- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Колко телевизора имате у вас?
Ami 3-vav vsqka staq po edin
Ami 3-vav vsqka staq po edin
Ми 2 ама се не ни стигат![]()
на нашия етаж имаме 3
а иначе в цялата ни къща - 12![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
3 телевизора във всяка стая телевизор.Гъзар ли съм![]()
![]()
Студентски живот,ах сладък живот..с изпити тежки и нощи горещи живее се всеки семестър...
Ми 2..![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
3..![]()
''..And so the lion fell in love with the lamb...''he murmered.I looked away,hiding my eyes as I thrilled to the word
''What a stupid lamb'', I sighed.
''What a sick,masochistic lion''
4
Тоя в мойта стая обаче скоро ми го докараха и нещо не мога да му набарам буксата отзад да си включа кабелната и гледам само бТВ, Канал 1 и Нова телевизия.Някой ден тряа да го обърна щото тфа без кабелна не е живот
![]()
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
6
Един в моята страя ,един в спалнята ,един в кухнята ,един в кухнята на долния етаж ,един в спалнята на долния етаж,и още един в другата спалня на долния етаж.
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
2![]()
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
3 телевизора.
Един..Повече не ни и тр нали имаме 2 компа
![]()
Every man dies
But not every really lives
+1Първоначално написано от _[LiFe-StiLe
Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!
Два! ..
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
ами...два.един в хола и един в голямата спалня
in defense of our dreams...
Ами два..Един в хола и един в кухнята![]()
Rest In Peace....We Will Never Forget You
Ами два...Един в моята стая и един в хола,тъй като на всеки му се гледа нещо различно...Винаги![]()
You can be as mad as a mad dog at the way things went. You could swear, curse the fates, but when it comes to the end, you have to let go.
3 - един в хола един в трапезарията и един в спалнята![]()
бяха 4.....един се преебаи го хвърлихме....до скоро бяха 3 ама реших че тоя в мойта стая не ми трябва
и ся само в спалнята на мама и тати и в хола
![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
3 ама караме online
4 ..![]()
Play the music loud
try to change my mind
going crazy all night
Let your body free
everyone will see
what do you wanna be ...