- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- обичате ли да ходите на село?
Ами на едното не обичам, защото там все нещо не е наред, не познавам никой на моята възраст и примерно тфа лято ме караха да седя на това село 2 месеца и просто го намразих, така да се кажеАма на другото си село мн обичам да ходя, има кокошки
, и мн се кефя, мн е уютно и имам мн фр
И там излизам по центъра на селото, има барчета, а на другото ми село има една пиянска кръчма, дето там сяка вечер се бият и човек не може като хората да си седи. Една вечр бях там и имаше неща от сорта на 1.Един строши бутилката с бира, пиян беше 2.Замина за Бургас с дистанционното на уредбата 3.Отиде до Карнобат и се върна да каже ЧАО
![]()
![]()
..u кFo убuчьм ть нu крuя .. u .. кFо мраZuш мь .. хаХ ш сь напuq [`* ]
Ne mn za6toto mi e sku4no ama pone baba mi me glezi i mi pravi si4ko koeto q nakaram osobenno pala4inkii![]()
обожаваммн обичам да се виждам с братовчедите ми,баби,дядовци,лели,чичовц и и т.н....
![]()
Честно казано-все ми е тая...
мии да![]()
Аз не обичам да ходя щото не познавам никой там и ми е много смотано. Трябва по цял ден да седя и да помагам на баба или да гледам телевизия което хич не ми е по вкуса.. Като съм си у нас е хиляди пъти по яко (sun) ..
dam mnogo daje obi4am...tam su6to imam dobiri fri si prekarvam mn dobre ...
obi4am!!! kisna si navan po cql den i gledam nqkvi hora,koito sa ludi ama mn veseli. golqm kupon
Ne e neshtastno momicheto zagubilo lubovta na edin glupak,a e neshtasten glupakat izgubil posledniqt shans da stane chovek!
Да.Като малка не ходех,но сега ходя най-малко на месец веднъж.Цяло лято съм там![]()
Там винаги можеш да се надрусаш или напиеш,има всичко в изобилие.Плюс това селяните са много откачени хора и винаги може да си направиш купона с тях![]()
Нямаме село![]()
Your life's an open book,
don't close it before it's done!
Обичам да ходя на село защото си пъркам с моторетката(Husqvarna 125 Cr)
Не обичам да ходя на село, защото там ми е скучно, чувствам изолация от цивилизацията, а селото ми е на 3 км от града. Просто не ме кефи, т'ва е.![]()
същото само дето мойто е вилаПървоначално написано от Unendlich
![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
даа, ама само лятото.. събираме се от деца така и голям купон пада![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Нямам село,но обичам да ходя на чужди села дя пием на спокойствие
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Ако имах мисля , че би ми харесало на релакс някъде на тихо и спокойно + едно слънчево време ии на едно хубаво дворчее...![]()
Не обичам да ходя там... на вилата на планината също![]()
ходя само по празници и ми харесва..иначе не![]()
Просто аз
обожавам да ходимПървоначално написано от Анонимко
![]()
само кадето селото ми е на 246 километра
![]()
![]()
![]()
![]()
Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.
Дааа много!Харесва ми да избягам от цялата тая навалица в града.От шума,от хората.Просто искам да съм сред природта на спокоиствие,ако бяхме пред 60-те щях да съм хипи![]()
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
обичаХ ,ама продадоха къщата
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.