.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 54
    По-добре ли се чувстваш, наричайки ме тъпа и плиткоумна? Окей, чувствай се велико човешко същество.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    По-добре ли се чувстваш, наричайки ме тъпа и плиткоумна? Окей, чувствай се велико човешко същество.
    Всъщност се чувствам отвратително че има 'хора' като теб в България и хич не ми олеква като те храня но може би ако продължа ще има промяна
    Бас ловя че си от еничарите гласували за резняците

Guest
    Турската песен е ужасна но е на такова високо място заради хилядите турски емигранти в различните страни.Тея бъкат цяла Европа,бати.
    Украинската е една огромна простотия,мислех че ние европейците не сме станали като амареканците ама на...
    Сърбия според мен заслужено са си на първо място,е не и без помощта на многото си бивши републики....
    За мен най-хубавата песен тази година в Евровизия беше тази на МОЛДОВА

Не гласувам за подобни глупости. Грях ли е, че харесвам песента? Какво лошо има в това? Трябва ли да съм за нещо единствено защото е продукт на страната ми? Чалгата например? Ако на Евровизия отиде най-долната чалга, ще гласуваш ли за нея?

Guest
    Все пак да погледнем към разпределянето на гласовете
    Съветските републики си направиха взаимно по една свирка също като скандинавските а междувременно цялостното промиване на мозъци в доста балкански държави очевидно е дало резултат и сърбофилите са мнозинство
    Междувременно Бай Доган и Бай Мангау са на правия път към повторното завладяване на България
    Евалата на гърците и шурбаджанащина FTW!

Guest
    death whore-bi li dal/a link s interviuto na bg pevicata
    mn im e gotina pesenta na na6te no mojeha i po dobra da napravqt

Guest
    Не гласувам за подобни глупости. Грях ли е, че харесвам песента? Какво лошо има в това? Трябва ли да съм за нещо единствено защото е продукт на страната ми? Чалгата например? Ако на Евровизия отиде най-долната чалга, ще гласуваш ли за нея?
    За пореден път блесна гениалността ти
    Не бих могъл да гласувам за българска песен освен ако не съм в чужбина
    И това е направено именно за да няма "аз си гласувам за наще пък ти си гласувай за ваще и да видим накрая кой е с по-бързи пръсти"
    Очаква се това правило да спомогне за победа на най-добрата песен
    Уви не се получава заради тонове гъзолизки изпълнения

И да, трябва да подкрепяш българското
    Особено когато е наистина добро (и определено по-добро от останалите помии и бози)

В "Господари на ефира" беше интервюто. И да подчертая - не съм казала, че е глупава, а че не видях да блести с особен акъл.

Guest
    В "Господари на ефира" беше интервюто. И да подчертая - не съм казала, че е глупава, а че не видях да блести с особен акъл.
    Амчи да
    Всеизвестно е че в блиц интервюто 2в1 на Господари на Ефира задават въпроси извадени от тестовете за интелигентност на МЕНСА
    Като например "Кой ти е любимия цвят?" или "Слушаш ли други песни освен собствената си"

Не говоря за отговорите на въпросите.

Guest
    Не говоря за отговорите на въпросите.
    Oooooo... значи измерваш IQ-то на хората по външния вид? Ново 20

Guest
    Уви там не се гласува за красивото, доброто и по вкус
    Там се гласува за баджанака и балдъзата

Guest
    Това е виждането на всеки който може да сметне колко е 2 и 2
    Погледни пак кой на кого е давал точки бе, лешпер

Guest
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    Извинявам се, прав си...

Сега като се поинтересувах и видях ясно отличаващите се дълги пипала на юдео-масонската марсианска антибългарска ложа, която е наредила всичко...

Смърт за неверниците, които не са гласували за нашата песен, ЗА БЪЛГАРИЯ, ЗА ВОЛЕН!!!
    Ти си идиот

Я наистина виж точките
    Съветските републики си дават точки едни на други, повечето балкански държави дават точки на сърбия (а ако не ми вярваш за промиването на мозъци там с цел размножаване на сърбофилите хвърли едно око в братска Македония и си спомни за битите българи там преди време), скандинавските държави също си обменят големите точки и накрая наистина добрите песни остават на сухо (защото имаше някои наистина много хубави песни които се наредиха доста по-назад) а гадните песни на разни травестити и хермафродити заемат призовите позиции

Но май това е твърде сложно за да го асимилираш, а?

Guest

Боже какви обитаци има тук...

Фен
    Град
    Ей там :D
    Лелеее как ме е яд, много се надявах ние да я спечелим, но кога сме печелили някое голямо състезание иначе наща песен РУЛЛЗ
    ШАРЕНИЯ ^^

Има нещо вярно в това шуробаджанашко разпределение на гласовете и ВСЕ ПАК Сърбия беше един от фаворитите и на мн. други държави, ако разчиташе само на подкрепата на Македония, Босна и Херцеговина, Словения...нямаше да достигне първото място с такъв брой точки.
    Виж вече бившите соц. републики прекалено много и незаслужено сякаш издигнаха Украйна и Русия.
    А колкото до скандинавските държави - ако не си бяха направили този малък жест щяха да висят на последните места с по 10-15 точки, наред с Великобритания, Ирландия, Франция и Испания. Тяхната подкрепа не се отрази толкова, защото така или иначе трудно щеше да им е да достигнат челните позиции.

И да обясня какво съм имала предвид, пак ще ме обявят за тъпа. Все едно. Останете си с мечтите някога България да спечели. Давайте. Девойката пее хубаво, песента е интересна и е основана на българския фолклор, който е хубав, но никоя от скандинавските държави не ни даде точки.

Казах още от началото - исках да сме на 2-ро или 3-то поне място, но се радвам, че свясна песен спечели, а не някоя чалга или лигава денс песничка. Както се радвах миналата година.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от evrovision fenka !
    `Death`Whore`` : na teb pyk kakvo ti haresa v izpylnenieto na Syrbia kolko si prost/a ! Moje biii gotinata pevica deto prilichashe po skoro na prasence v kostiumche .. ? damm... mmm .. kolko e sladkaaa
    BULGARIA zaslujavashe pyrvoto miasto , ne zaradi tova che Syrbia imat grozna pevica , a zashtoto piahme dosta po-dobre ot vsichki dyrjavi , biahme nestandartni , ekscentrichni i naistina unikalni ! Gordeia se s predstavianeto im i naistina viarvam che nie sme pobeditelite nezavisimo ot rezultatite Evala na tezi , koito obichat i ceniat bylgarskoto.
    WTF? evrovision fenka ti ot kyde idva6 we brato? lele super Typ/a si
    za men pesenta be6e hubava
    est,4e iskah na6ite da sa na 1-vo mqsto (tva e normalno), no nqma nikakvo zn dali Maria prili4a na ''prasence'' ili ne!
    jenata si ima mn hubav glas i tova e!
    nie trqbva6e da sme pone na 2 ili 3-to mqsto, no ne 4ak na 5-to!

Мега фен
    Град
    София
    Амиии песента им беше хубава,но не беше като эа Евровиэия!!!!!!!!!!!!!!А на мен МНОГО ми харесаха Турция и Окрайна-бяха направо жестокии !!!!!!!!Но и ние се представихме много добре и 5-тото място е доста добро,като се има в предвид ,че все пак сме БЪЛГАРИЯ!Много добър реэолтат,догодина по-нагоре Водааа
    [size=7][b][u]fosse cos

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    Амиии песента им беше хубава,но не беше като эа Евровиэия!!!!!!!!!!!!!!А на мен МНОГО ми харесаха Турция и Окрайна-бяха направо жестокии !!!!!!!!Но и ние се представихме много добре и 5-тото място е доста добро,като се има в предвид ,че все пак сме БЪЛГАРИЯ!Много добър реэолтат,догодина по-нагоре Водааа
    Научи се да пишеш на български....много ме дразнят такива !

Guest
    Presley`n`Sum podkrepqm te s dve race \/ =D>

Супер фен Аватара на _donna_
    за кво изобщо го гледате тва? ..

Град
    BEZDOMEN
    spored mene mn nadejdi zalagahte na na6ata pesen koqto sux a ina4e i sarbite ne bqha za 1 mqsto tree6e na parvo mqsto da e verka serduchka mn qkq pesen i mn zabavna ama ostana 2
    IF U R NOT HAPPY FAKE IT

ne 4e im e lo6a pesenta na surbite, ma se 4udq kakvo puk 4ak tolkoz i haresaha.I po-dobri ima6e

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си