.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 50 от общо 50

Град
    Somewhere of the middle of nothing ...
    Bla със самобръсначка е гадно ...
    Аз си ги махам на един два месеца като всеки път е различно - или епилатор или кола маска .

Супер фен Аватара на Qnchety
    Цитирай Първоначално написано от ThE_sEa_GiRl{}
    Аз също имам нужда да ги махам по ръцете си така че да питам: Чувала съм че може да се скубят с пинсета - тва вреди ли на нещо и има ли ефект?

Град
    ^In the ObscurE FuturE^
    Ами аз не съм чувала, че могат да се махат и с пинсета, но мисля, че същата работа ще свърши и епилаторът, като предимството е, че ще стане за по-малко време Така или иначе, и в двата случая (и с пинсета, и с епилатор) става въпрос за изтръгване на луковицата на косъма Аз обаче използвам епилатор, просто защото е по-лесно и по-бързо

Град
    tuk i tam
    of da predi 1 godina ne razbirah i gi obrasnah i taka cqlo lqto dokat ne se usetih 4e e mn lo6o ina4e ne mi stanaha po-debeli kakto kazvat i sega mislq da hodq na kola da mi gi mahat,no ako tvoite ne si li4at nqa 6to da gi maha6 samo 6toto tvoite sau4eni4ki gi mahat,ami naprotiv- gordei se 4e si po perfektna ot tqh

Аз също имам нужда да ги махам по ръцете си така че да питам: Чувала съм че може да се скубят с пинсета - тва вреди ли на нещо и има ли ефект?
    значи майка ми има една позната-козметичка която я питах за обезкосмяването на ръце.каза, че мога за начало да пробвам с кола маска,но по-добре на козметик от колкото в домашни условия щото било много важно в началото да не се скъсат космите и каза че по нататък мога да си ги скубя с пинсета-бавно но ефектно

Фен
    Град
    България
    Ne ne gi maham , puk i to4no tam ,, nqma nujda!!!

Супер фен Аватара на Qnchety
    Цитирай Първоначално написано от N0_feAR
    значи майка ми има една позната-козметичка която я питах за обезкосмяването на ръце.каза, че мога за начало да пробвам с кола маска,но по-добре на козметик от колкото в домашни условия щото било много важно в началото да не се скъсат космите и каза че по нататък мога да си ги скубя с пинсета-бавно но ефектно
    Ем аз вече половината си ги оскубах с пинсета !

Град
    Dreamland Varna
    Аз не си ги махам, те почти не си личат.
    Пък и според мен няма смисъл да си епилираш и ръцете, вече ако наистина мн си личат тогава, ама иначе е тъпо.
    Пък някои на които им личат повечко и си ги махат само до лакътя без нагоре изглежда.. абе не е хубаво тъй.
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

Guest
    Ako nqma6 nujda po-dobre nedei. A ako sa naistinamn probvai s kolka maska ili sepilator.Ne pravi gre6kata da gi brasne6 s bik4e.Poznavam 1` momi4e,koeto naistina ima6e nujda ..no gi mahna s bik4e i sega sa po-zle.Osven tova napravi gre6kata da si obrasne garba i korema
    S BIK4E i sega....

Повече от фен
    az ne gi maham i dori ne mi prechat,a koito ne me haresva da ne me gleda .. zaradi moi priqtelki nqma i az da si epiliram racete

Even heaven is hell without you

Мега фен Аватара на koalka
    Не си ги махам.

Голям фен Аватара на tedinkata_
    Град
    [ h ]
    da

Guest
    махам ги с епилатор, но преди това, ако са дълги ги бръсна и след 3-4 дни ги махам с епилатора, че иначе страшно болииии!

NE imam edna blizka fr tq si gi maha.. nqkak gnusno mi e kato q pipna

Аэ съм "ЭА" махането на космите и то навсякъде....правя го най-често сама с епилатор или когато ме мърэи повечко отивам на коэметик.....махам ги вече втора година и са доста по-редки и тънки отколкото в началото
    Тези, които носят светлина на другите, никога не остават на тъмно!

ami az si gi maham,za6toto neponasqm da imam kosmi ( osven kosata i vejdite de),no opredeleno pri kozmetik e nai dobre,ili v kraen slu4ai v doma6ni usloviq s kola maska,no NEDEI da se brusne6

Голям фен
    az sam se 4udq za moite,no drugata edmica mi e balat i mislq 4e tr d agi mahna.az po princip po4ernqh baq sega,kosmite sa mi rusi po princip i ne se zabelqzvat.oba4e kato mie studeno i nastrahna i stavam kato bqkvo persiisko kotence. zapisah si 4as za kozmetik nqkolko den apredi bala,no vse o6et se 4udq dali da gi maham
    When you want it the most there's no easy way out
    When you're ready to go
    and your heart's left in doubt
    Don't give up on your faith
    Love comes to those who believe it
    And that's the way it is!!!

I Love Nick

Аз мойте си ги махам вкъщи с епилатора.

Голям фен Аватара на ice_cream_f
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    аз си ги махнах за пръв път преди 2 седмици с кола маска и сега като почват да се появяват ми излизат пъпчици по ръцете, може би кожата ми е прекалено чувствителна
    da i pri men taka stava
    Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!

Повече от фен
    Град
    gr. Sofia
    az si gi maham ot okolo godina za6toto taka mi haresva maham gi s kola maska ili epoilator pove4e ot moite priqtelki su6to si gi mahat za6toto taka se 4ustvat po dobre no tova dali 6te si gi mahash ili ne e vupros na li4en izbor !
    Iskam da ti kaza ne6to vajno !!

Zna4i...
    I taka ! Uuuu.,,a,a,a !...O.. da !
    Dobre!Super !Da kaja , 4e iskam da kaja ... vsu6tnost kakvo trqbvashe da kaja ?
    Mamaka mu !O'K !
    Da kaja prosto :
    OBI4AM TE !

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ice_cream_f
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    аз си ги махнах за пръв път преди 2 седмици с кола маска и сега като почват да се появяват ми излизат пъпчици по ръцете, може би кожата ми е прекалено чувствителна
    da i pri men taka stava
    e мислех си, че съм единствена ..

Голям фен
    az pak rew6ih da si otmenq 4asa za drugata sedmica pri kozmetika.iska6e mi se d agi mahna za bala,oba4e kato kazah na nqkolko 4oveka 4e 6te gi maham kazaha 4e sam luda.a i mi e mn gnusno i protivno kato po4nat da izlizat
    When you want it the most there's no easy way out
    When you're ready to go
    and your heart's left in doubt
    Don't give up on your faith
    Love comes to those who believe it
    And that's the way it is!!!

I Love Nick

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Не си ги махам.
    Оставяш си ги за зимата да ти топлят.

На мен пък никъде по кожата след обезкосмяване не ми излизат пъпки. Дори и не се мажа с нищо...

(Тва беше фукня, да дразня всички дето пъпчасват )

Пепина
    Guest

Обезкосмяване на ръце

Преди по-малко от седмица си махнах космите от ръцете и мога да кажа за сега, че се чувствам много добре. Болката е поносима от кола маската.

Guest
    Да, махам ги. Никак не бяха много, ама пуста суета...Винаги ходя на козметик, не ги махам сама. Мен обаче страшно ме боли, и кръв ми тече. Първия ден ходя като робот, защото чувствам кожата си като изгорена направо. Обаче след два-три дни нещата се нормализират и имам гладичка кожа за около месец

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си