- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- обичате ли да ходите на село?
ako 6tete mi viarvaite-nai-liubimoto miasto na sveta za mene!
tam ima drugi deca.nai-dobria frend i frendka sa mi tam.3-te koko6ki koito gi misleh za malki drakoni kato biah po-maluk.purvata mi lubov.tam sa nau4ih da si vrazvam obuvkite.istoriite na diado mi za vtorata svetovna voina.purjenite kartofi na baba mi.krivogledata mi kotka e tam.
i nai-vajnoto:kato hodia na liato tam i kato sa saberem mnogo deca i sa po4vat niakvi 6turotii,igri,prikliu4enia!abe ima da pi6a do utre za6to mi haresva da hoda tam!![]()
na selo?! nikogane e za predpochitane nqma nikoi tam nqq ko da praq samo
![]()
Ами не много.
Ходи ми се,разпраям на наще ,че не ми се ходи,отивам там и ми е тъпо![]()
Ако съм с приятелка - да, обаче иначе сама ко да прая там...![]()
..
твърдо неняма хора на мойта възраст....а бе изобщо няма хора
![]()
![]()
страшно ми е тъпо като съм там...радвам се само че като съм там се отърсвам от шума и тежкия въздух
![]()
.!.
Аз живея в село и бих казала, че е мега адски тъпо и скучно. Плюс тва тука е фрашкано с турци и цигани, че да те е страх да излезеш някъде из улиците вечерта![]()
Радвам се че поне уча в града и не ми се налага да вися много в тъпото си село...
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
за около 1 седмица да но да съм изолиран за месец там както тва лято ?! НЕ![]()
Обичам- не обичам...просто нямам избор...ако не хода на село ше спа в градската в Пловдив![]()
Хах..да поясня-от село съм...та затфа така...ама в другото ми село въобще не обичам да ходя
Обичам си само мойто
![]()
Не! Мразя селата. А и нашето село е просто една градина със зеленчуци, овошки и лозя и единственото което се прави там е агрофитнес. Ходя там само ако сериозно ме притиснат до стената. Не ми е необходимо село за да релаксирам от цивилизацията. Когато си почивам от София, го правя в Стара Загора, където си е достатъчно спокойно.
А иначе там където живее баба ми е Търговище. Там е по-забавно. Но трудно намирам време и желание да ходя повече от веднъж годишно там.
След това лято НЕ обичам да ходя![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
Ами да обичам.За жалост не ходя мноог често, само през ваканциите, но когато ходя винаги си изкарвам супер!![]()
noooo obi5am da hoda na selo male stra6en kef mi dava prirodata kat izlqza na dvora v selo vijdam stara planina se edno e na 20 min ot men dvora ni e super golqm i stra6no qko da gleda6 posivite ima cvetq raboti golqma krasota i imame edin kotaran stra6en lovec samo go gyr4a xaxaax ne na selo si e nogo qko
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
о аз преди много мразех,ама сега много оби4ам да ходя,все пак там си имам ку4е,котки(4)заи4ета(много) и си ми е много яко!![]()
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
обичам естествено!малко разнообразие винаги е добре дошло![]()
Много Много там е толкова забавно и яко алии за вас незнам ма аз много обичам да си стоя на село.Там се чуствам спокойно щастлива мога да се шлия из улиците до 1-2 че и по късно,мога да рисувам край няое хубаво кътче да слушам музика да правя много неща ,който в града нямам време или въжмжност да правя.Тццц събираме се около 5-6 деца и ваканците е якоо на макс играем говорим си ядосваме старите бабички и дядовчиъъъ ходим до магазина и ядосваме продавача разхождаме се абе много е готино.А като сама кво правя стой в къщата ни гледам ТВ или пък стоя на хамака и си мечтая за секви первезни неща
![]()
![]()
или се разхождам из улиците ей така безцелно абе на село си е хипер яко баба ми е супер човек а аз се старая да й помагам всяка лятна ваканция прекарвам поне 1-2 седмици на село .Вярно че през Съботите и Неделите няма деца но също е готино стоя на компито Тв-гледам седя на любимото си дърво ям плодове.И въобще супер е
НЕ!!
Просто имам лоши спомени оттам и вианги когато отива ми става гадно..![]()
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
nqqm selo , ti me pitash dali obicham da xodq hxayxyhxaxha![]()
![]()
![]()
![]()
вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!
Обичам да ходя на село, но поради липсата на мое си село, ходя понякога с приятели по техните![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
да![]()
Твърдо НЙЕ![]()
EMO - Емоционално Малтретиран Олигофрен
обожавам да ходя на село..там е толкова спокойно, тихо и приятно. по цял ден мога дсе занимавам с животните на баба и дядо или да си уча в някоя стаичка(ако е през учебната година) или пък да се разхождам из двора, да помагам на баба в градината...да поливам цветята или просто да си почивам...
невероятно е! :P
НЕ, няма какво да правя там
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
НЕ обичам! Най-мнгого да седя там 3 дни. Повече не издържам!![]()
I`ll give you all that you need and more ... it can be yours!!!