.
Отговор в тема
Страница 13 от 15 ПървиПърви ... 39101112131415 ПоследнаПърви
Резултати от 301 до 325 от общо 371
    Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    вече не..
    Вафла..

Голям фен Аватара на tanchu
    Град
    Пловдив *
    даа ,но за жалост ходим лятото и не стоим много

Град
    София
    Да. Много ми харесва природата на село, а пък и си е гот цял ден да работиш на нивата и вечерта да си направите кефа в кръчмата както трябва, защото утре може и да няма.
    Ние можем да минем през огън и лед, ние можем до стигнем до края - там, където днес духът ни води напред и се срещат и ада... И Рая !!!

Мега фен Аватара на ByK
    Град
    Княжество Кофата.
    не..

Голям фен Аватара на liim0nka
    изобщо..просто нямам какво да правя..и с кого(има страшно много цигани ))))))
    It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted

Повече от фен Аватара на mar7inaaa
    Даааааа....лятото ходя за доста време и си прекарвам страхотно с приятелите,които са от най-различни градове ..и като се съберем си правим купонаа

Голям фен Аватара на PurpleSand
    И да и не ..
    Като си отида на село се чуда по цял ден кво да права ... Само когато браговчедите ми са там си намираме занимание заедно .. Иначе ..
    Незнам вече кой да мразя и кой да обичам.
    В кого да се вричам и приятел да наричам.

ами, не
    няма какво да правя, обичам само да гоня кокошките

Град
    Varna
    Обичам, щото само там мога да карам колата... така както съм без книжка.
    Murcielago & Brabus Rocket <3

Голям фен Аватара на shutUp
    понякога, но за 1-2 дена
    тъпо ми е..

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas
    като бях малък, постоянно бях на село през ваканциите, сега ходим за 1-2 дена да видим близките само, не ма кефи има много черни перли на село
    <N>

А селото обичали да ходи до вас?
    Fly like a butterfly, sting like a bee.
    Muhammad Ali

НЕ определено Не адски ми е скучно там а когато си занеса лаптопа винаги немога да хвана интернет само 1 нещо ми харесва там през зимата да се спускам с шейна от хълма много е яко
    =]

Не обичам!Имам ужасни спомени от там,поради факта,че дядо ми почина в къщата на село и само като си спомня и много се разтройвам

Вече все по - рядко обичам да хода,,
    Преди всеки свободен уикенд или ваканция бях там, но с порастването и това ми мина.. Иначе зимата е много весело, ама то каква ти зима като няма сняг

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Да, обичам !

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Защо да не обичам. Супер си ми е. Селото е много хубаво, имам интернет, кабелна + страхотни приятели и чиста природа. Колко съм висяла по дърветата ( не че не го правя още де ). По парковете, на стълбите, пейките. Обикаляме с колела. През най-големия пек по обед филмов маратон и така
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Голям фен Аватара на dimi93
    Когато бях малък много обичах! После намразих и тъка до миналата, по миналата година. Сега ми харесва! Там се откъсвам от нета и натоварването и напрегнатото ежедневие от Варна. Успокоявам се! Там не чувствам онази напрегнатос в стомаха както във Варна. Въпреки това ходя доста рядко може би на 2 - 3 месеца 1 път! На коледа бяхме там сега и на Нова година дано да сме там! Преди ходехме доста често и за това май ми беше втръснало, аи не бях толкова напрегнат и затрупан от работа както сега, също и не бях толкова умерзен и разочарован от живота.....
    Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!

Голям фен Аватара на dimi93
    Цитирай Първоначално написано от Qnchety
    Ауе да питам сички коит обичат да ходят на село: там кат идете бабите и дядовците ви не ва ли карат да им помагате в градината и да работите?

НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!! ! Баба непрекаснато се върти около мен и ми прислугва! Непрекаснато пита какво ми се яде? Дали ми е вкусно? Дали ми е топло? И винаги си говорим с нея и е много приятно. Тя винаги ми дава добри съвети, както и дядо ми Абе добре си ми е като ида си почивам ужасно много
    Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!

Винаги съм обичала да ходя на село, летата си главно там прекарвам. Последните няколко години компанийката се разпадна и ми става все по-скучно.... обачее имам прекрасни спомени ии самата атмосфера... абее с две думи: да, обичам

Обожавам да ходя на село,но за жалост много рядко ми се отдава тази въможност.Като малка седях там цялото лято,ама сегааа не съм ходила от лятото ..
    Неприлично Щастлива .. : )

Не ми е от любимите заниманяия
    If you don't know my name, you can call me your baby ...

Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself.

Raindrops fall from everywhere.

Да, ама компа ми липсва.
    Иначе на село е хубаво, а и е близо ..
    You're beautiful. You're beautiful.
    You're beautiful, it's true.
    I saw your face in a crowded place,
    And I don't know what to do,
    'Cause I'll never be with you..

За съжаление все по-малко започнахме да ходим на село Ходим само през лятото за по 2-3 дни .. Иначе там е доста красиво.. И наистина обожавам да ходя там..
    0сttaвяш слэдii п0 ttял0tt0 мii.. Каtt0 капкii парфюм сэ впiiваш в к0жаtta мii..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си