- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- педофилия ли е тва ?
^ Има маааааааааааааалка разлика, обаче. Твоят приятел те чука, и анално и всякак, връткаш му свирки от 12-годишна, а това момиче на 14 не спи с автора на темата.
Разбираш ли какво искам да ти намекна ?![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Горкото тъпо пишлеме!Първоначално написано от malkoto_sladur4e
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
не бе,мацка,аз и експлойтед не нападамер никого безпричинно - едно е да влезнеш,за да кажеш "тъпо копеле, майната ти" - друго е да се обосновеш защо мислиш,че не е таферна работата
както казах по-нагоре - какво си мисли тя, какво си мисли авторът? и тоя въпрос не го задавам, щото няма да мога да спя довечера спокойно, а за да го накарам да се замисли кой какво влага във връзката - илюзия ли е всичко това или не? на какво се крепи, какво ги свързва
защото в една връзка единият партньор може да си мисли,че са заедно на основа просто ибани (не говорим за случая), а другият да е идеалист, мечтател и залуден и да си представя как двамата са заедно заради чиста като кристал любов
и защо го казвам тук - няма ли тази опасност винаги? ами има я, обаче как според вас размишлява един 30 годишен човек - чисто житейски - и как едно 15 годишно момиченце? имате ли идея, че дори малката да показва емоционална зрелост и интелект за годините си, тя не е тикана от същите мотиви в размислите си за света, както вече възрастният господин
дори авторът да е инфантилен, той все пак е имал повече време да наблюдава и съпреживява във вътрешният си мир събитията около себе си, да си изгради съвсем друга гледна точка за нещата - и това го има, колкото и да се опитва да си помисли,че не е така - отново казвеам,че не познавам Скип, не мога да кажа дали се държи като 15, 20 или 30 годишен, това той си го знае
аз не се опитвам да заклеймявам никого, просто давам начална инерция за размисли в друга посока
саамото пускане на темата в този форум, самите отговори на автора по нея говорят,че той не изживява напълно уверено чувствата си - и има нужда от външна подкрепа
давайте, президент Труман, натиснете копчето, ще направите огромна услуга на целият свят, като бомбардирате Хирошима и Нагасаки!!! целият форум е на ваша страна
и какво се оказва сега - не знаеш дали си прав, нали? от мен одобрение няма да получиш - не ми пука дали си на 80 а тя на 20, просто мислите различно
ми, да ти кажа,като за начало не е заради секса, и не говоря за припомпване на пресната шунка. момичетата не харесват лиглъовци дето се държат като пубери -тоест като теб. с тоя речник ти пожелавам късмет сега и винаги ,щото ще имаш нуждаПървоначално написано от exploitedteen
заеби заяждането, кажи какво мислиш по това, което ти казвамПървоначално написано от Анонимко
Голяма любов-голямо чудо. ти спиш с други, тя спи с друг, ама много се обичате. ти си болен мозък,а тя е глупачка. Абе...............какво да ти кажа-детска работа.
прав си за това което казваш, но аз не питам за това.Кой може да каже без значение разлики във възраста и всякакви други странични неща ,колко време ще е с половинката си. аз не правя планове да се женя за нея. сега ми е хубаво с нея и на нея и е добре с мен. това момиче след 2-3 години с мен ще е дотолкова зряла във много отношения /най малко секса/ че тая "еволюция"която претърпява сега ще и е от полза в бъдеще и се надявам да избегне няколкото 10тки тъпака които не я заслужават и да има право на избор. тва момче дето е на 18 е пълен боклук,и самата тя разбира че след време ще се пита как може да си е губила времето с него/тя вече се пита/ а по въпроса за тва държанието ми на колко отговаря- да на 15 съм като съм с нея и на 30 също. това е ,и пак казвам : не съм искал да се влюбя в 14 годишно момиче /сега е на 15/ но и не се влюбвам често /това ми е 3тото момиче към което изпитвам такива чуства / и не мога да се отрека от чуствата си, нито пък тя от нейните,защото колкото да се е криела преди , все по-малко ще го прави,защото разбира че не съм с нея заради секса или заради тва да се фукам пред аверите си, а защото изпитвам към нея това което рядко някой изпитва към някой друг и разбира се нещата са така и в обратната посока!Първоначално написано от quench
A ти не си мъж,за да разбереш какво е да се лишаваш 4 години от някакво удоволствие.Има случаи,в които може да получиш психически проблем.Към автора: повярвай ми,на 15 години колкото и да е зряла,има една част от момичетата както и от нас,която не можем да избегнем.Прекалено сме объркани.Може и съм 99 % сигурен че е това причината,да е спала с онова момче.Просто се притеснява,дали е правилно да имате връзка.Знам за един случай,в който един пич на 24 тръгна с една 15 годишна,за което знаят и техните.Условието обаче беше,да не правят секс.Той не издържа и скъсаха.Имай това в предвид и успех с връзката ви.1 на 10 пъти провървяват нещата,а ако вярваш че това ще е точно този 1 на 10 пъти,ще се случиПриятен ден
Пише се чуВства. Ех...
знаеш ли, нараняването винаги е било част и винаги ще бъде част от най-силните емоций в любовта. идва края на тази сага с 18 годишния,търпеливо изчаках да се развиват нещата в правилната посока и то опитно от нейна страна. когато ми говори за него/аз я питам/ се натъквам на такива плитки лъжи от негова страна, на толкова много избиване на комплексарщина че ми иде да го ритна в зъбчето, и имайки предвид че съм човек освен с интелект и с пари и власт, нали се сещаш какво ми струва да не го направя. НО тя е малката ми гъзарка която има нужда от мен, има защото е красива ,но за някой неща трябва и ум. и колкото да ми е гадно ,трябва да я оставя както в случая да изпита сама нещата с този и онзи докато разбере че не всички хора са като мен,най-малко пък в частност връстниците и и повечето до към 18-20/което не е задължително/ аз и в 10ти клас вече бях доста зрял в много отношения ,но като гледам как пишат някои деца тук по темата и изобщо. и кви теми има само : анални топчетаПървоначално написано от испанка
хахахах, деца правете любов а не тва дето го гледате по порнаците-там е професионално /или поне в голяма степен/ и понякога дори най-големите мръсотии изглеждат красиво-в живота обаче рядко е така ...
на колко години си извинявай господин падам си по жени ,а не по момичета?за кво си говорим ли? достатъчно по смислени работи от тва за което си говорят тея на нейната възраст/повечето/ да за даскалото и ме интересува, аз не работя в общия смисъл ,но доколкото това е така и споделям за работата си . благодаря ти за мнението,надявам се няма да се повтаряш вече,всички го разбрахме -добре. това което разбрах от момичетата общо взето е че когато става дума за истински чувства,няма насилие и сичко е топ-доколкото позволява не е педофилия , точно така и аз се чуствам , интересно ми беше мнението на родители,и тва всичкото беше предназначено за друг форум,но той уви не функционира и го нахаках в тоя . Моля модераторите ако има такива да заключат темата ! Благодаря на всички тийнове и тийнчетаПървоначално написано от exploitedteen
![]()
Прочети Лолита, ти казах..
офффф тя кат стане на 30 ти ще си на 45 кат стане на 45 ти ще си на 60 еми това не е нормално бе човек аз ако бях родител и дъщеря ми излиза с някой който почти ми е набор не мога да си представя направо как бих реагирал и какво бих направил...
Доколкото знам педофил е възрастен човек който има сексуален контакт с ДЕЦА до 14 годишна възраст. Обръщаш се към "родителите"..не съм сигурна че в този сайт има такива регистрирали се, но и да има неочаквай да бъдеш разбран. Казваш, че когато станеш родител и имаш момиче и ако то се влюби в незряла възраст в вече зрял мъж просто ще искаш да се запознаеш с въпросния мъж и ако той е като ТЕБ ще си съгласен тяхната връзка да продължи. Поне аз така те разбрах. Аз се съмнявам в това! И не ми трябва да те познавам за да кажа че се съмнявам, защото живот и здраве когато станеш родител и дано имаш и момиче ще гледаш по съвсем различен начин! Струваш ми се нетрезво виждащ в ситуацията. Май някога някъде някой те е наранил по някакъв начин! Колкото до лимозините пред училищата..всички знаем, че възпитанието начина на живот в много БГ семейства не е както трабва да е, но това неможе да ти е оправдание пред "родителите". А пък това което си видял може да е чакащ баща, дъщеря сиНеможе всичко да се тълкува лошо. Всъщност теб май те яде червейче!
Btw: Защо за тези красиви по думите ти, чувства пишеш в раздел "СЕКС"..това дали трябва да говори нещо?![]()
И все пак някога ще се срещнем и все пак някога ще се поздравим,сърцето радостно ще трепне или от остра болка ще се свий...
Хайде да не намесваме продължителността на връзката ми,която нито има значение за силата на любовта между мен и приятеля ми,НИТО Е ТВОЯ РАБОТА.Първоначално написано от bungle
Не всеки среща истинската любов рано,затова ти(вероятно в тийнейджърска възраст),който сигурно 'забиваш' момичета за по един ден и не знаеш какво е любов,няма да повярваш.Но това,че на теб не ти се е случвало,не значи,че и другите са така.И още веднъж - продължителността на връзката ми не е твоя работа и също така не е твоя работа да оценяваш дали се обичаме с приятеля ми или не,при положение,че дори не ни познаваш.
Zdravei, nqmah dostatychko vreme da doprocheta vsichko, no ot tova koeto si napisal moga da ti kaja che pochti ne sa ostanali takiva myje! Evala che naistina q obichash i podkrepqsh, a tova che vodish polov jivot s drugi momicheta, tova e dobre.. zashtoto vse pak imash nujdi, pravil si seks i imash nujda da go pravish. No moqt syvet e da izchakash po ne da stane na 16 i malko i togava ako ste vse oshte zaedno e umestno da pravite seks. Az ot nachalo predi da imam kakvato i da e vryzka iskah momche koeto da e po-golqmo ot men zaradi tova che shte me razbira, no osyznah che te iskat seks, a az sym devstvena (na 16 sym) i ne moga da im go dam.. i se primirih che shte sym s momche koeto naistina ima jelanie da me chaka. I sega sym s momche koeto e po-golqmo ot men sys 7 meseca.
Bravo che vse pak sa ostanali takiva momcheta!
toq na 18 ne e pedofil da vrai s 14-15 god ma ti si![]()
![]()
IF U R NOT HAPPY FAKE IT
![]()
![]()
Това са близо 15 години разлика,много глупаво постъпваш,остави си момичето да си се влюбва в свои връстници,а ти си намери някоя над 20,много грозно е да видиш 15 и 29 годишен да ходят.Иначе,не мисля,че си педофил,съвсем различно е.
нямам повод да сънувам....
Скипп ... ще ти дам мнение по айсикю или скайп ... пищи на лични и ми дай някое от двете ...
Pedpfil si tq e na 15 zaboga tisi drat pergi6n za jenene kakvo 4aka6 da se ojeni6 za neq nqma da stane tq sigurno vaob6te nete obi4a nesi vaobrazqvi 4e mojete da imate ne6to ob6to.
Първоначално написано от _Cuddly_
Тва че и ти си ходила с такива мъже не значи че те не са педофили.Логиката ти е като "който няма цветен телевизор няма да яде халва".
Да тоз на 18 не е педофил ама аз поне не бих са занимавал с 14 годишна.А иначе автора може да е страшно точен пич ама си е педофил тва е самата истина.Първоначално написано от krizbeto_zleto
Хахахах, аз съм МОМИЧЕ!Първоначално написано от maybelline
С връзка от година и половина почти.
И идеално знам КАКВО Е ЛЮБОВ.
И съъъъм на почти 20.
Така чеееее....
И всъщност, не, моя работа е да вра носа където ме кефи.![]()
Offff wuobshte kyde sa normalnite hora na toq swqt?Spomnqm si na 14-15 wse oshte se pritesnqwah,che ne se celuwam kakto trqbwa,wuobshte ne sum si mislila za sex ili za golemi batkowci,kamoli da xodq s 30 godishen,18 godishen da me otwarq i dr podobni prostotii ... bahti naroda ...
Пич, стига спича и гледа американски филми - там законите са други - иди намери и прочети текстовете в българското законодателство свързани с педофилията и ще разбереш, че за педофилия и незаконно се смята секс с малолетни, тоест с лица под 14 години - ако е на 14 или повече всичко си е законно стига да не е насилствено, така че върви и задоволявай приятелката, а не я оставяй да се ебе с други.
29 е прекалено голям. Такъв мъж трябва да мисли вече за семейство, ако вече не е създал, а не да твърди, че е влюбен в 15 годишна. Мн голяма е разликата просто. Или мъжът е някакъв лигльо или момичето е съзряло твъъъъъъъъъъъъъъъъъърде рано, за да съществува ВРЪЗКА между тях
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song