- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Кога разбрахте,че няма дядо Коледа?
Ми на 5 някъде...![]()
Every man dies
But not every really lives
Мисля че винаги съм го знаела..![]()
in defense of our dreams...
imam bratov4ed koito e s 2 godini po golqm ot mene i postoqnoo na kolednite praznici se sabirahme az znaeh 4e nqq dqdo koleda a 4e vikat takav naemen no baba i dqdo postoqnno mi vikaha da ne kazvam na brat4ed si makar 4e toi be6e po golemiq ne be6e go osaznal do 9 godi6en![]()
Ми бях втора-трета група в детската градина...само че тогава само аз знаех, че няма и зех, че казах на някои деца....![]()
Гледам луната - виждам теб, гледам звездите - виждам теб , гледам небето - виждам теб. АБЕ МАМА МУ СТАРА, МРЪДНИ!
Във втори клас ,когато видях баща ми да крие подаръците ми най-горе в гардероба.
Винаги съм знаела, че човек на име Дядо Коледа не съществува. Като някой ми каже "дядо Коледа" знам, че това е самата магия на Коледа.![]()
В детската градина... Като ми подаряваше "Дядо Коледа" подаръка му дръпнах брада и му падна и шапката и видях градинара (чичо Стойко)
Вече се съмва и слънцето изгрява,
куките пристигат, настава страшна врява.
Всеки гледа сам да се измъкне,
купонът ще започне отново щом се мръкне.
Отново и отново всичко се повтаря,
със секс и алкохол кръгът ни се затваря!
Бях на 7! Играех си пред блока,когато едно момиче каза,че няма и след дълъг спор попитах майка ми,а тя отвърна най-спокойно:"Ами да наистина няма"![]()
![]()
Better DeaD,Than In Love ...
Да бе, да, вие ще кажете, че няма...
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Na 5 .. Vidqh kak mama izliza 0t apartamenta,zvuni i vliza burz0 vku6ti ..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
~ ЕлА Да ВидиШ Как Го ПраВим Във Варна !! ~
хмм...май на 8..мн реваах...ама ся знам поне кой ми купува gsm-те![]()
![]()
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
на 4-5 годинки...хванах ги,когато се звънна късно вечер на вратата и видях,че не са си в леглото,скочих към врата да видя какво става и...някакъв им достави подаръците.сложиха ги под елхата и като ме видяха,че гледам като заклана и още малко ще се разплача иии...така.![]()
МОМИЧЕ СЪМ!!!
На 8 някъде ама не бях много сигурна тогава и си се надявах все пак че има.....![]()
![]()
![]()
You're like an indian summer in the middle of winter, like a hard candy with a surprise center!
Аз бях голяма3-4 клас разбрах окончателно, че НАИСТИНА не съществува. Дотогава ме бяха лъгали, че го има, но той носи подаръци само на децата от домовете, които нямат родители...
![]()
6-7![]()
Една усмивка не струва нищо, а прави много ! Не трае повече от миг, но спомена за нея понякога е вечен ...
на 2 видях как мама ми го остави подаръка и тогава разбрах цяла нощ я дебнех уж ставала до тоалетна но тогава го остави голяма папарачка съм![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
2 клас май
Love conquers all
This one will last a lifetime
And if love conquers all
This one will last forever
mnogo odavna
На 3-4 като бях в детската градина. От толкова много хора баш баща ми трябваше да е Дядо Коледа .. и го познах,и казах на всички,развалих целия празник,цялата група плачеха и не си искаха дори подаръците от фалшивия Дядо Коледа![]()
![]()
![]()
La dicha de la vida consiste en tener siempre algo que hacer,alguien a quien amar y alguna cosa que esperar!