- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- обичате ли да ходите на село?
Аууу обожавам да си ходя на село,секи уикенд и ваканций съм там!Мн е яко на мойто село имам мноо голяма и яка компания праим си мноо яки купони!Също така вършим и мноо простотийки,абе нз ама съм пристратена към мойто село![]()
Не съм надута,а просто съм разглезена
mi da,obi4am,no ve4e neobi4am da se zastoqvam tam 6toto vse se zaqjdame s babkata..ina4e,da,seloto mi e gotino-ima i dobra kompaniq tam![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Не,там ми е тъпо,нямам компания,и няма какво да правя!
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
all I really know is,you're the only reason I'm trying...
Ми като малка обожавах,сега все по-малко![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Много обичам да ходя на село... Имам две села, но едното повече си го обичам!
Къщата ни е на края на селото и е отдалечено от всичко и всички... Там се откъсвам от шумотевиците в града и си стоя на спокойствие в градинката... Правя снимки, играя си с котката или просто си мързелувам...Супер е на село!
мразя ! там си отделен от света .. смърди на фушкий .. разкарват ми се някви циганори .. пф отврат !
~cLose t0 yoU~
От както дядо ми почина на скоро, избягвам да ходя. Лоши спомени![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Аз нямам село....., а малките градчета ме привличат с уюта и топлината си, далеч от шума и мръсотията.......
Ако във всяко малко градче имаше по един Народен щях да се преселя!![]()
Много обичам да ходя на село... ... Там се откъсвам от шумотевиците в града и си стоя на спокойствие в градинката... Правя снимки, играя си с котката или просто си мързелувам... Супер е на село!
все по-рядко го правя - първо, че е мн далеч, и второ - нещата мн се промениха ...
като малка обаче си ходех с голямо удоволствие![]()
Зачем живешь на свете этом?
Какая у тебя мечта?
Задумался - ли над ответом?
А есть ли у тебя она?
като бях малка не можеха да ме върнат от село сега вече мразя да ходя щото умирам от скука там!!!![]()
I az sym taka.като бях малка не можеха да ме върнат от село сега вече мразя да ходя щото умирам от скука там!!!
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Ходя да помагам на баба, че е сама, пък и обичам лятото да съм там - много приятели имам
Jebem te u usta, jebem te u oko
По-принцип никога не съм обичала, въпреки че като бях по-малка цяло лято бях там.Сега пък изобщо не обичам ... дядо ми почина ... ходя само заради баба ми.
[b][i]Je t'aime au-del
Аз не си ходя по селата.Но имаме вила извън града и там ходим всеки уикенд.И да обичам да ходя там.Много е хубаво там,има чист въздух.
Многоооооо особено лятото събираме се около 10 деца и се забавляваме страхотно.И природата ни е красива и е отлицно място за ексурзия .жалко че неще не ме пускат за цяло лято а само за седмица две![]()
![]()
![]()
Аз живея в село и ходя на град,а не на село.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:P
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
=D>
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[-o<
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
\
/
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз мразя да ходя.Там никой не познавам.Освен тва баба готви мн калорични храни и да не ви казвам колко качвам...
ooo naprao omiram za tam daje sega ako moga tragvamv na6eto selo imame vsi4ko jivotni krasiva priroda, 4ist vazdoh.... ae mn qko \
/
po cql den sam navanka i se kefq no mislq 4e dogodina moje da ne hodq tolkova 4esto 6tot samo az hodq i ponqkoga no mn rqdko mi e sku4no ama prez drugoto vreme e supermn maniq
MeGa...MEgA FEN nA ToZi ZVQRRRR
ми да обичам да ходя на село , но за малко че да не ми омръззва .. ако имаше комп и нет примерно от време на време д а се разнообразявам щеше да се преместя направо на село да живея![]()
ако е за малко 2,3 дена да оби4ам но за пове4е![]()
![]()
МРАЗЯ!!!!Толкова ми е втръснало че няма накъде просто.Като бях малка по цели лета висях тамЧудя се как съм издържала
![]()