.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

мисля, че нищо не мисля(но продължавам да говоря...)

Кутийка кибрит-5 стотинки, туба бензин-5 лева ,да гледаш как гори училищете-безценно!"
    Коментарът е ненужен,но не и излишен.

но няма да го подпалиш и ще продължиш да ходиш на училище, нали? тогава какво?
    като не ти се учи решение винаги има - навършваш 16, напускаш школото и отиваш да работиш.

иначе... не звучи зле.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

идеята беше да обсъждаме колко е гадно училището(но образованието е важно, и как една институция може да доведе до неговото нежелание,защото когато върщиш нещо което те карат ,то ти става неприятно.ето защо масово не се учи в повечето училища,а и хората се справят мн по-добре на извънкласни кръжоци,където не трябва да се съобразяваш със срокове,оценки и т.н.)

Мега фен Аватара на koalka
    Е, то на кой сега му се ходи на училище, обаче все пак е полезно и ако искаш добро образование и реализация трябва да учиш.

Град
    somewhere over the rainbow...
    да да да гениален си!!!!хахахаххахаха

Мега фен
    Град
    София
    Еми никой не обича да прави нещо ,което му отнема от времето ,най-малко пък ако не му е приятно..!Ава трябва да се стараем да съчетаваме полеэното с приятното...неэнам в случая как ще стане ,ама нищо !Но трябва да си даваме эор,ако искаме добро бъдеще и добра професионална реалиэация , ане цял живот да има `тате дай пари`
    [size=7][b][u]fosse cos

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си