- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- MANOWAR В БЪЛГАРИЯ!!!!!!
Хилядите фенове на MANOWAR в България най-сетне ще дочакат да видят любимците си у нас - "Кралете на метъла" ще свирят на 30 юни в Каварна в рамките на тазгодишния "Kaliakra Rock Fest"! Както вече знаете, първите групи - за 28 и 29 юни са съответно HEAVEN AND HELL и MOTORHEAD. Билетите за първите две банди са вече в продажба на цена от 30 лв., толкова вероятно ще струват и тези за MANOWAR, които ще бъдат пуснати скоро.
Така, след фиаското с "българския" "Monsters of Rock 2006" и след по-малко от два месеца, най-сетне в родината ни ще се проведе първият истински голям метъл фестивал, продължаващ повече от един ден.
Ето и част от официалното съобщение на "Joker Media":
Гостуването на MANOWAR в крайморския град е част от тазгодишното издание на "Kaliakra Rock Fest", което се провежда от 28 юни до 30 юни. Преговорите за първия концерт на култовата група продължиха повече от три години. За радост на хилядите български фенове, които повече от 2 десетилетия чакат срещата си с тях, договорът с MANOWAR вече е факт. Стадион "Калиакра" ще бъде разтърсен от невиждан мега метъл концерт. Всички подробности оносно предстоящия лайв ще бъдат оповестени на специална пресконференция на 18 май от 10.00 в залата на БТА. На нея ще присъства лично басиста на MANOWAR Joey DeMaio, неговият мениджър и организаторите на "Kaliakra Rock Fest".
ИзточникПро Рок
аз аз аз...АААРРРГХХХХ!
No mercy for what we are doing
No thought to even what we have done
We don't need to feel the sorrow
No remorse for the helpless one
Тези винаги са ми били любопитни...Как толкова еднообразна, безидейна и досадна група може да е толкова известна и обичана. За всичките години един сантиметър не са мръднали. Еднотипни композиций и речников запас от 20 думи. Имам чувството, че всички песни са еднакви, но текстът е разбъркан. Но все пак - честито на феновете![]()
това е яко... въпреки че мразя Маньовър.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
ROFL.
Почти няма толкова смотана група като меноуор. Тъпа музика, тъпа визия. Power, steel, our dicks are so long cuz our metal is so strong или нещо такова. Тъпа тъпа група.
Ама е хубаво, че ше дойдат. Развитие си е.
Saatana vittu perkele hate crew!
Вие хулители ще горите в ада за думите си .![]()
Обявявам официален фалит,лятото не ме търсете ще изплащам заеми.![]()
Защо на тоя фест ще ходят групи, които изобщо не харесвам?![]()
абе ти,хем да е голям,хем да не боли ебаси.Първоначално написано от Забавно ми е
Ако ще и Ъндърграунд да е, ама не ги харесвам тия. Евъргрей и Ротинг КРайст може изобщо да не са "големи", ама бих им се накефил за разлика от Блек Сабат, Менуар или Моторхед.
бтв Гамарей бяха страхотни. На живо са с пъти по-добри от Helloween. Те тия ряпа да ядат в сравнение с Гамарей на живо.
Ебааааааааааааааси...сега и Металика ще дойдат аз ви казвам.![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Аааа миналата година януари Хелоуийн знаеш ли какви яки бяха. Ама зверски концерт беше. Щото го снимаха за ДВД, деПървоначално написано от Забавно ми е
Ама все пак си бяха мега добри. Гамарей не съм гледала...
Saatana vittu perkele hate crew!
Vse pak te izmislqt nova formula za praveneto na stomana , ostanala tyrgovsak tainaПървоначално написано от TheNightRider
![]()
Pro4uvat se s izvesnoto si darqvane na thousand men-at-arms and war-horses to the Crippled Children's Foundation, St. Jude's Children's Hospital, and the Mother Theresa.![]()
Кхах....май не ми се ходи за Маньовъра, ама ще видим. Зависи от кинти и развитие на личностните отношения...между мен и нашите![]()
![]()
Мдаааа ще ходя![]()
"Отидох в горите, защото исках да живея смислено. Исках да живея задълбочено и да изсмуча целия костен мозък на живота..."