- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- обичате ли да ходите на село?
Не обичам и не съм ходила от доста отдавна.![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
ами...тооо при баба ми и дядо ми не е село,а е малък град-ЛомБифшето ми гадже е от там...но това не променя нещата
Сега ще ми е малко гадно,като ходя на Лом...но попринцип много оби4ам,щото мат все едно си имам кралство
Квото кажа,тва става
![]()
Обичам да ходя,особено когато се засечем със френдчетата от село...Почваме да дивеем да правим пакости,но това е рядко,вече кой ще ходи на село...
Имам много готини споменчета и четене на конско понякога от бабичките![]()
Но сега вече всички сме пораснали и тези времена са отминали отдавна.
Но иначе обичам да ходя на село,да се дразня с кокошките,да бягам с кучето и да се препъвам по камъните в двора.
Обичам и чистия въздух,който се намира на село.Също и да видя дядо си.
Понякога малко ми доскучава,но се старая да се занимавам с нещо,за да не съжалявам че ще отида,защото няма да ходя обратно скоро на село.
Мразя да ходя на село деба \/
нямам село
вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!
много ясно ! там НЯМА сичко което мраза !
няма снобари...претенции...кич... техника...мода...яки коли...
оф просто мога да си почина ... е така да не виждам някви префарцунени ...! мога да си хода като клошар и на никой няма да му направи впечатление...мога да спа на двора..да се къпа в място отделно от къщата гледайки бор ! ! ! и тва каде другаде мога да го права дееба ?! и много ясно че няма кво да се прави и то тва му е най-якото !!! почивам си като бездействам
гледаш на някъде и очакваш нещо да се случи.а като се замислиш се случват неща на които ние казваме,че нищо не се случва! е извинявайте ама вятъра също се случва...!?
Дам аз обичам да ходя![]()
Имам си 2 села.На едното от няколко години не съм ходила,на другото от 1 година.Малко е обидно така,ама нямам работа там.Бабите и единия ми дядо си ги виждам иначе често,защото те идват до вкъщи.Обичам да ходя по чужди села,на гости примерно или просто за релакс,защото не ме карат да върша нищо и си седя-като гостенка и мързелувам.Днес бяхме на разходка с моя из едни диарбекири,навъртяхме 300 км. в обикаляне и зяпане на гледки и планини.Бяхме в селца,забравени от бога или пък такива с развит селски туризъм.Обаче винаги като ми замирише на "село" и ми става едно мило и драго.Кефи ме да си накъсам ябълки от някоя чужда градина и после да си ги изям.Хубаво е на село!![]()
Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???
Когато бях малка,домът ми беше тамМразех да се връщам в града при нашите.От доста години обаче си ходя само по пртазници.Нече не ми се ходи,просто сега там е мястото където отивам да си почина от всичко.С най-добрата ми приятелка сме прекарали детството си на село.Сега опт време на време ходим там,за да се видим,да си поговорим за миналото и да се заредим с нови сили за напрегнатия живот в големия град
![]()
Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.
Ми, аз си нямам село...![]()
![]()
![]()
Ако имах щях да мога да се разхождам из гората...освен ако не е някво тъпо село, дето е супер равно и наоколо няма гора
![]()
![]()
МРАЗЯ ДА ХОДЯ НА СЕЛО![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ОТВРАТИТЕЛНО МРАЗЯ ДА ХОДЯ ТАМ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
Не... мразя селата. Мразя вонята на животни, гнусните селяни и т.н.... просто ненавиждам подобни места.
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
пфу нееееееееее
Там някъде ...
Далеч под звездите ...
Има една река на мечтите...
Тишина,тишина,тишина...
Ами аз нямам селоНо за сметка на мен моя приятел с удоволствие си ходи почти всяка седмица и аз понякога ходя с него и ми е мннногоо яко!Искам един ден да имам къща в някое село.Много е романтично!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Да, защото там са баба ми и дядо ми, а и имаме много котки там.Но ако е за повече от 4 дни ми омръзва.
![]()
Аз много оби4амтам поне мога да си отпо4ина от тая скапана София
..
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Хъх...еми ...аз ходя при баба и дядо в друг град-Лом.Той е мъни4ък,но ми е приятно да ходя...Тва,което не ми харесва е,4е там няка метъли(аз слушам метъл и бих казала,4е съм до няква степен метълка,но ве още не изцяло),вси4ки се познават,има само една дискотека в,която пускат 4алга и там 98% от хората я слушат с кеф![]()
![]()
=D>
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...Пък и стила им на обли4ане е мнооооооооооооооооооого по-разли4ен от моя
![]()
![]()
![]()
...Харесва ми да ходя там,защото много малко хора ме познават и като минавам по улицата вси4ки ме гледат все едно съм паднала от марс(обли4ам се странни4ко) и това ме разсмива
![]()
![]()
,другото нещо,което е,4е...там хората,които ме знаят си мислят,4е съм няквааа...един вид''Не ме дразни да не ти забия един'' и за тва не ме зака4ат
,но си имам приятели там,не си мислете,4е нямам
![]()
Obojavam da si hodq na selo.........Taka qka kompaniq sme - ot nai razli4ni gradove ,lo6o e 4e ve4e pove4eto 6te stavat studenti skoro i vs 6te svur6ino vs hubavo si ima krai !! Inu4e se sabirame ot varna sofia silistra turgovishte abee golqm kupon e !! Az naskoro preodkrih xodeneto na selo ,bqh go zabravila i tva lqto .........pak po4nah da xodq i 6te produljavam samo dano ne svur6i si4ko skoro
Don`t Cry Baby ....
Аз не!!!!Там е ужасноимам чуството че съм накрая на света ..
хехе имам една приятелка, която е родена в Лом и честичко си ходи там, и тя слуша метълПървоначално написано от SuNsEt
хехе какво съвпадение
![]()
по темата.. аз имам село, където живее прабаба,но там почти не си ходя, мнооооооогооооооооо рядко . А иначе баба живее във Враца и там си ходя редовно ( хехе как звучи Враца ми е село,а е по-голям град от този, вкойто живея)Като малко имах страшно много приятели там от блока и беше супер якооооооооо
обаче сега като пораснахме ми остана само една мн мн мн добра приятелка,е имам и други,но не чак толкова добри
Много обичам да си ходя там,да пазарувам, да ходя на хижата, на Вратцатаааа
![]()
Еми само ваканциите, понеже е мн далечеИ обичам мн
БебЕтатаа мииии![]()
![]()