.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 55 от общо 55
    Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    И майка ми каза това-че нашите емигранти са гласували...ето защо от Испания и Гърция, където има много българи получихме повече точки.
    Но все пак-защо миналата година не стана това...еми защото само българските емигранти нищо не могат да направят-явно и чужденците са ни подкрепили този път :P
    хъхъ..

Супер фен Аватара на rusalkata_
    Град
    някъде до теб...
    Цитирай Първоначално написано от Shadow_Walker
    И майка ми каза това-че нашите емигранти са гласували...ето защо от Испания и Гърция, където има много българи получихме повече точки.
    Но все пак-защо миналата година не стана това...еми защото само българските емигранти нищо не могат да направят-явно и чужденците са ни подкрепили този път :P
    дам.а и българинът си обича българското.предишните 2 години изпратихме бози(особено тази на "Кафе") и не се класирахме.
    а и забележете,че хората гласуват за отличаващи се песни,които се пеят на родните езици.мисля,че и това беше добър ход за нашите.
    ♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥

Forslor
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от rusalkata_
    дам.а и българинът си обича българското.предишните 2 години изпратихме бози(особено тази на "Кафе") и не се класирахме.
    а и забележете,че хората гласуват за отличаващи се песни,които се пеят на родните езици.мисля,че и това беше добър ход за нашите.
    Rusalkata_ Моля те излез от филма в който си влязла.
    Било имало много емигранти и затова тези страни са ни дали гласовете си . Глупости ! То това си е нормално като си извън БГ и да искаш да помогнеш с нещо ( да подкрепиш) ,ама чак пък такъв вот да формираме като малцинство абсурд.
    Лично аз мога да каже, че Гърците ни харесаха песента още преди да се яви на Евровизия и да имат шанса да гласуват.
    В Гърция няма много българи, има много албанци.
    Страните които ни подкрепиха бяха Гърция, Испания, Македония и още една ,но не се сещам.

Песента ни беше напълно според изискванията на Евровизия със български елементи и същевременно модерно звучене.

Ако не сте забелязали останалите страни не гласуваха за това на кой - му била хубавва песента, а по симаптий.
    Кипър за Гърция, Черна гора за Сърбия, ... нататък руските и те така.

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Другия път по-добро класиране!

Супер фен Аватара на rusalkata_
    Град
    някъде до теб...
    Цитирай Първоначално написано от Forslor
    Цитирай Първоначално написано от rusalkata_
    Rusalkata_ Моля те излез от филма в който си влязла.
    Било имало много емигранти и затова тези страни са ни дали гласовете си . Глупости ! То това си е нормално като си извън БГ и да искаш да помогнеш с нещо ( да подкрепиш) ,ама чак пък такъв вот да формираме като малцинство абсурд.
    Лично аз мога да каже, че Гърците ни харесаха песента още преди да се яви на Евровизия и да имат шанса да гласуват.
    В Гърция няма много българи, има много албанци.
    Страните които ни подкрепиха бяха Гърция, Испания, Македония и още една ,но не се сещам.

Песента ни беше напълно според изискванията на Евровизия със български елементи и същевременно модерно звучене.

Ако не сте забелязали останалите страни не гласуваха за това на кой - му била хубавва песента, а по симаптий.
    Кипър за Гърция, Черна гора за Сърбия, ... нататък руските и те така.
    ооо моля ти се.много добре знам какво говоря.и не само аз съм на такова мнение!+ това ти сам каза,че страните,които са ни покрепили са именно Гърция,Испания,Македония,к дето живеят най-много българи...да,харесали са я песента,но и българските емигранти изиграха огроомна роля във вота!
    ♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си