- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Обескосмявате ли си ръцете?(за момичетата)
Bla със самобръсначка е гадно ...
Аз си ги махам на един два месеца като всеки път е различно - или епилатор или кола маска.
Ами аз не съм чувала, че могат да се махат и с пинсета, но мисля, че същата работа ще свърши и епилаторът, като предимството е, че ще стане за по-малко времеТака или иначе, и в двата случая (и с пинсета, и с епилатор) става въпрос за изтръгване на луковицата на косъма
Аз обаче използвам епилатор, просто защото е по-лесно и по-бързо
![]()
of da predi 1 godina ne razbirah i gi obrasnah i taka cqlo lqto dokat ne se usetih 4e e mn lo6o ina4e ne mi stanaha po-debeli kakto kazvat i sega mislq da hodq na kola da mi gi mahat,no ako tvoite ne si li4at nqa 6to da gi maha6 samo 6toto tvoite sau4eni4ki gi mahat,ami naprotiv- gordei se 4e si po perfektna ot tqh![]()
![]()
значи майка ми има една позната-козметичка която я питах за обезкосмяването на ръце.каза, че мога за начало да пробвам с кола маска,но по-добре на козметик от колкото в домашни условия щото било много важно в началото да не се скъсат космите и каза че по нататък мога да си ги скубя с пинсета-бавно но ефектноПървоначално написано от ThE_sEa_GiRl{}
![]()
Ne ne gi maham , puk i to4no tam ,, nqma nujda!!!
Ем аз вече половината си ги оскубах с пинсетаПървоначално написано от N0_feAR
!
Аз не си ги махам, те почти не си личат.
Пък и според мен няма смисъл да си епилираш и ръцете, вече ако наистина мн си личат тогава, ама иначе е тъпо.
Пък някои на които им личат повечко и си ги махат само до лакътя без нагоре изглежда.. абе не е хубаво тъй.![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Ako nqma6 nujda po-dobre nedei. A ako sa naistinamn probvai s kolka maska ili sepilator.Ne pravi gre6kata da gi brasne6 s bik4e.Poznavam 1` momi4e,koeto naistina ima6e nujda ..no gi mahna s bik4e i sega sa po-zle.Osven tova napravi gre6kata da si obrasne garba i korema
S BIK4E i sega....![]()
махам ги с епилатор, но преди това, ако са дълги ги бръсна и след 3-4 дни ги махам с епилатора, че иначе страшно болииии!
NE![]()
imam edna blizka fr tq si gi maha.. nqkak gnusno mi e kato q pipna
![]()
ami az si gi maham,za6toto neponasqm da imam kosmi ( osven kosata i vejdite de),no opredeleno pri kozmetik e nai dobre,ili v kraen slu4ai v doma6ni usloviq s kola maska,no NEDEI da se brusne6![]()
az sam se 4udq za moite,no drugata edmica mi e balat i mislq 4e tr d agi mahna.az po princip po4ernqh baq sega,kosmite sa mi rusi po princip i ne se zabelqzvat.oba4e kato mie studeno i nastrahna i stavam kato bqkvo persiisko kotence.zapisah si 4as za kozmetik nqkolko den apredi bala,no vse o6et se 4udq dali da gi maham
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
When you want it the most there's no easy way out
When you're ready to go
and your heart's left in doubt
Don't give up on your faith
Love comes to those who believe it
And that's the way it is!!!
I Love Nick
Аз мойте си ги махам вкъщи с епилатора.
da i pri men taka stavaПървоначално написано от Анонимко
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!
az si gi maham ot okolo godina za6toto taka mi haresva maham gi s kola maska ili epoilator pove4e ot moite priqtelki su6to si gi mahat za6toto taka se 4ustvat po dobre no tova dali 6te si gi mahash ili ne e vupros na li4en izbor !
Iskam da ti kaza ne6to vajno !!
Zna4i...
I taka ! Uuuu.,,a,a,a !...O.. da !
Dobre!Super !Da kaja , 4e iskam da kaja ... vsu6tnost kakvo trqbvashe da kaja ?
Mamaka mu !O'K !
Da kaja prosto :
OBI4AM TE !
e мислех си, че съм единствена ..Първоначално написано от ice_cream_f
az pak rew6ih da si otmenq 4asa za drugata sedmica pri kozmetika.iska6e mi se d agi mahna za bala,oba4e kato kazah na nqkolko 4oveka 4e 6te gi maham kazaha 4e sam luda.a i mi e mn gnusno i protivno kato po4nat da izlizat![]()
When you want it the most there's no easy way out
When you're ready to go
and your heart's left in doubt
Don't give up on your faith
Love comes to those who believe it
And that's the way it is!!!
I Love Nick
Оставяш си ги за зимата да ти топлят.Първоначално написано от koalka
![]()
На мен пък никъде по кожата след обезкосмяване не ми излизат пъпки. Дори и не се мажа с нищо...
(Тва беше фукня, да дразня всички дето пъпчасват)
Преди по-малко от седмица си махнах космите от ръцете и мога да кажа за сега, че се чувствам много добре. Болката е поносима от кола маската.
Да, махам ги. Никак не бяха много, ама пуста суета...Винаги ходя на козметик, не ги махам сама. Мен обаче страшно ме боли, и кръв ми тече. Първия ден ходя като робот, защото чувствам кожата си като изгорена направо. Обаче след два-три дни нещата се нормализират и имам гладичка кожа за около месец![]()