- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Кога разбрахте,че няма дядо Коледа?
току що![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Do you think it hurts to die? Or it's hurting so much more to stay alive... ;]
Във втори клас (като гледам май аз съм най-закъсняла от всички).Голяма трагедия беше
![]()
ooo kak mi se iska naistina da ima dqdo koleda![]()
ako ism6e 6qx da imam nova gotinka nokia
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
(sun)~{}*
Миналата или по-миналата година. Ми... Аз опаковах подаръците и ги сложих под елхата....![]()
Ама продължавам да вярвам,че дядо Коледа съществува...!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P
на 6 ии беше мн смешно щото имаше някъв дядо коледа в детската градина и трябваше да го сурвакамее и аз с тая сурвачка му закачих брадата и почнах да дърпам и тя падна![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
... no comment ...
Разбрах за нямането в 1-ви клас,когато ми накараха да изяза за да сложат подаръците.![]()
Първоначално написано от emoto0o
видяла си баща си как се промъква зад елхата![]()
Бях на седем или осем.
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
кога я се родил я разбрал
На 3.Даже аз никога не съм вярвала в дядо Коледа,нашите не са ме лъгали с такива несъществуващи глупости.
на 6-7 бяхДругите деца още не знаеха и се кефеха некви като наближаваше Коледа аз ...
![]()
![]()
Hold me when I'm here
Right me when I'm wrong
Hold me when I'm scared
And love me when I'm gone..
На 4 годишна възраст...още помня нещо се присъбудих към вечерта на празника и видях майка ми как слагаше играчкитестана ми много криво
![]()
Помня като бях на около 5-6 г. и си бях на село. Идва Дядо Коледа (беше леля облечена с дрехи на Дядо Коледа,ама леко се виждаше пуловера й) и казах:
-Ама ти що имаш като на леля пуловера? Ти не си Дядо Коледа!! (и отидох да го видя по отблизо)![]()
![]()
Ама пък иначе си изпях песничката и после се кефих на книжката ми за оцветяване![]()
![]()
![]()
Еми може би между 6-8 години.. А пък и не,че съм вярвала много..![]()
като баща ми ме заведе до прозореца да ми отвлече вниманието а майка ми изтича до вратата да остави подаръците, много се огорчих![]()
Страх ме е от себе си ,
когато загубя мечтите си.
бях на 10.разбрах го,защото елхата беше в моята стая и се усети когато майка ми влезе и остави подаръците.
на 6
бях на село и викам там на баба ,че искам някви глупости от Дядо Коледа и тя вика :
-ама той не съществува и аз![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.