Аз не мисля, че в родителите и възпитанието е проблема. Моите родители ме възпитават да не съм курва и т.н. Винаги съм се възмущавала на момичетат, които са правили секс и се държат предизвикателно още от ранна възраст, носебе си не упреквам. Имам едно момче, първото в живота ми. Адски много го обичам, нещо което е странно на баща ми, може би защото ме ревнува от това момче, макари да съм малка. Ходя с това момче от 8, близо 9 месеца, и всички много се възмущават, как сме успелида се изтърпим досега. Всички момичета около мен ми обесняват,как им омръзват гаджетата още първите 2 до 3 седмици, как им доскучава с тях и и сикат нещо друго. Ето това е курвенското. Това, че имат гаджета на по13-124 не е лошо, това, че натази възраст го правят е странно, но да правиш секс просто, за да видиш какво е - това е курвенско; даразправяш как един ден обичаш някой, а на следващия вече го мразиш; да се хвалиш със това колко момчета си имала и т.н. - това вече е глупаво. Някои казват, че просто се развиваме по-рано - така ли е? това развитие ли е? не мисля. Развитие би било ако има истински чувства - никои обаче не би могъл да каже дали са истински - за възрастните сме малки, за да изпитваме чувства, а ние самите не знаем кое е истинско, тъй като наистина все още не разбираме добре живота.
Аз съм на почти 14. С момчето,което обичам съм от близо 9 месеца. До момента,в които не го направихме аз не мислях,че ще го направя на тази възраст, но с времето нещата се промениха и страстите явно нараснаха. А и любовта стана по-силна... и се оттдадохме на чувствата... направихме го на 6-ия месец... не се обвинявам, не мисля, че съмсторила нещо нередно. Може би греша, може би съм наистина малка и не знам какво е любов, но знам, че не съм спала с него заради секса и т.н. мисля, че ако влагаме някакви чувства исме сигурни в тези чувства, то няма да почваме със секса от толкова рано... и все пак няма да се повлияете от мнението на едно 14-годишно "объркано" (по думите на баща ми) момиче. И все пак вярвам, че не семеиството е важно за това кога ще дойде секса. Смея да го твърдя от собствен опит...