- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Омразата ще спаси човека...майната му на света
Какво е вашето мнение за умразата...дали като някой ви тъпче и се гаври с вас да му отвърнете с любоффф или да му покажете големия среден и да му кажете,че го мразите и е боклук?Дали да бъдем всичко поемащи хипита или да имаме татус на челото който гласи ОМРАЗА!!! и всеки който ни погледне да знае,че шеги и пишки при нас не минават безнаказано.Нека чуя и вашето мнение...тук е мястото да се храним!![]()
Punk Rock Is Here To Stay! It Will Never Die!!!
Hate! I can't control it anymore.
С омраза към прогрес ph34r
Saatana vittu perkele hate crew!
Естествено, че няма да отвърна с любов и добри чувства на някой който не се държи както трябва.
Храна, среден пръст и да се ши*а в г*за...
...ето първия който ме разбира перфектно...съгласен съм. ти като гледам си ми доста ОМРАЗЕН тип![]()
така като те гледам явно мога....някъв дришльо дето си мисли само за лъхане и как да си направи вените на игленик.Е такива много ви мразя ей!А още повече щото ми каза хлипи!!!Първоначално написано от exploitedteen
...ще ядеш фекалий бате
Първоначално написано от exploitedteen
Май ти е време да закусваш,а? Проклета утрепка наркоманска...за теб дрогата е пънкарските лайна ейя слез от черешата и се наплискай с вода малко.а тия дето се протриват анално да ползват васалин...и на теб може да ти е от полза
![]()
...вярно...от кога се каним да пийнем по бира,2,3,4...Първоначално написано от exploitedteen
![]()
дам....май тогава ще е.От тебе бирата от мен ОМРАЗАТАПървоначално написано от exploitedteen
![]()
а от другите мръвките за скарата![]()
Ракия и бира и водка и ром...пием ние всичко - дай одеколон!Първоначално написано от exploitedteen
![]()
дреме ми на....какво е в шишето щом ще пия много![]()
амониев бензенолат![]()
...хмммм...Първоначално написано от quench
тва кво мезе му върви?
Често не ми се занимава с глупости или просто човекът ми е безразличен. Но определено не отвръщам с любов.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
усещам трапезата в събота....умрели бебета в сос от амоние бензенолат ....мммм да си оближеш палците на краката [-o< \Първоначално написано от exploitedteen
/
при положение,че ще те изгори до кост, не мисля,че има значение
аууу,Бънгъл ми напомни днес за Чикатило и сега не мога да се спра....
а нали темата е да си зикарваме душевната помия,а? така ли е? или да спирам да пиша и да трия постовете![]()
не си ли забелязвала,че когато си траеш или пренебрегваш някого той постепенно почва да ти се качва на главата?Не е ли по добре да му покажеш кой е по гадния тип и къде е дупката в която да се свре и да мълчи?Първоначално написано от `Death`Whore``
ОК
Писна ми в тоя форум да срещам разни МАЛКИ< БЕЗУМНО ТЪПИ копеленца, курвички и наркоманчета. Да ми се правят на отворени, на разбиращи, на интелигентни. Да си отварят тъпата уста и да си изразяват малоумното мнение. Да ми противоречат, при положение,че ако ги събера накуп и ги сложа на везна с мен, ще ги изпратя с такава инерция,че ще хвръкнат до международната космичекса станция. Писна ми чукундурите-нацисти и разглезените капиталисти да ми се правят на победители, а когато си представям, че един ден такива хора ще ми бъдат подчинени в службата, в гърлото ми се надига жлъчно ръмжене.
Мразя и тези, които си мислят, че съм длъжен, заради това, че имат емоционални или здравословни проблеми, да се държа с тях, все едно ме превъзхождат.
Тъпчи в калта. Натисни главата му с подкованата подметка на кубинката, докато не го удавиш в локвата от собственото му повръщано и кръв.
Изобщо, мразя ви всичките!
Ако продължава, няма да мълча, разбира се. Но имам музика, имам книги, ако не е толкова гръмогласен...мога и просто да отмина.Първоначално написано от Drugless Punk
Възможно ли е да бъде по-красиво?
и що трябва да си хабя
нервите да мразя
ми все ми е тая няма да го мразя и пак
ше го псувам и пак ше има средни пръсти
![]()
kakvo ako taka iskam taka jiveq
хАХАХА...![]()
ПОздрав за всички...
Ако трябва серизоно да отговоря на въпроса- смятам, че омразата вреди повече на този, който я изпитва... Имам достатъчно неща, с които да си вредя... Ако някой ми се качва на главата, разкрещявам му се на момента, и после ми минава...![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
за всеки гад , мръсна гад за всеки гад съм гадПървоначално написано от Drugless Punk
като сянка в ноща ще ти изкоча отзад
7 листа.........
![]()
kakvo ako taka iskam taka jiveq
Мразя, мразя, мразя, мразя..... Ей сега ще се побъркам.... Ааааааааааааааааааааааааа ааааааааааааа!!!!!!!!!!
![]()
Да, има нещо такова.Първоначално написано от exploitedteen
Омразата е двигателна сила. ( е, зависи в чии ръце е и как се използва, разбира се )
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Бънгъл, теб те мразя най-малкочестно
обаче няма да казвам колко мразя експлойтед:P