Първоначално написано от
rusalkata_

Първоначално написано от
Shadow_Walker
И майка ми каза това-че нашите емигранти са гласували...ето защо от Испания и Гърция, където има много българи получихме повече точки.
Но все пак-защо миналата година не стана това...еми защото само българските емигранти нищо не могат да направят-явно и чужденците са ни подкрепили този път :P
дам.а и българинът си обича българското.предишните 2 години изпратихме бози(особено тази на "Кафе") и не се класирахме.
а и забележете,че хората гласуват за отличаващи се песни,които се пеят на родните езици.мисля,че и това беше добър ход за нашите.
Rusalkata_ Моля те излез от филма в който си влязла.
Било имало много емигранти и затова тези страни са ни дали гласовете си . Глупости ! То това си е нормално като си извън БГ и да искаш да помогнеш с нещо ( да подкрепиш) ,ама чак пък такъв вот да формираме като малцинство абсурд.
Лично аз мога да каже, че Гърците ни харесаха песента още преди да се яви на Евровизия и да имат шанса да гласуват.
В Гърция няма много българи, има много албанци.
Страните които ни подкрепиха бяха Гърция, Испания, Македония и още една ,но не се сещам.
Песента ни беше напълно според изискванията на Евровизия със български елементи и същевременно модерно звучене.
Ако не сте забелязали останалите страни не гласуваха за това на кой - му била хубавва песента, а по симаптий.
Кипър за Гърция, Черна гора за Сърбия, ... нататък руските и те така.