- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- обичате ли да ходите на село?
nai mnogo obi4am na selo tam imam mn fr obi4kam vi vsi4ki sladuri samo deto imam problemi s na6te za tva 4e ne me puskata na disko tam
И аз. На едното имам само една приятелка, която е колкото мене, но все пак не я пускат до центъра на селото (а той е на 2 минути път от тяхПървоначално написано от Qnnnaaa
). Пък на другото няма никой, който да познавам. Ужасно е. Поне и на двете седя малко. Там където имам приятелка отиваме, спим там и на другия ден се прибираме. На другото - отиваме, седим малко и се прибираме. Ама много мразя да съм на село. Всички като почнат да ми се радват, особено приятелките на баба ми (на селото, на което имам приятелка) като дойдат и всичките почнат "Божеее, колко си порастнала". И аз само седя и се усмихвам. Уф, откачам някой като ми каже "колко си порастнала". Ми какво? Да спра да раста ли? Да да ...
Отклоних се от темата, ама често ми се случва
![]()
Много обичам. Хората с които излизам там си заслужават.
Или поне така си мислех.
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
А като бях малка и аз много си ходех обичах да си ходя,ама пораснах и приятелите пораснаха и така.
Сега си ходя само когато дават пенсийте да глобявам дъртите![]()
Село където да живеят родителите на майка ми или изобщо да е роден някой роднина - няма ме.
Но имаме две вили и постоянно съм там. Празника днес там ще го прекараме.
Ами аз нямам това удоволствие да прекарвам ваканцийте на село, тъй като нямам.Макар и да живея в малък град... няма такова спокойствие както по селата.. за съжаление..
Ne obi4am,az mrazq da hodq na selo,tam mi e super sku4no :P![]()
Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P
обичам да ходя, защото там си почивам, пък и нали знаете- бабите и дядовците все гледат да ти угаждат...![]()
Мразя..да си ходя на тфа тъпо село нямам един як спомен от там като си ида и се изнервям адски мн мразя да си ходя на село..
там няма какво особено да правя, а и децата не са ми особено симпатични (да некажа хич) и така...Първоначално написано от Rofl4e
Тъжно е, когато някой си отива,
тежко е, когато си останал сам
и в един залисан ден разбираш,
че не си дете, а вече си голям...
nqmam takowa...ama kato se razhodq po patekite ili mladost i mi stiga!wsa6tnost skapanata ni stolica si e edno selo...
НА СЕЛО?????![]()
![]()
НИКОГА!!! Не обичам да ходя и никога не съм обичала... Даже съм сигурна, че по - голямата част от нас не обичат... а и с тия компютри и екстри... кой ще се сети за селото, с животните и доматите
Беее, добре си ми е в града
![]()
Ох, преди много обичах, ама сега баш не ми се ходи, иначе там си прекарвам сравнително добре, въпреки че ми липсват доста неща![]()
не оби4ам да ходямн ми е ску4но и тихо там а аз оби4кам да ми е по забавно по шумно абе купом да става
![]()
![]()
Не обичам като отида там само тъпея и се побъркавам то скука
Определено ДА хипер супер дупер МНОГО.![]()
![]()
![]()
![]()
kogato bqh malka cqlata lqtna vakanciq pri dqdo i priqteliteobache otkakto po4inq dqdo ne sym stypvala tam
![]()
обожавам...обожавам природата!
da super mi e tam!!!Kogato ne6tata se obarkat,otivam tam,obmislqm gi i se opravqm![]()
nee zavisi s kogo kato sam s vis4kite si bratov4edki e starhotno i veselo no sami4ka da utida
samnqvam se
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.