- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Гаджето ви харесва ли да целуваи смуче гърдите ви?
Харесва ли му на приятеля ви да ви целува и смуче гърдите?
Е тва другото ми е много смешно ама веднъж за именния му ден го питах какво иска и той така се излигави и вика: мамо гладен съм (като бебетата)![]()
бати човека - да го "кърмя"
.
Е аз исначе говоря за попринцип докато го правите и т.н. ...
незнам дали има момичета на които не има харесва да им целуват и смучат гърдите докато го правят все пак там са им едни от многото ерогенни зони
мен мн ми харесва... много възбуждав началото... много е готино - почва от устните- страстни целувки, после преминава момчето към вратапускаезиче и цялата потрепервам, връща се на устните, после внимателнослиза надолу, и целувавъзможно по-надолу от деколтето,вдигасе нагоре и пак целува по устните, маха ми блузата (многосе дразни заради сутиена, шот не му е мн леснода го махне, маха го и като почне да се занимавас гърдите миме възбужда много, следващата крачка е все по-надолу, след кратка почивка при устните ми, и така... но гърдите определено мн възбуждат - макар, че и тяхното време минава, веднъж възбудена ли си от гърдите, докато не свършиш и възбудата от тях не отминава. Имаше една тема, в която една се оплакваше, че й е неприятно, но май такива не са много...
mi na men naprimer ne mi haresva, useshtam dori bolka i pri nai-leka stimulaciq, neshto ne e mi nared qvno, zashtoto izobshto ne me vuzbujda![]()
аз обичам да и свършвам на гърдите.действа доста еротично и на двама ни
Първоначално написано от machko
аз не обичам, даже хич. Но на приятелят ми му харесва и се жертвам в името на любовта
Не че мразя, но просто не ми доставя никакво удоволствие и не са ми ерогенна зона определено
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
da li4no na moq mu haresva
stranna i razli4na,luda a ne romanti4na tova sam az i ne mi puka za VAS!!
Ми на мен много ми харесва ... Много ме възбуждатя също много се възбужда, когато я целувам по гърдите
![]()
На мен не ми харесва.Мога да я докосна с върха на езичето леко но предпочитам да я задоволя отдолу.И на нея и харесва повече и на мен![]()
Да,определено ....само се чудя на кого повече му харесва на него или на мен
Тихо е, тихо е, тихо е
и стоя, и мълча пак в мечти.
Няма те никога, никъде...
Тишина, самота и звезди
Първоначално написано от koalka
Не знам какво толкова намира ама като му харесва от мен да мине.![]()
![]()
Hareswa mu,ama na men mnogo mnogo ne mi dopada.
Хахх... ами не съм го питала дали му харесва.., но определено много му харесва като види как се гърча от удоволствие.. та така.. Щом го прави явно му харесва...
Харесва ми ест\
/
mi 4e to koi ne obi4aas mn obi4am
![]()
![]()
![]()
За света може да си един, но за някого ти си света!