.
Отговор в тема
Страница 1 от 15 1234511 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 371
    Guest

обичате ли да ходите на село?

аз лично много обичам да ходя ,там сам вдеки уйкенд,обаче ми е интересно дали и вие обичате да ходите

Голям фен
    Ооо да обичам МНОГО Само че през ваканциие иначе като сме на даскало и само за събота и неделя не обичам,щото мн барзо минава иии ...Иначе на село е мн яко - най-сетне се отървам от компа ии се радвам на природата.Имаме ест. и животни най-много обичам да се дразня на патките На село ми е и любимото куче - тук в града не ми дават да си имам куче.А и супер много се кефя на селската баня хааххаха колкото и странно да звучи Абе незнам ама на село не съм скучала
    Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?

Мега фен
    Град
    София
    Амиии вече не обичам!Като бях по-малка много обичах!Там имах супер много приятели и постянно правихме някакви простотии-криехме се в кокошарника,крадяхме ягоди и цветя от дворовете и сякакви такива !Абе ако дивеехме...!Нооооо от доста годинки вече не ходя там ,просто эащото някак си вече не ми е эабавно...!Ходя само от време на време эа ден-два да видя псето -мойто любимооо псе Чарли ....иначе имам адски много спомени от там...ехх добрите стари времена
    [size=7][b][u]fosse cos

Град
    софия
    Аз имам супер яки спомени от село и много обичам да ходя там и ей така да си спомням колко съм се забавлявала, от време на време се заси4аме и повече хора и става супер купон!!!
    Аве на село си е яко!!!!!

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Не обичам

Guest
    Обожавам да ходя =D> \/

Цитирай Първоначално написано от GLeZoRanA
    Не обичам
    И аз такааам...
    Babble, Babble, Bitch, Bitch...
    Rebel, Rebel, Party, Party

Sex, sex, sex, and don't forget the violence..
    Blah, blah, blah got your lovey-dovey sad and lonely...

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    не обичам, там получавам няква мания за чистота и се заглеждам във всяко нещо, въпреки че хоум имам навика да кисна по мизерни пейки и поляни, тъй де, затва и не ис ходя повече от 1-2 пъти в годината
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

ООО и аз много обичам!!! Като бях малка цяло лято там киснех...Беше голям кеф да си играя по полянките :P Сега съм вече доста по-голяма,обаче пак имам голям мерак да ходя,защото и си реставрираме къщата и стаааавааа...муцка! Ние на село имаме и един голям язовир и там много обичам да ходя с кучето си!Абе изобщо...кеф!

Много обичам!Не мога да ходя през уикенда,защото пътя е дълъг,но през лятото отделям цял месец за двете ми села и си прекарвам чудесно!Винаги се събираме много деца и от 11 сутринта до 11 вечерта не се прибираме по демовете,като изключим обяда.Та на село ходя само през лятото и зимата...През лятото си похапвам плодове и зеленчици от градината на баба,а през зимата се целим с топки сняг (но тази година нямаше) и изобщо много се кефя!
    Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!

Град
    У дома пред компютъра
    Нямам село, но като ходим някъде на гости при роднини(в по-малък град), не ми харесва.

Обичам градския шум!

imam 2 sela.. te ne sa to4no sela... mi grad4eta no malki ... purvoto tutrakan abe kefq se kato ida zashtoto sum jivqla tam poznavam nqkoi drug fr ... osven tova krusnicata mi e tam puk ako tolkova nqma kvo da pravq se zaravqm vkushti i po4vam da 4istq.... a drugoto .. etropole boje mn`mrazq da hodq tam si4ko jivo 4alga slu6a .... vklu4itelno i bratov4edka mi s koqto izlizam koqto btw e edna ot 10te 4oveka na krust koito poznavam tam a ako ne sum s neq . .. sedq vkushti i smenqm pampersite na brat mi koeto suX!!

Откакто баба почина не ме кефи.

Оххх Разбирам те!И 2002 моята маминка почина и не се бях вясвала на село близо 2 години,защото опитах да отида само веднъж-и беше фатално!Всичко ми напомняше за нея! Но го преодолях и вече вс е ОК и пак много обичам да си ходя на село!

Супер фен Аватара на Qnchety
    Изобщо не обичам. Баба ми си мисли че съм на село да й помагам и все ме кара да разботя коет мене спр мн ме нерви. Разбирам да ме кара да работя там чат пат,ама кат ида то мира няма

34

и аз обичам да ходя но първо няма време .. второ няма комп ..

Голям фен
    Град
    In the bottom of heaven...
    Наште пък не са от села и аз си нямам роднини на село... И ся ми става тъпо така, щото като си помисля колко весело е можело да бъде като съм била малка и ваште истории са много весели, а аз във Варна ходех лятото, ама там жива душа не познавам, освен близките си... ама беше скучно щото аз и сестра ми само двете... супер тъпо беше... само си стояхме горе в апартамента на баба и дядо и по цяло лято скучаехме... или пък в Белослав... то е град.. ама като село - животинки се разхождат по пътя, крави, козе, овце, патки, кокошки... ама те си нямат такива екстри... те са в апартамант (again) и там никой не познавахме, и откакто на вуйчо му се родиха дечицата и той имаше по-малко време за нас, а той и вуйна бяха единствените млади, които познавахме там... Тъй, че и там беше скука... И вече ходим само за по една седмица през годината и на двете места... пък тука си имаме сичко, на мене ми харесва къде са се устроили наште, на морето... лятото дискотеки, море... зимата малко замряло, ама си е спокойно тогава поне, ама нали сме туристическо градче.. Абе от твойто си нищо по-добро няма..

Голям фен
    Град
    _SilencE_
    не
    In black and white I read the screen, all your lines and in-between.
    Then your message on the phone, I save to hear when I'm all alone...

http://pics.perfekten.com/pics/494/8...6aa6ed4d05.jpg

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Mi te selata s mi 2 i az na ba6ta mi na seloto hoda zaradi kotkata i zarad brat4edka mi no tq ve4e se premesti v sofiq i hoda vse po rqdko.A na mama na seloto to mi e mn blizko hodq po 4esto,no i tam ne se zaghlasvam!
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Град
    tuk i tam
    ne ot 2 godini ve4e ne sym hodila , ina4e kato bqh po-malka obojavah 6toto hodehme zaedno s brat4edka mi i si praehme mandji ot kal i tormozehme kotkite na baba

Голям фен
    Град
    sofia
    obi4am..kato mi pisne da si stoq v Sf i si hoda na selo malko da pomurzeluvam
    Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
    A walk to remember

Хич не обичам да ходя на село... От 2 години не съм ходила и това лято мисля да отида за 1-2 дни, че баба и дядо се сърдят и не им е никак приятно.

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Kato bqh po-malka mnogo obi4ah ama sega ve4e e sku4no poneje nikoi ot poznatite mi tam ne idva

Guest
    ahahah, kak ne izleze i edin tarikat da kaje "Nqmam selo"

Голям фен
    Град
    In the bottom of heaven...
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ahahah, kak ne izleze i edin tarikat da kaje "Nqmam selo"
    Аз казах, че нямам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове