- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- обичате ли да ходите на село?
hxaxh i az si imam selo ama to kat grad..mn qky tam ima si diskote4ki,mom4enca lqtoto..abe mn hubavo e..a sega kato govorim za sela q kajete imenata na va6te sela.Moito e lozenec i carevo ama to e grad![]()
ми ако реша да си отида на село се обаждам на един куп хора и си ходим заедо и е яко ама ако си ида без да се обадя на никои поудявам.Апък и баба ми си мисли че като ида там тря да стоя при нея да си говорим и да и помагам а на мен тва хич не ми допада тай че казано на кратко не обичам много ама ко да се праи..
Ох,преди години обожавах да ходя на село!Едвам-едвам дочаквах да дойде лятото и веднага отивахме с мама и кака.Там хлапетата бяха малко изостанали,но никога не ми е било скучно!А и веднъж в годината,по една седмица има панайр и мама ми купуваше всевъзможни джунджуриики!Беше адски забавно!Със сестра ми всеки ден ходихме в гората (само с мама,иначе ни беше страх) или на една близка полянка.По цял ден циклихме там.После се прибирахме и играехме с брат'чед ни телевизионната игра,обаче той не ни казваше паролите и винаги ни побеждаваше.Няма нищо,важното е,че се веселяхме.А когато ни писнеше да ходим на полянката,отивахме в детската градина и си играехме,снимахме се...Ехх,и имаме и басейн там,само наш.Помня как веднъж заспахме в басейна (ест,бяхме на разни надуваеми глупости).Или пък като не можех да плувам и си взимах по 4 пояса (така ли се наричаха?).И мама събираше всички играчки и ги хвърляше в басейна и със сестрата се състезавахме кой ще събере най-много.А и къщата е на 4 етажа и си обзавеждахме терасите и си играехме на "съседи".О,а коткитеее,те ни бяха слабост,но бяха пълни с бълхи и трябваше по 20 пъти на ден да се къпем.Но сега ... всичко това изчезна.Басейна няма кой да го пълни и чисти.Брат'чед ми порасна,завърши,намери си работа и вече няма време за нас.Сестрата също порасна ии не ми обръща внимание.Полянката е потънала в боклуци и храсталаци.Детската нз дали още същестува.Поне им компютър - без нет.Не бях ходила от доста време там,но миналото лято мама ме принуди - беше по-ужасно от най-ужасното.Много жалко ...
![]()
Аз пък нямам село![]()
![]()
Но пък имаме вила до морето ама там няма почти никакви съседи ащото повечето хора от окколните вили ходят там рядко и никакви връстници няма и затова ми е скука там
![]()
![]()
emi ne e tolkova lo6o na selo obi4am da si igraq s ku4eto![]()
Нямам си мое село,но затова пък имаме вила в едно
далечно село в балканчето..Такъв рахат е там...Докато в града
през лятото е жега,там е прохладно и имам мн приятели,на които това си име селото.. Ахх..какви изпълнения.... И е някакво самотно,не е близо до голям
град.. Ама за повече от месец,ако седиш,можеш да полудееш![]()
![]()
...So baby if you want me you`ve got a show me love..
Ауе да питам сички коит обичат да ходят на село: там кат идете бабите и дядовците ви не ва ли карат да им помагате в градината и да работите?
ami pove4e obi4ah kato malka, be6e mnogo qko i sega obi4am da si hodq no ne sedq dalgo tam... ve4e prosto ne e sa6toto![]()
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
before the morning takes you away ...
Откакто дядо ми заяви, че му трябвала "работна ръка" и трябвало едва ли не да зарежем всичко..че да му работим, определено не си и помислям да ми стъпи крачето повече там..Пък и без това там само пенсионери..няма почти никакви индивиди на моята възраст, че да разнообразявам малко..![]()
Things will never be the same again
Ами средна работа.Преди много обичах-имах приятели там,но нещо се изпокарахме с тях и вече ми е скучно.А и баба ми има някаква мания за чистотаи подреденост и-одеялото не трябва да е подгънато никъде(),а аз съм си доста разхвърляна и...
Всеки уикенд не, но 1-2 месечно си ходя да разпусна сред природата и да сменя обстановката.
Иначе, ако баба ми има нужда от помощ, когато съм там, винаги бих й помогнала.
Дааа...Миналата Събота и Неделя ходих на селото на една приятелка и беше много хубаво-природа,чист въздух,зеленина... Много готино.Са като свършиме даскало сме решили пак да ходиме за повечко време :P
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Преди по цели ваканции си стоях на село,беше супер забавно,с лапетата като се саберем голяма лудница ставаше,ама ся почти никой не си ходи,пък и там е баси скуката..няма кво да се прави.За тва все по рядко си ходя.
И аз като малка си прекарвах целите ваканций на село. Преди бяхме много голяма компания там и се забавлявахме, само че сега сме много по-малко и не е така весело както предиЗа това в града, при приятелите и при компа ми е по-забавно
![]()
Boys and girls of every age wouldn't you like to see something strange?...Come with us and you will see...this, our town of Halloween...
За по няколко дни се радвам, като отида...още повече ако съм с добра компания.![]()
Кеф ти рибарлък, кеф ти къркане, кеф ти природа!![]()
![]()
Kato bqh malka obojavah da hodq, ama sega baba i dqdo se sardqt shot ne hodq..Ne me kefi taka kakto predi beshe..ama za smetka na tova sestra mi obojava da hodi tam i grada se prevrashta moeto pochivno mqsto BEZ ne ..![]()
![]()
![]()
![]()
♥ ♥ ♥
не само не оби4ам,направо мразя...много
ооо даааааа обичкам много!!!!!!! Като се съберем с мойта брачетка и става голям кеф. По цял ден лудории правим и не спим цели нощи.Супер яко си изкарваме по 1-2 месеца седим, и не ни доскучава. Сега тази лятна ваканция ще ходим \/
Отидох на село един единствен път и повече не стъпих там.Просто повече обичам града и не ми е комфортно там.А родителите ми са заети и рядко се занимават с това.
<3 ^^