- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- обичате ли да ходите на село?
Аз мразя да ходя на селоПървоначално написано от LacrymoSa~
просто кат чуя за село и ми се повръща
супер пусто е и въобще не ми е интересно там
![]()
The forbidden fruit tastes the sweetest...
От 4-5 години нямам село, преди като ходех се радвах,ама сега не мога да си се представя там
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Ми дае, никак не е зле.
Отпочивам си от технологии и шитни.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Зависи по кое време на годината ..![]()
And I will never hurt you or desert you,
love you from the very day your mama birth you
ми не особено, защото пукам от скука в едното ми село, макар че то е по-близо до града и винаги мога да си вдигна чукарите и да се върна в цивилизацията , можеш да умреш от скука![]()
![]()
, единственото, което харесвам там са кафетата(,които доскоро нямаше) и хубавото време.Повече си обичам другото село в Странджа, което когато и да отида там е неземно красиво, защото е в сърцето на планината .Панорамата и атмосферата там са невероятни
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Животът е един.Да го изживеем както трябва!
Аз село нямам - и двете ми баби живееха в центъра на София![]()
селяци отиваите си на село и не се връщаите
а за хората дето поколения наред са живяли и са били родени в София
братя и сестри трябва някси да се отървеме от тея селяци
трябва да ги избиеме
те ни преебаха града
заради тях ни псуват
умрете селяци
Първоначално написано от Darkkiss
![]()
![]()
Я си признай,комплексарче малко,от коя лудница избяга
Всичките ти мнения са едни такива ... ТЪПИ
,че чак ми се гади
![]()
П.П.Един съвет - стига се филмираВреме ти е да излезеш от сапунката,в която си влязъл
![]()
По темата:Обичам да ходя,но само за 1 ден (без приспиване) За 4-5 часа (може и повечко),колкото да си почина от шума на града и да пояздя в близката конна база![]()
моите баба и дядо се преместиха преди около 3-4 години на село,защото им писна от шума на големия град.те са сега в сърцето на родопите и обожавам да ходя там през ваканциите![]()
МОМИЧЕ СЪМ!!!
Първоначално написано от Darkkiss
Нямам село.
obi4am da si hodq na selo 6toto tam e mn spokoinono ne moga mn 4esto
аз пък много мраза да ода на село щот там сам сам нема никой ...
Бившия BlueSmoke..
Първоначално написано от Дон Пичко Гъделичко
![]()
Mrazq...mn skyka na selo nqma kakvo da pravi6.Samo mojej edna gradinka da si prekopae6 i da si nasadi6 domatkite![]()
Аз мразя да ходя там понеже ми е много тъпо няма телевизия (само БНТ БТВ и Нова ТВ) няма интернет пък и най младия човек е на 56 години![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
za da vidq blizkite...da ... no ina4e v nikakuf slu4ai, mn mi e sku4no![]()
Impossible is a dare.
Ми не не обичам, защото трябва да стоя по-цял ден вкъщи, защото не познавам никого.
обожавамтака за няколко дни си почивам от всичко в софия и се наспивам като хората.оставям всякакви грижи в нас и просто се кефя на спокойствието
![]()
МОМИЧЕ СЪМ!!!
neeeeeeee neeeeeeeeeeeeeeeeee ne![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Аз НЕ обичам да си ходя ня село - даже бих казала че МРАЗЯ да си ходя ня село