- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- обичате ли да ходите на село?
Обичам да ходя на село, приятно е, отиваш да се видиш с други приятели и така .
Срещата на два характера е като взаимодействието между две химически вещества: ако има реакция и двете се трансформират.
Дам, много обичам да ходя на село. Поне там въздуха е по-чист и е по-приятно за разходка.![]()
I hate it when Brad Pitt calls me when I'm in bed with Johnny Depp...
Poor Brad! But it's over! I'm with Johnny! ♥
-----
Johnny Depp
Като малка много обичах да ходя, по цяло лято стоях там.
Обаче с времето все повече не ми се ходи и си ходя много рядко, липсват ми приятелите, компа ... Като си ходя все гледам и братовчедка ми да е там, че сама ми е много скучно, а с нея се забавляваме и излизаме, а и повечето ми приятели там, заминаха по другите градове, и те като мене си идват 3 - 4 пъти годишно, за най - много седмица !!!
Живей за мига!
Много обичам да ходя на село.Почивам си много добре там.Ако имах възможност щях да живея там
нямам село но за сметка на това имаме вила ^^^ за вилата.. обичам да ;D
~ Don't wait for the storm to pass - learn to dance in the rain.
Първоначално написано от mishkaa
предимно с приятели![]()
Преди много обичах но в последните 2г. хич нямам желание да ходя
Аз нямам село.![]()
Иначе съм ходил и ми харесва много.![]()
Wazaaaaap niggas?!
c0ci![]()
не,мразя даже..селото ми се намира точно до Варна и имаме апартаменти и там,така че от къв зор да вися при кокошките..баба ми много се сърди,обаче наистина няма какво да правя там
не![]()
Когато човек изгуби някой, чак тогава разбира колко го е обичали ще разбере след време колко му липсва..
Много обичам .. Ваканцията съм повечето време там.. През деня или в нас или в някоя френдка, а вечерта се събираме компанията и .. лаффЕдни от най-добрите ми приятели са от селото ми :P
Независимо дали вярваш, че можеш да направиш нещо или че не можеш, и в двата случая си прав.
Хенри Форд
Да,обичам да си ходя на село,все пак там са баба ми и дядо ми,които обожавам.Но за жалост нямам възможност да ходя често.
не! Никак не ми харесва сред калта, кокошките и другите животни!
Не много,честно да си кажаМн ми е тъпо обикщновенно,но .. гледам да се си сдържам ядовете поне пред нашите.
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
когато ходя с фр...![]()
обожавам .. но нашите вече близо 1 година не ме пускат да ходя там![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Лятото да.Лов, басейн и пиячка.Зимата само пиячка.
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
МногоооооПросто ми е хубаво да се отделя малко от града, от компа, ..
А на село е супер спокойно, птичките пеят, няма шум от бръмчащи коли..![]()
Апък и баба ми всяка сутрин прави различни и вкусни закуски, за разлика от тука, във Варна, където може само някоя суха закуска да хапна и т'ва ше е ..![]()
Абее.. селото е готино !!![]()
едното ми село ме кефи много,котаго отида с някой,защото е голямо и ЯКОа пък другото ме кефеше,като бях по-малка,сега също ходя с фр там ама за малко и се прибирам..амаа села са ми-трябва да ходя
![]()
Не..Супер много скучая..
Имам приятели,но те не са като хората,живеещи в градове..Техните "традиции" са други..И са доста скучни типове..
(( говоря за моето село ))
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥