- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Какви превръзки ползвате?
Аlways..въпреки че и от тях протичам..ама...не съм чувала за други по-добри.![]()
ΑΝ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΟΣ
ΘΑ ΗΣΥΟΝ ΘΥΑΣΥΡΟΣ
ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΜΟΥ Ο ΘΕΟΣ
ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ
Тhisavros.. <3
Always в повечето случаи,кефят ме,защото са по - големи и съм по сигурна с тях![]()
новите Always с тия 4fix крилца
What would you give to live your life again?
What would you change with a second chance?
And could you learn from the mistakes?
I don't know...
Crematory
Ползвам Always Sensitive 4 капчици и o.b като ги редувам най често през деня нося тампони а през ноща превръзки
Аз преди използвах always, но нещо качеството им вече не е същото и взеха да ме спярват и да не ми харесват и спрях да ги използвам.Преди някоко месеца видях, че майка ми използва everbel и реших и аз да си купя, нали уж ги и рекламират и ми харесаха, защото са удобни и не са много големи/точно като за моя цикъл/.Иначе ежедневни превръзки понякога ползвам в края на цикъла и преди ползвах discreet , но и от тях се разочаровах, защото нещо започнаха да ми пропускат дори и хич да не е пълна превръзката.Сега използвам някви на flirtl.Първоначално написано от roksana_1
Паломита
Ми..аз използвам на always и на Every Day.. иначе тия на Every Day миришат много приятно![]()
Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!
az izpolzvam Libress (rozovi ako trea sme tochni ;d) doovolna sym ot tqh.. do sega ne mi se e sluchvalo da propuskatt ;]
Животът е такъв, какъвто си го направиш!!! ;]
always ultra sensitive са ми най-удобни...
Мисля да пробвам и everbell...
Ми ползвам Always и тампони на O.B - редувам ги![]()
always оранжевите и от обикновенните - ежедневни - понякога.
Ползвам Always..
\Първоначално написано от PoLiToOo
/ Вкоренен навик вече.
![]()
I'm inlove with a criminal...
Naturela .. Everbel & Always ги отписах вече.. :Д
ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3
момичета защо са ви превръзкидавайте направо в кащичките
![]()
![]()
Oу тва съм го писала миналата година, но тази година вече ползвам други марки:Първоначално написано от foreverr
Always
Libresse(те като чели най-много ми харесват)
Naturella (те като чели най-малко ми харесват)
и понякога discreet.
Натурелаи Always,еднакви са ми,сега имам 3 пакетчета на Натурела,ама май ще си взимам Always,че нещо...не ми харесва ама нз какво
Евербел също са хубави...
Шофирай разумно - стигни жив!