.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    liniti
    Guest

Bih iskala malko ot gyza mi da ''otide'' kym cicite ;/

Zdraveite az sum momi4e ama ne6to naposleduk vzeh da se sduhvam za6toto imam golqmo,zakrugleno dupe,koeto vpro4em moje da e mn sexy,ako treniram i e stegnato,za6toto e izpuknalo..no..mnogo malki cici ;/ Tova mn kofti kombinaciq li e? Ehh kak iskam za smetka na po-golqmoto mi dupence da imah po-golemi cicki ...ama na! I moga li da napravq ne6to po vuprosa?

Guest
    plasti4na operaciq.. 6a vzemat ot dupeto i 6te ti go lepnat na cicite

Голям фен
    Град
    nepostoqnno:)
    Спокс бе мацка мисля ,че почти на всяко момиче му е минавало тва през главата .. просто трябва да се приемеш такава каквато си а и както описващ дупето си мисля че не е някво гадно и отпуснато .. пък и всяко моче е доволно когато има какво да пипне хахах а не само някви кокали така че радвай се на това което имаш( С тоя пост не искам да обидя никое мн слабичко момиче )

gostenki
    Guest
    razberi 4e ako ti ne se priemesh i haresvash takava kakvato si nqma koi i ako nqkoi ti kaje ili nqmekne neshto za tvoeto tqlo ne mu obrashtai vnimanie zashtoto 4ovek se 4uvstva dobre kogato iska a ne kogato mu kajat

Guest
    radvai se 4e ima6 guz poneje e mn grozno da si plosuk i da nqma6 nikakuv zadnik.

Голям фен
    to ako moje6e taka da se maha ot ednoto i da se slaga na drugoto.....
    a ina4e drugite sa pravi,tr ti da se haresva6,za da te haresat i drugite.i ne badi tolkova kriti4na kam tqloto si,tai kato nz na kolko godini si,no tqloto ti moje bi sega se oformq.
    When you want it the most there's no easy way out
    When you're ready to go
    and your heart's left in doubt
    Don't give up on your faith
    Love comes to those who believe it
    And that's the way it is!!!

I Love Nick

Мега фен
    Град
    София
    Ахаха това е един от най-често срещаните проблеми при жените..!НЕ е добре да се комплексираш ,эаради такива неща!В крайна сметка-всеки е такъв ,какъвто е!И трябва да се научиш да се приемаш,эащото когато човек сам се харесва и другите эапочват да го харесват-това не е поредното клише!Когато всички видят ,че имаш самочувствие и се харесваш ,ще погледнат на теб с други очи !А и всяка жена може да иэглежда по-добре ,но само ако се подържа и то редовно!Абе всичко е поправимо -трябват само ЖЕЛАНИЕ и ПОСТОЯНСТВО!
    Късмет!
    [size=7][b][u]fosse cos

fa6ta6 noja,reje6 ot zadnika,kyrpi6 na cicite i si gotova
    But whatever you see,through all the rain and pain you gotta keep a sense of humor,gotta be able to smile through all this bullshit,remember that, just keep ya head up...just smile for me

Мега фен
    Град
    SF

То и аз искам, ама не може.
    Вземи потренирай малко и го стегни, особено щом мислиш, 4е би било по-секси.
    Ина4е за малките гърди недей се притеснява толкова. Верно, 4е много мом4ета са си цицомани и са на принципа "колкото пове4е, толкова пове4е", ама не са вси4ки.

Робинята на Quench

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си