- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- обичате ли да ходите на село?
единствената причина да ода не село ми е да праскам козичкитеПървоначално написано от Анонимко
![]()
az puk obojovam da si hodq na selo![]()
tam e super qko
ima hubava priroda takava kakvato nqmo v gradovete i imam mn priqteli s koito vseki den pravim po nqkoq shturotiq
i vecherta kato se suberem i stava mn interesno
obicham da si hodq na selo ama uvi ne moga
![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Ura nai posle doide denq da hodim na selo![]()
![]()
![]()
az obajavam da hodq na selo, mn e qko (makar 4e hodq rqdko za6toto se pada mn nadale4e )tam e spokoino i tiho, ima 4ist vyzduh, po cql den karam kolelo ili hodq na dunava za riba s tati, taka de toi lovi riba a az se izlejavam pod sqnkata na nqkoe dyrvo
:P
a prez zimaat se kefq kato natrupa snqg i si stoq vytre v ky6ti do pe4kata na topli4ko![]()
![]()
a nai mn se kefq kat trqbva da se zakoli nqkoq koko6ko 6tot se izivqvam jelanie da gi debna i taka de dokato gi debna pada golqm kupon nqkoi ot okolnite hora se nakysvat da se hilqt![]()
![]()
![]()
![]()
e kakvo da kaja tipi4no selqn4e sym![]()
Като малък много обичах и си ходех на село. Сега вече не си ходя толкова често, или пък когато си ходя ще да е нещо по работа при баба ми и дядо ми. Вече настъпиха и други времена, няма толкова приятели по селата и няма какво да прави човек, докато когато бях малък беше пълно с деца.
Daaam mnogo obicham da hodq na selo! Tam nikoga ne skuchaq-imam si bratovchedi i priqteli i edna strahotna baba koqto vinagi mi pravi vkusni kurabiiki !![]()
When You Live Forever,What Do You Live For??
Ne![]()
Аз в града изтапявам , та камо ли на село да си ходя да гледам цигани!
събота и неделя сам си редовно на селострахувам се че ще стана селянче
![]()
LeB`dIe sEkuNde :]
то мойто не е точно село,амаа..(Априлци).Та отговора на въпроса-Обожавам да си ходя !!Там е страхотно и всички хора са супер добри и готини
![]()
![]()
![]()
шОkолuзupaнаааа
√
ми що пък да не ида :P
ама скоро не съм ходила по моите, въпреки че последно време имам голям мерак да отидасамо ме разнасят на гости по чуждите вили обаче
![]()
Аз не обичам![]()
Обичам само един човек и това съм аз.
Даам и аз обичам да ходя на село,и там имам мн.фр. както и тук,така че все съм на кеф :P
2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
ako nqkoq macka i e sku4no moe da doide pri mene v grad Yakoruda,ama to e malak grad i si e kato selo,ima si diskoteki,komp zali si4koare 4akam wi
![]()
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii
Обожавам да ходя на село макар, че там всичко ми напомня за тати Бог да го прости и често плачкам, но .... там е супер як0! Чист въздух,приятели, страхотните ми баба и дядо, малкият ми сладък братовчед на 6-7 месеца........ там е СуПеР!![]()
![]()
![]()
![]()
Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P
Мразя да ходя на село поради две причини:
1во там е гадната ми баба, която не понасям
2ро никой не познавам и ми е безкрайно тъпо![]()
Когато бях по-малка обожавах да ходя на село...сега и пари да ми даваш не отивам![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Да,стига една френдка да е там,че да не скучая ама да обичам.![]()