- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- вярвате ли в паранормалните сили?
Vqrvate li v paranormalnite sili?Bili li ste svitedeli ??I kakvo mislite kato cqlo
su6testvut ili ne??![]()
Moderated by ^npocTo^a3^f^
1 точка от правилника!
7 точка от правилата
moderated by Coki
mi ko da ti kaja nz moje bi sa6testvuvat nqkyde...![]()
Ако вярваш и мислиш, че съществуват - то те съществуват единствено за теб, но не и за тези, които не вярват в тях.
Така е и с Дядо Коледа .. и Бог .. и т.н.
tta.a.... kakto sum kazvala i predi tva sa gluposti![]()
![]()
az sum na principa "oko da vidi ruka da pipne.."
![]()
vqrvam daje vednyj nabarah edin forum (bg) det nqkfi bili myrdali predmeti s o4i ama f tva malko ve4e ne mi sa vqrva
точно така е, ако вярваш - съществуватПървоначално написано от cherinka
![]()
иначе аз съм нещо неутрално![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
след прилично количество бира почваш да виждаш разни неща..
Донякъде...не мога да кажа точно...
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Да...
вярвам в караконджулите, таласъмите и самодивите
Ами на този свят има толкова неща, които не разбираме...със сигурност има и разни свръхестествени сили.
хъхъ..
Вярвам и 4естно казано идеята, 4е наистина ги има много ме привли4а. Тоя принцип с "ръка да види, око да пипне" някак назадни4ав ми се вижда![]()
![]()
Робинята на Quench
недейте така бе хора...Първоначално написано от ThePowerOfLove
Когато някой каже, че не вярва всеки път умира по една фея![]()
![]()
![]()
ххехххехехехехехехехехехе хе
може и да има нещо!
"Истината е някъде там"
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Какво има да вярваш в паранормалните сили като те са факт?!Понеже мн хора сиг ще ме критикуват - тогава обяснете способностите на баба Ванга(давам възможно най-разпространения пример за феномен у нас).Е??
Blagodarq za serioznite otgovori,no vse pak 6te mi bude interesno da vidq o6te komentari!
Лека и пръст на женицата, но аз едно нейно сбъднато предсказание не знам!Първоначално написано от happy-go-lucky
Някой ако знае да каже!
казала е на баба ми, че ще стана велик човекПървоначално написано от kuber
![]()
Първоначално написано от TheNightRider
Просто казах име,което всеки от форума да знае,защото се хващам на бас,че доста дори не са и чували за Вера Кочовска
Първоначално написано от kuber
Защо като си толкова неосведомен говориш??!Добре тогава ето ти примери - свързва се със мъртъвци,въплатява се в техния образ и започва да предава от мъртъвците на живите близки,успява да направи десетки майки способни да имат деца,предсказва толкова много неща на обикновени страдащи хора,които по-късно се случват с изумителна точност,понякога разбира се не толкова,успява да посочи предмети от нечий дом без избщо да е ходила в къщата,дори в града,без да познава дори живущите в нея.........абе така мога да си изреждам до сутринта.Вземи сам се порови и се убеди и тогава вече спори
НЕ
Звездите ми го говорятПървоначално написано от happy-go-lucky
А има ли Дядо Коледа? Щото аз съм контактьор и всяка сутрин той ми говори в ухото![]()
^ има!!! просто не е пожелал да ни се покаже.![]()
аз вярвам. за пореден път казвам, че така ми е по-интересно да живея, като вярвам, че не е само това, което виждаме и че не може всичко да си има обяснение.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Това с мърдането е друго,не е паранормално,на това се казва енергоинформационни полета,те са обяснени и доказани.Изпорбвани са от физици,и няма нищо нищо общо с тези явления.тях не ги месете! Инъче по темата ,била съм свидетелка на ралзлични странни събития,които не желая да коментирам,да речем ,че вярвамПървоначално написано от sladko_bebchence
![]()
Неподходящо съдържание на снимка в подпис!
дядо Коледа е нацист!!! -->
ето каква е съдбата му...
![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни