- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Елица и Стоян отиват на финала на "Евровизия 2007"
"Вода" на Елица Тодорова и Стоян Янкулов се класира за финала на песенния конкурс "Евровизия 2007".
На полуфинала двамата перкусионисти излязоха на сцената първи, а за събота, 12 май, жребият отреди да се представят 21-ви измежду общо 24 финалисти.
От 28-те държави, които се бореха за място в последния етап, напред продължават само
представители на Източна Европа, Балканите и бившите съветски републики
Освен България, зрителското гласуване по телефона и с SMS-и класира още Беларус, Македония, Словения, Унгария, Грузия, Латвия, Сърбия, Турция и Молдова.
На 12 май ги очаква конкуренцията на участниците от първите 10 страни миналата година (Босна и Херцеговина, Финландия, Ирландия, Литва, Гърция, Швеция, Русия, Украйна, Румъния и Армения) плюс привилегированата четворка - Франция, Германия, Испания и Великобритания.
Предишните две участия на страната ни - група "Каффе" с "Lorrain" и Мариана Попова с "Let Me Cry" - не успяха да ни класират на финала.
нетинфо.бг
Някой гледа ли конкурса? Какво ще кажете?
На мен лично ми хареса много и израелската песен, даже си направих и подписа с нея ( естествено защото съм гадна ционистична родоотстъпничка, както би казал моя любим форумец)
Но както и да е, браво на наште, и ще стискаме палци на финала... [-o<
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Конкурса ми хареса и благодаря ти за информацията..
Сега и ако дадете линк към някоя песен...
Оле аз ги изпуснах...
Обаче те са на финалаааа!!!!! \/ Много се радвам за тях, пък и за нас-все пак това е българската песен
![]()
хъхъ..
аз хванах една част от таковата... страшно го бяха организирали! ех, тия финландци...
но аз все още си държа на мнението, че Вода е ужасна песен.
иначе.. браво.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
БРАВО НА НАШИТЕ\
/ \
/ \
/
Не го гледам, не знам какви са песните, но се радвам, че българи ще участват и сме се класирали.Успех им пожелавам!
Песента ни е ебахти и шибания култ, точно това трябва да ни представя, не някакъв безличен поп даеа. Браво на пичовете, имам супер високи очаквания за тях, браво!!!
честно казано тази песен не мога да я трая.с това "ииии" и там прословутите реплики "митреле" и т.н.мислех си,че ние ще сме най-голямата излагация,ама очевидно не сме.снощи ги изгледах сичките песни и ние в сравнение с останалите снощи сме доста добре.
![]()
и все пак поздравления за тях!това ни е първото класиране на финала! \/
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
Браво на Елица и Стоян!Аз не го гледах - забравих![]()
Надявам се да има видео в ютуб или да качат по-късно.
надявам се на финала да сме на едно от челните места(първо най-добре)
Песента не беше лоша, нашите се представиха много добре и мисля, че определено бяха доста по-оригинални от тези дето пяха на английски някакво бозави парчета...
Еми дано другата година Евровизия да бъде в България...
Обаче не ми се вярва мн мн..
Because when I’m with you My heart stops
And when I’m not near
It’s Bleeding on the floor
Someone get a mop!!!
Не гледах полуфинала, защото незнаех, че са го давали тогава.![]()
Днеска до колкото разбирам е финала и явно ще си отменям всичките планове за довечера, само и само да го гледам.Надявам се нашата песен да спечели - не че ми харесва кой знае колко, но съм сигурна, че ако не друго, то поне се отличава от всички останали песни.
![]()
А коя заслужава да спечели? Имаше още 2 свесни песни, всичко друго беше много зле - оперната певица и "Молитва". Но те няма да спечелят, абсолютно сигурна съм. Даже е странно, че отидоха на финал.Първоначално написано от Disorder
Възможно ли е да бъде по-красиво?
И според мен оперната песен е добра, на Молдова ми се стори добра на запис, но на живо беше гола вода.
Иначе на Финландия песента отново е доста добра. Другите от финала не съм ги чул още.
бтв Тия пънкари от Андора пяха толкова фалшиво, че няма накъде повече.
Ти къде си виждал верни пънк вокали?
Не разбирам, за да мога да кажа кои вокали са верни, но определено мога да кажа, че това беше изключително фалшиво и дразнещо.
тая молдовката нещо на Наитуиш се опита да примяза..ама не и се отдаде де..![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
браво на адашката![]()
Тук се изложи. Личи И, че е професионална оперна певица и е доста добра. Не само Тария пее оперно в света.Първоначално написано от ABSOLUT`me
не финладката бе,тя беше екстраПървоначално написано от `Death`Whore``
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Тихо, тихо. Моля те.![]()
![]()
![]()
![]()
Един съвет - въздържай се от подобни коментари по отношение на класическата музика или пеене...