- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- обичате ли да ходите на село?
естествено че обичам
там се има някой приятен с който квото, ама заминавам чак като по добрите фр се ометът от софия, че да не изспускам
Аз обичам ама зависи на кое село ама вече почнах и на двете да обичам много е хубаво![]()
ImA nEsHtA,kOiTo PaZq VuTrE v MeN!iMa NeShTa ,KoItO cHaKaT sVoQ dEn!ImA nEsHtA,kOiTo IsKaT sVoEtO vReMe I kOiTo SaMo BoG mOjE dA mI vZeMe!
Не не обичам![]()
![]()
![]()
Ми аз много обичам да ходя на село, ама много ми е мъчно сега за едното ми село и за къщата ни там, продадоха я, а аз много я харесвах, беше невероятна, а двора беше огромен с много плодове и зеленчуци, за които обаче вече няма кой да се грижи!На другото ни село не ми харесва толкова, малко е, пък и къщата не е чак толкова голяма, както и двора. А сега много често ходя на вилата на стринка ми и чичо ми на Рударци - едно курортно село до Перник, много е хубаво, има и басейн, огромен и най-хубав за цялата околност, включително и Перник.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
ми изобщо не обичам,не че ми е неприятно ама не ми се ходи![]()
Да,обичам.Там няма кой да ме ядосва,баба ми угажда.Супер ми е.Пък и там е много хубаво(за природата става въпрос),има чудесни места за разходка.![]()
Не обичам баба ми постоянно ме кара да работя![]()
Обожвам да ходя на село.Все пак там съм живяла 12г. и си остава единственото място където се чувствам добре,само там мога да забравя всичко и да се забавлявам с приятели.Жалко,че ми остава все по-малко време да прекарвам там.![]()
Поисках дъжд и заваля.
Не ме гледай с укор в очите!
Запомни!Аз обичам дъжда!Той единствен скрива сълзите...
само ако ходя с мама ,тате или братчедаиначе е мн забавно..дядо и баба са супер забавни
![]()
Did you ever hear what I told you? Did you ever read what I wrote you?!
Не обичам,ходя единствено ако трябва да се внасят въглища или да помагам на дядо ми нещо!
Нямам село,но предполагам,че щтях да ходя от време на време ако имах![]()
Better DeaD,Than In Love ...
Да, обичам, но напоследък не намирам време
Просто там забравям за всички проблеми от тъпото ми градско ежедневие, особено като се разхождаме из гората с една приятелка.. :}
When I was young
It seemed that life was so wonderful
A miracle
Oh it was beautiful,
magical.
All the birds in the trees
They could sing so happily
So joyfully..
Всичко е относително
mn obi4am da si hodq na selo!tam sam prekarala cqloto si detstvo!imam mn krasivi spomeni na selo!pojelavam na vseki da moje da izkara detstvo taka svobodno kakto moje samo na selo!
ставаме тримаПървоначално написано от JusT`d0`iT
![]()
Прекалено голям размер на картинката!
.: machoka :.
+meПървоначално написано от White_Man_Playing
![]()
Smoking can really kill a person,why don`t you try it?
честно казано за тва живея![]()
![]()
селото ми е Равногор и е ТНЕ ВЕST село
![]()
![]()
![]()
Vqrvai v Bog i go pochitai!!!!
Дам, много обичам да ходя на село. Не знам ама там се чувствам добре и по-близо до природата![]()
![]()
It`s my life
It`s now or never
I ain`t gonna live forever
I just want to live while I`m alive....
йеес...ъф корззз
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Когато не съм ходила от доста време селото ми започва да ми липсва![]()
![]()
Не само,че не обичам ами и мразя да ходя на село.
Мн ми е подтискащо там.
![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Обичам по едно или друга причина ми е хубаво там![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98