- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- АНАЛНИ ТОПЧЕТА
Някой оттука ползвал ли е анални топчета ?? хаха чувал съм че разширяват аналния отвор и след туй влиза като у тях си, без проблеми тъй като мускулът вече е свикнал.
ЛГБТ
http://www.youtube.com/watch?v=iNYooAWX_RY
"Секс. В Америка фиксидея.В останалите части на света - факт." Марлене Дитрих
Защо, бе... като гледам с каква скорост се развиват...Първоначално написано от HYPE
![]()
Да, прав си. Всичко с времето си...![]()
kvi sa tezi top4eta zvuchi protivnoooooo![]()
![]()
No matter where you go, there they are...
xaxa topcheta mopcheta
kvi sa tiq gluposti e xaxa![]()
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Хвани една боулинг топка и си я заври отзад после не като у дома си ми като в царски дворец ше влиза
Кви топчета ...... ми има такива топчета, вързани са като гердан на въженце, съответно има с различни размери, за тия дето им е кеф да праят анален
![]()
az obi4am pak da si paham v gaza to4ilkata na baba mi...s topeta ne e tolkoz ubavu...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
що напрао не пробваш с топ4е за ping pong ????? най добре ще се разшири задника ти!
![]()
![]()
Някои теми ме убиват! А по невероятната тема-да ще ти го разшири,не е много сложно да се сетиш....
Вече нямам душа безпътна вървя изгонена от рая,вече нямам сърце проклето сърце с което да мечтая,вече нямам лице и нямам очи така ще съм до края.Имам само любов безпътна любов изгонена от рая..
xaxaПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
По-добре цяла кутия топки за снукъртамън са 22 и с добър размер...супер
![]()
За вагинални бях чувала, ама за анални ...щом казваш може и да има. Ако толко им се радваш може да потърсиш в някой секс шоп.Тук както изглежда хората не използват такива![]()
*цензура*
Тва от личен опит ли го казваш?Първоначално написано от MarioGyurov
![]()
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
давай baby пинг понг у дупетои едно в пичето
![]()