- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Курвите и Момичетата ?
Нещо разликата вече се губи![]()
От доста време гледам какво става с яката мода , както и форум темите.
Но остави форума факт е че момичетата още незнаещи на кой свят се намират питат въпроси от сорта " да духа ли на гаджето си да му пусне ли анално и нз си какво си " Доста слушат приятелките си и доста глупости правят.
Айде са едно сравнение искам всеки потребител да каже каква ще е разликата и в бъдеще и в момента при всичко което знаете за
Курвите и в момента за многото модерни и отворени момиченца
За мен разликата я виждам само в парите.
- едната може да си я клатиш като платиш.
- другата може да я клатиш като я забиеш и заведеш на някой купон и да докаже колко отворена вземе та пусне и на приятелите ти представи си.
Курви и момичетата доста е тудно да се каже разликата нищо че съм момиче но наистина е така все повече момичета вземат да стават някакви надути "Ай виж ме!Ти знайш ли с кого съм спала?" и такива простутий и вече момичетат започват да се ч**** от 12-13 годишна възраст това не мога да си го оясня зашо го правят за да се изфукат пред приятелките си или какво ти не могат да разберат че така си губят живота и най-важното детството които е мн важно за един човек
В този "модерен свят" вече трудно можеш да намериш свястно момиче .... има просто 2 варианта
1.Ходят с някой батко който може да им е баща , защото имал кола и ги водел по кафета и така им е по газарско.....
2.Просто ги кефи да им пукат цефката анално и вагинално и са кефят на живота и ходят са пускат на всеки както каза ти водиш я на купон и е готова ... срещаш я в диското .. оп айде в кенефа пак готово.... абе ко да ти кажа много е зле поколението ...
Не, че аз съм много голям, за да говоря така , но от личен опит и наблюдения споделям това, което виждам ... и за жалост картинката е доста доста тъжна ...
много навътре го... поемате
ше кажеш, че за едното гадже живеете и като не ви огрее - оп, курвите това, курвите онова
ми хванете се някое по-непривлекателно момиче, де
ама нееее, как така - хем искате красива, хем да не е курва, хем да иска да я ебете 24/7 и т.н....
който все още не усеща накъде бия, нека го кажа по-простичко:
СТИГА СТЕ МРЪНКАЛИ, БЕ
![]()
Леле като ги гледам момиченцата на по 12-13-14 години и като ги слушам какви работи правят, започвам да мисля "Егати днешната младеж!" Аз като бях на 12 (не че е било много отдавна де) даже не съм си и помисляла, че ще правя секс с някого, камо ли свирки да правя и не знам си какво. Бях на 15 гокато разбрах какво е "69", пък някои на 12 са я практикували. Ужас! Добре, че обкръжението ми не е от такива курви!
Ти добре ги слушаша ама те не са виждали КУР през живота си![]()
Kur za vaze!!!
[quote="Seizure of Power"]много навътре го... поемате ше кажеш, че за едното гадже живеете и като не ви огрее - оп, курвите това, курвите онова
ми хванете се някое по-непривлекателно момиче, де ама нееее, как така - хем искате красива, хем да не е курва, хем да иска да я ебете 24/7 и т.н....
който все още не усеща накъде бия, нека го кажа по-простичко:
СТИГА СТЕ МРЪНКАЛИ, БЕ
Е ти не искаш ли аверката ти да е хубава или външния вид за тебе няма значение ... ?! Еми хвани си някои бъчва тогава дет е 100 кила/160 висока....
ЗА КУРВИТЕ те са винаги номер 1![]()
Kur za vaze!!!
Курволяци са ма ко да ги праиш, ебеш и фърляш, секи ден се убеждавам в тва!
то на теб кат не ти пускат по добре не пиши![]()
Kur za vaze!!!
Добре де, разконспирира ме! Хич не ми пускат кура кат се докопат до него...Първоначално написано от MartoPetrovfen
![]()
ако става въпрос за връзка момичетата които не се чукат често ми се виждат добре,иначе за секс курвите са си екстра вариант![]()
Craig David-Walking Away
Не можеш да слагаш всички типажи в рамка от сорта на "два варианта". Доста тесногръдо иде това.Първоначално написано от Някой си !
Не знам какво си видял в житейския си опит, но определено трябва да знаеш, че съществуват момичета, различни от гореспоменатите от теб.![]()
spored men opredeleno ima razlika..kurvite sa nenasitni na sex i go pravqt s vseki koito im padne..a momi4etata koito prosto pravqt sex (nezavisimo kolko 4esto) no s 1 mom4e sa prosto normalni a tova mai nqma ni6to ob6to s modata...vseki se obli4a kakto iska![]()
Tova koeto nikoga ne se zabravq e spomenut ostanal da napomnq za tova koeto nikoga nqma da se vurne..
жената си е КУРВА![]()
Kur za vaze!!!
И аз винаги съм се чудела коя е и къде се намира тази граница между по-освободените момичета и к*рвите.
Още не не съм стигнала до никакви изводи.
Май всичко зависи от гледната точка и от това как го правиш.
Веднъж бях писала тук нещо и ще го повторя - можеш да преспиш с целия град и никой нищо да не разбере, но можеш да легнеш с един и той да те разнесе. И вече си к*рва.
Така че, момичета, умната!
Истината е, че просто трябва да внимаваме с кой си лягаме.![]()
Не всяка жена е КУРВА и сега ти за какво говориш за жената или за момичетатаПървоначално написано от MartoPetrovfen
![]()
най-много са тъпите пи4ове, дето не са наясно какво искат май...
"на кривата ракета-космосът и крив"
![]()
![]()
![]()
\
/
samo 6te ti kaja 4e razlikata v momenta e v tava 4e kurvite sa po-evtini ot tiq p*tki kade se obli4at s dre6ki ot mall of sofiq i posle si sledat 3 tona grim za da prikriqt farta 4e ot tolkova e*ane v analniq otvor im se skapva ina4e savar6anata koja.ta misalta mi e 4e na kurvite pla6ta6 zamo za e*aneto a na tiq kifli pla6ta6 (e oficqlno razbirase) i e*aneto i za parcalkite ot malla![]()
ЛГБТ
http://www.youtube.com/watch?v=iNYooAWX_RY
"Секс. В Америка фиксидея.В останалите части на света - факт." Марлене Дитрих
Престанете да отделяте такова голямо внимание на путките. Те са жени - не са хора. По-скоро те са като маргарина- един я отваря и всички намазват. Всичките са КУРВИ (с изключение на мама, ама и тя и жена). Не си го слагайте присърце. Нямаше да пускате такива теми ако си имахте някоя крехка феминка да си калтите ама нейсе. Пуст къмет, много философи си падате - много чакате...
курва -прави с всеки всичко за пари
кучка -прави с всеки всичко за собствен кеф
много гадна кучка -прави всичко за собствен кеф с всеки ,освен с теб![]()
![]()
Проспах си живота...ама за сметка на това с какъв мъж
Курви дрън дрънТова,че някои почваме рано да правим секс не значи,че сме курви!Аз знаех какво искам знам го и сега и щом съм си преценила сама да го направя значи всичко е ок!Вие май незнаете смисъла на думата "курва"....научете го и тогава ми говорете кой бил курва и кой не!
![]()
![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
malkoto_sladur4e, ти пък си точно пълна позьорка. Точно ти си КУРВА и то от най-тъпите шаврантии. Ше ми се клеца на 12-13. Та дори и 14-15 пак е прибързано. И после не ми казвай, че не си го раздула на приятелките си.Първоначално написано от malkoto_sladur4e
Не ми и казвай, че знаеш значи курва. Щом не се самоопределяш като такава значи незнаеш какво е! Ама добрече Ви има вас, нали батковците трябва да има с какво да си чешем патките когато истинките дами не са наоколо.
Тъпа задръстена шаврантийка.