- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- обичате ли да ходите на село?
Зависи. Някой път ми се ходи - някой път - не.
Преди 3-4 години обичах.Вече мразя,а и не съм си ходила от едно година,че и повече.![]()
Mного обичам. Разтоварвам се от градския шум. Баба и дядо ме гледат като принцеса... какво по-хубаво?
Къщата ни е точно на реката... лятото си опъвам шезлонг отпред, пека се и си плицикам крачетата...абе красота си е...
Имаме си и беседка в двора и като се събираме цялата рода е много яко. Спинкам до обяд. Пия едно кафе на беседката с баща ми, защото вече съм изпуснала закускатапосле отиваме в градинката да наберем домати, краставици или марули... както дойде... правим салатка, събираме се на беседката, обядваме с домашна отгледана храна съвсем... какъв вкус имат плодовете и зеленчуците... Не са като тия от магазина! Сиренето, млякото, всичко! После отиваме я на разходка в гората, я на язовира да ловим риба... После следобедно кафенце.... вечеря... Помагаме нещо на баба и дядо в градината, за животните... забавно е. Няма обхват - няма телефони, няма компютър, една първа и втораза големите скуки... Неописуемо е. Сякаш си на края на света!
Обожавам!
da no ne za mnogo d1lgo vreme![]()
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.
Блааа, много ми беше тъпо там... не, че е село, ама Свищов - малко местенце, нямаше кой знае какво да правя, няма готина компания... по цял ден в къщи да затъпявам... а до преди около 3 години бях заточена там всяка ваканция... дори летата... цяло лято едно и също - сън, тв, сън, тв, ааа. Направо се радвам, че си продадохме къщата и не ми се налага да затъпявам там.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Ако имаш приятели или поне комп и ваще ги няма е яко , но аз на село нямям нито приятелли , намам и комп ,а тва че наще ги няма не помага защото е все същата тъпняЕ все пак се мярвам там заради баба и дядо ...
Офф тъкмо от там се връщам и направо не ога да вървя ! Баба ми като ме грабна това направи он ова направи...направо не мога да мръдна.Добре че имам 2 литра болярка до мен![]()
Първоначално написано от AnincetoSexy
nqmam selo..imam grad...pavlikeni..mn obi4am da hodq tam...super gotino mi e ...obikalqm si cqloto grad4e i se yspokoqvam malko ot problemite tuk,v plovdiv....samo 4e i tam ima koi da mi v4ernq jivota...dqdo mi....![]()
![]()
![]()
![]()
С паРиТе нА мАйка сИ и кОЛиТе На БащА Си пРеД мЕн нЕ ВърВиШ...С дРеХи На АрмАни И ПраДа Си Бил,Е ПоВеЧе Ли Си!?ИзЧезни С ТазИ ДвОличНа УсМиВка......Не чЕ Се НаДуВам...СтИгА ОбСъЖДа КолКо СтрУвАм!РазБерИ...Не Се КуПуВаМ!
Преди много обичах,но откакто разбрах що е любов не ходя![]()
![]()
offline forever!
Аз съм от село и си ми е суперто няма разлика много нали е в софия ама все пак
![]()
аз не обичам, не съм ходила от 2 години
ami da mnogo. to uj selo selo, kravi, ovce ama vsu6tnost ne e to4no taka i e super qko. ku6tata ni e golqma naskoro praihme remont i e manq6ko![]()
ДАААААААААААААААААААААА!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
ммммм обичам ама рядко така тръпката е по голяма иначе принципно не изевявам голямо желание ...![]()
![]()
![]()
![]()
~ цЯлъТъ sъм 0бsinaнъ s kpisтал Sфаp0фski ... аЗ sъм л0шу m0miче s лошi 0бн0ski
Какво значи на село ? Имам си вила , където никой не живеее ,но пък там е супер яко за през лятото !![]()
Оо ужас е с това село.Всеки петък или събота отиваме и в неделя се връщаме.Наще винаги ме карат да отивам с тях и не ме оставят сама вкъщи сякаш незнам какво мога да направяНаправо ми е писнало от това село.
Хич не обичам ама нямам друг избор..
Животът е адът описан в Библията!
Че то аз съм от Село![]()
![]()
Сега сериозно - обичам да ходя .. малко по-чист въздух , много по-спокойно е ..
Само дето ми се иска вече да взимам и приятелката ми с мен , защото там природа и спокойствие .. Многооо .. много е приятно. Иска ми се да й покажа някой ден какво още ме радва .. освен нея![]()
Обичам си Селото ..
Горна Кремена / До Мездра / който не знае и къде е Мездра - До Враца/
Супер спокойно е , а по-надолу по селото има и рекичка , или там каквото е .. супер приятно е ..
Да .. че няма хора , няма .. и всичките ме познават , а аз тях не .. но ми е приятно![]()
Site : vtuning-bg.net
Site2 : webpodaraci.com
Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки