- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Кога разбрахте,че няма дядо Коледа?
+1Първоначално написано от anastacia89
![]()
"btw говорил ли си с родителите си за секс и как мина разговора?
да с майка ми... разговора беше следния:
-Правила ли си секс някога?
-Не.
-Сигурна ли си?
-Да, айде махай се..."
2-3 клас..брат ми(който е доста по голям от мен)мн обичаше да ме залъгва.. разбрах че няма като започнах да гледам новините по телевизора![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Оу ми то беше очевидно.Пращат ни да проверим дали "дядо коледа" е дошъл и айдее после като се върнеме:
-ее вие го изпуснахте.. той дойде остави подаръците и си тръгна
а пък веднъж леля ми се изпусна и вика:
-ауу аз сум объркала името(за моето име ставаше на въпрос
)
А после ги хванахме къде ги крият.. абе нз към 7,8 год някъде нз точно...
http://impulse.bg
н3 3 фАжнУу дЪъ сИ гОтиН..ГоТинУу 3 дЪъ Си фАжеНн
Skype--> teh_pro_3
Жuвeй 3a xopaтa-нe 3a мнeнueтo uM [!][!]
Бях на 5 и сестра ми,ми изръси "ама ти още ли вярваш в Дядо Коледа" и аз реагирах точно такаБеше ужасно,беше мн,мн отдавна ама нз защо го помня
![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
аз пък като малка винаги казвах: егати на тоя каква му е изкуствена брадатаи нашите когато ми казаха, че няма дядо Коледа аз викам: вие чак сега ли разбрахте, и още си помня че ги гледах така все едно аз им съобщавам това
![]()
![]()
![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Знаех си че го няма.Къф ше е тоя бълък![]()
![]()
![]()
Tell you something that I've found-that the world's a better place when it's upside down
..аз си спомням още бях малка в детската градина и виках: 'тея само ни лъжат...няма Дядо Коледа...тва е чичкото дето пълни котела на парното'![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Мисля че,когато бях на 5г.. :P
PeopLз st0p Fighting..AngзLs arз cRying..We can be better..Lovз is thз answзr[!]![]()
ам аз бях 2 клас ама си мълчах до 3-ти щото мислех,че ако кажа на наще няма да има вече подаръци![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от vivteen
![]()
![]()
Аз бях на 6-7години и го приех нормално.
Момиче съм.
На 5-6 и бях много разочарована...![]()
Каза ми го едно друго дете и аз отидох при наще и им казах: "Вие знаете ли че няма Дядо Коледа?"![]()
Ми аз не помня много добре ,но не се е получило изведнъж да ми сервират и аз да почна да рева.Просто постепенно с времето като пораснах можех да различа истина и приказна история и така![]()
![]()
Мисля,че бях първи клас. Майка ми сподели тази новина,защото видя,че аз вече се досещам и ме предупреди да не казвам на никой от класа ми .. [-o< ..![]()
Сигурно съм била на около 6, не си спомням с точност, но го приех много добре ест след като се уверих, че ще продължа да получавам подаръци![]()
Не си спомням да съм вярвала,че съществува Дядо Коледа![]()
![]()
още от малка знам,че не той ми оставя подаръците,но за мен Дядо Коледа е олицетворение на коледната магия,едно малко чудо,което винаги живее в нас,затова вярвам,че ТОЙ съществува :P
хех и при мен е такаПървоначално написано от pOiSoN_kIsS_94
![]()
нЯма кфО Се прОбвАш С мЕн..нАй-мНоУ мА имАш За ЕдИн дЕн ! сЪрцетУ ми Е нА хилЯдА ПърЧенцА...зАРадИ нАкОнтЕни моМчЕнцА...И пРосТу разбЕрИ , нЯма дА имА с Кфо тЕ обичАм и зА мАлКо доРи !!!
Ами от ранно детство знам ,че няма .Даже обеждавах мойте френдки , ама те не ми вярваха![]()
НА 4-5 г
![]()
Ами бившите ми приялки ми бяха казали и така целия град разбра като започнаха всички да разбпостраняват че родителите са Дядо Коледа хах![]()
Аз постепенно разбрах...но някъде към 1-2 клас.
♠ The Nuts! ♥
Бях в детската градинка,когато видях един от чичковците там да си облича костюма![]()
![]()
![]()
Суетата.Моят любим грях.
На 4 години не - всъщност на 3 и 1/2 и не см плакал - събудих се по-рано и видях мама и тате как слагат подаръците под елхата ама си мълчах до см 1ви клас![]()
t!bR` IS BACK and It WILL i repeat it WILL Be FUCKIN` CrUEL!!!!!!!!!!WHO BANNED ME!