.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Guest

Транспортната стачка- какво стана????

Има ли информация дали ще учим на 15 и следващите дни?

vuv vtornik be imai turpenie!

Guest
    Не разбрах...във вторник какво? Ще се учи ли все пак или не?

Град
    Sofia
    Да наистина, някой споменавал ли е дали ще се учи/работи Аз лично нямам шанс да се придвижа до училището ми, освен ако не излезна в 4 сутринта

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Бе неска някой спомена, че май ще я отменят за след изборите защото щяла да повлиае върху избора.
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Golf 3
    Guest
    Абе хора, никой няма да спре да работи само затова че градския транспорт стачкува! Всеки сам да си прави сметката кога и как ще се придвижва - кой с кола, такси, маршрутка, колело или кракомобил - изборът е личен! Ще се работи, освен ако не го обявят публично, а тогава ще разбереш!

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Ще се учи и ще се бачка..просто или ходиш по мъките или решаваш да не го правиш и си изкарваш един прекрасен ден сред природата..аз това бих направил!!!
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Град
    Sofia
    Е наистина никой не ни спира да ходим, но все пак май доста хора се нуждаят точно от рейсове,трамваи,тролеи и т.н. и ако живеят далеч(както аз) няма шанс...при положение, че имам и карта за градския няма как да стане да давам и по 2-3 лева за маршерутки(не знам дали така се пише ) ...така че БГ съкс, на никой никога не му е угодено

аааааааа
    Guest
    Реши ли се вече дали утре ще има стачка ?

Град
    Sofia
    Май няма да има, вчера казаха, че ще им дадат по 200 лв и едва ли ще нахалстват за още, ама днес окончателно ще кажат...Дългоочакваната почивка за мен ще се отложи чак за другата седмица(разбрах, че май цялата няма да учим) \/ \/ \/

Ей са тая вечер казаха по новините, че няма да има никва стачка. Стигнало се до споразумение някво и се отложило. На мен ми беше все едно, щото аз често си идвам и пеша на даскало. Но щеше да е проблем за тези, които живеят по Студентски град, Обеля, Бенковски, да идват до центъра на София.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си