.
Отговор в тема
Страница 7 от 15 ПървиПърви ... 34567891011 ... ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 371
    Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Зависи. Някой път ми се ходи - някой път - не.

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Преди 3-4 години обичах.Вече мразя,а и не съм си ходила от едно година,че и повече.

Mного обичам. Разтоварвам се от градския шум. Баба и дядо ме гледат като принцеса... какво по-хубаво?
    Къщата ни е точно на реката... лятото си опъвам шезлонг отпред, пека се и си плицикам крачетата...абе красота си е...
    Имаме си и беседка в двора и като се събираме цялата рода е много яко. Спинкам до обяд. Пия едно кафе на беседката с баща ми, защото вече съм изпуснала закуската после отиваме в градинката да наберем домати, краставици или марули... както дойде... правим салатка, събираме се на беседката, обядваме с домашна отгледана храна съвсем... какъв вкус имат плодовете и зеленчуците... Не са като тия от магазина! Сиренето, млякото, всичко! После отиваме я на разходка в гората, я на язовира да ловим риба... После следобедно кафенце.... вечеря... Помагаме нещо на баба и дядо в градината, за животните... забавно е. Няма обхват - няма телефони, няма компютър, една първа и втораза големите скуки... Неописуемо е. Сякаш си на края на света!

Обожавам!

Супер фен Аватара на tqnko1
    Град
    Shumen -> ФИТНЕsС
    da no ne za mnogo d1lgo vreme
    2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.

Супер фен Аватара на Sarabi
    Блааа, много ми беше тъпо там... не, че е село, ама Свищов - малко местенце, нямаше кой знае какво да правя, няма готина компания... по цял ден в къщи да затъпявам... а до преди около 3 години бях заточена там всяка ваканция... дори летата... цяло лято едно и също - сън, тв, сън, тв, ааа. Направо се радвам, че си продадохме къщата и не ми се налага да затъпявам там.
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Ако имаш приятели или поне комп и ваще ги няма е яко , но аз на село нямям нито приятелли , намам и комп ,а тва че наще ги няма не помага защото е все същата тъпня Е все пак се мярвам там заради баба и дядо ...

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Не..там няма с кой да си играя

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    Офф тъкмо от там се връщам и направо не ога да вървя ! Баба ми като ме грабна това направи он ова направи...направо не мога да мръдна.Добре че имам 2 литра болярка до мен
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Аз нямам село, но ходя на това на братовчедка ми и е страшно готино, някак си времето там сякаш тече по-бавно, всичко е по-спокойно и има хубава природа и чист въздух

Град
    В АдА
    Цитирай Първоначално написано от MoHuTo
    Зависи. Някой път ми се ходи - някой път - не.
    +1

nqmam selo..imam grad...pavlikeni..mn obi4am da hodq tam...super gotino mi e ...obikalqm si cqloto grad4e i se yspokoqvam malko ot problemite tuk,v plovdiv....samo 4e i tam ima koi da mi v4ernq jivota...dqdo mi....
    С паРиТе нА мАйка сИ и кОЛиТе На БащА Си пРеД мЕн нЕ ВърВиШ...С дРеХи На АрмАни И ПраДа Си Бил,Е ПоВеЧе Ли Си!?ИзЧезни С ТазИ ДвОличНа УсМиВка......Не чЕ Се НаДуВам...СтИгА ОбСъЖДа КолКо СтрУвАм!РазБерИ...Не Се КуПуВаМ!

Ами не..изобщо Като съм на село ми е някво супер тъпо такова.. Зависи с кой съм де,ама там определено си е тъпо за мен

Преди много обичах,но откакто разбрах що е любов не ходя
    offline forever!

Голям фен Аватара на Rza
    Град
    Бръснарницата
    Аз съм от село и си ми е супер то няма разлика много нали е в софия ама все пак

аз не обичам, не съм ходила от 2 години

Nikoi ot foruma ne obi4a da si hodi na selo pove4e ot men.Obojavam go tova mqsto.Za men to e sve6tenno.6te umra za seloto si zaklevam se.NE MOGA DA JIVEQ BEZ SELO!!!!!

ami da mnogo. to uj selo selo, kravi, ovce ama vsu6tnost ne e to4no taka i e super qko. ku6tata ni e golqma naskoro praihme remont i e manq6ko

Многоооо,там усмислям всичко Но предпочитам през ваканциите

Супер фен Аватара на gabi_94
    ДАААААААААААААААААААААА!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

ммммм обичам ама рядко така тръпката е по голяма иначе принципно не изевявам голямо желание ...
    ~ цЯлъТъ sъм 0бsinaнъ s kpisтал Sфаp0фski ... аЗ sъм л0шу m0miче s лошi 0бн0ski

Какво значи на село ? Имам си вила , където никой не живеее ,но пък там е супер яко за през лятото !

Град
    НяМъ Ти КаЖа
    Оо ужас е с това село.Всеки петък или събота отиваме и в неделя се връщаме.Наще винаги ме карат да отивам с тях и не ме оставят сама вкъщи сякаш незнам какво мога да направя Направо ми е писнало от това село.

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Хич не обичам ама нямам друг избор..

Животът е адът описан в Библията!

не! там е мн тъпо няма и готини момчета тук в хасково си е супер

Голям фен Аватара на PepiDesigns
    Град
    In the Middle of NoWhere :P
    Че то аз съм от Село

Сега сериозно - обичам да ходя .. малко по-чист въздух , много по-спокойно е ..
    Само дето ми се иска вече да взимам и приятелката ми с мен , защото там природа и спокойствие .. Многооо .. много е приятно. Иска ми се да й покажа някой ден какво още ме радва .. освен нея

Обичам си Селото ..
    Горна Кремена / До Мездра / който не знае и къде е Мездра - До Враца/

Супер спокойно е , а по-надолу по селото има и рекичка , или там каквото е .. супер приятно е ..

Да .. че няма хора , няма .. и всичките ме познават , а аз тях не .. но ми е приятно
    Site : vtuning-bg.net
    Site2 : webpodaraci.com

Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си