- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Обескосмявате ли си ръцете?(за момичетата)
Обескосмявате ли си ръцете?Питам,защото много от моите съученички го правят и си помислих дали и аз трябва,но мисля,че нямам нужда.....Кажете вие махате ли ги и ако да :с какво?
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
недей!!!тва е голяма грешка ако почнеш да го правиш...не при секи космите/дори и от кола маска или епилатор/ по ръцете изтъняват...кожата там е различна и могат да ти станат по груби и по черни...не си заслужава...Който не те харесва с косми по ръцете да не те вземаАз си махам космите целите крака,целият триъгълник и и под мишниците като ходя на козметик със студена кола маска и сам мн доволна \
/
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
Здравей.Това че твоите съученички си обезкосмяват ръцете не означава че трябва непременно и ти да го правиш.Също така зависи и от това какви са космите тъмни по-светли и т.н.Ако ще се чувстваш по-комфортно ги премахни.Подържай тялото си в добър външен вид не заради околнитае от уважение към самата себе си.Аз лично ги махам космите от ръцете чрез епилатор.Не съм привърженик на кол маската но ако решиш можеш да опиташ и нея.Вече дали ще бъде в козметичен салон или в домашния условия-решението е изцяло твое.Къмет.![]()
Аз ги махам вече от две години с епилатор и съм много доволна,защото станаха по - рядки и тънки и се налага да ги махам, веднъж на 2 месеца.Пък и се чувствам супер яко без косми \/
Само кислород искам за да мога да дишам,
само път свободен искам за да мога да тичам,
само една надежа искам свободен да пея
и една марихуана да се смея
Ами аэ не си махам космите на ръцете,эащото имам много малко ,заже почти никакви и иэобщо не ме притесняват...!Имам много поэнати ,които си ги махат ...не мисля,че има нещо лошо!Ако ти пречат и не се чувстваш конфортно като си с блуэа с къс ръкав эапочне да си ги махаш!Ама ако ще ги махаш,само эащото другите си ги махат-няма НИКАКЪв смисъл...!![]()
[size=7][b][u]fosse cos
караш ме да се замисля много сериозно ... ше зема и аз се подложа на такава процедура ..въпреки че мен не ми пречи ..Първоначално написано от hip Hop Mace
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
и аз имам малко повечко косми на ръцете-руси са,но пак се забелязват и се чудя дали и аз да не почна да ги обезкосмявам.Само ме интересува,ако някога реша да спра да ги обезкосмявам космите по-дълги,твърди и черни ли стават или няма такова нещо![]()
Няма такова нещо ! Само ще са по малко и по тънки от предиПървоначално написано от N0_feAR
![]()
Само кислород искам за да мога да дишам,
само път свободен искам за да мога да тичам,
само една надежа искам свободен да пея
и една марихуана да се смея
haha mili4ka i az ne si gi maham no nqma losho skoro sled nqkolko dni she gi eliminiram zashtoto mn gi mrazq ne sam bash kato gyrila no mislq che tova si e do higiena takache ne se zamislqi davai \/
![]()
![]()
![]()
![]()
Хигиена... И какво му е нехигиеничното да имаш косми по ръцете???
Аз лично само ги разредявам с епилатор, но не ги махам всичките.
Мерси за отговорите![]()
Студената кола маска по-добра ли е от обикновената?Първоначално написано от ^^kotenceto^^
Студената кола маска по-добра ли е от обикновената?Първоначално написано от ^^kotenceto^^
аз нямам нужда, обаче някои мои приятелки се обезкосмяват с епилатор или ходят на кола маска![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
студената кола маска е мн мн по-добра... поне за мен... иначе с горещата стават мн инциденти с пациеееенти... ^^
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
аз от около годин ги махам...и почнах щото ме дразнеха и ми беше кофти с косми наистина не бяха супер много, ама достатъчно за да ми е некомфортно........иии не тряа да ги махаш щото пр ти ги махат, а защото имаш нужда, а ако нямаш по-добре не го прави!
При всеки е различно първо реши дали ти имаш нужда от това и после найстина потърси само професионална помощ.Глупаво е да експериментираш сама!![]()
Аз лично нямам нужда,но винаги имам на разположение козметичка за тая работа така, че това е моето мнение ако нямаш нужда просто е излишно да го правиш
Кампанията на Unicef2005
Marilyn Manson
Purwiq put kato gi mahah bqh s moita jena wkushti,tq mi gi mahashe sys studena kola maska ... golqmo wikane beshe ... hahaNo sled towa produljih da si gi prawq s epilator i sum mn dowolna
![]()
az si gi maham i mi stavat vs po malko i po tyni4ki... a puk e meki4ko i hubavo no si gi mahai s epilator ili kola maska v nikakuv slu4ai sus samobrasna4ka!!!!!
аз си ги махнах за пръв път преди 2 седмици с кола маска и сега като почват да се появяват ми излизат пъпчици по ръцете, може би кожата ми е прекалено чувствителна![]()
Аз също имам нужда да ги махам по ръцете си така че да питам: Чувала съм че може да се скубят с пинсета - тва вреди ли на нещо и има ли ефект?
ne gi maham- nqmam nujda prostono ot moq klas pochti vsichki momicheta si gi mahat.. daje edna sus samobrusnachka si gi maha ako ne se luja
![]()
![]()
Е добре де, как търпите да ги чакате да пораснат докато станат достатъчно големи за епилатор? На мен ми е доста гадно да са някакви малки такива, наболи, точно защото са късички боцкат много гадно и изглеждат някакви гнусни... на вас не ви ли пречи
?
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Луди хора... аз съм си много доволна от космите () По ръцете не се виждат и почти, да не кажа хич, не се усещат, по краката ги махам 1 път на месец-два и пак едва се виждат
![]()
Тва да си скубеш ръцете ми се вижда доста тъпичко и не мога да го възприема. А има една съученичка, която ги маха със самобръсначка! Бедна ви е фантазията кво става 2-3 дни след като ги е махнала...