалноста има въпроси (които не са свързани със секса и не знам как така те могат да определят сексуалноста на един човек), които може да му зададеш. Не вярвам да се усети защо му задаваш тези въпроси
    Карай да върви, пък да става каквото ще!ROLL

Цитирай Първоначално написано от vvs_go
    ne trygvai s predubedenost i ne pi6i na caps lock
    moje i da e gey a moje i da ne e a prosto da e jenstven fe6yn koito do 1 godina 6a vleze v praviq pyt
    ako go haresva6 izlezte svalete se ako ni6to ne se polu4i zna4i e gey ili si pada po angelina jolie

q obqsni kakwo e towa "jenstven fe6un"
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Град
    BEZDOMEN
    paaaaaaaaaaaaaaaaaaaa moje

Ga se navedne mu brukni s prust v guzo, iqako izpi6ti zna4i ne e peeras te tava 6ti kaiem iaz

То им личи, по дрехите, движенията, коментарите. Полите.
    est

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си