.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    i sa kvo
    Guest

i kvo tolko sam kazala 4e toi taka reagira

s priqtelq mi vodim poov jivot ot okolo 1 mesec i malko pove4e.oba4e sme go pravili nqkade kam 12 pati.toi mi e parviqt.i v4era tyragnaxme da go pravim i poneje nie po4ti nikoga ne stoim v edna poza a gi smenqme i izvednaj toi nali se drapna za da smenime pozata i mi kaza tam nqkva poza ma na mene ne mi xaresa ama izob6to i mu vikam " ne iskam" i toi malko mi se namra6ti i me pita nqkolko pati za6to ne iskam i az mu otgovorix 4e ne mi xaresva taq poza.i denska sutrinta az mu se obajdam i toi mi vika "v4era 6to taka mi kazaotkade znae6 4e ne ti xaresva tva kato ne si probvala.i po4nA DA Mi govori edva li ne 4e az imam drug i s nmego sam go pravila tva i ne mi e xaresalo i zatva sa ne iskam i nqkvi takiva. a az kak da mu obqsq na prost ezik taka 4e da me razbere 4e prosto ne mi xaresva tva i tolko.vse pak prez celiq mi jivot sam go pravila desetina pati i nito imam opit nito ni6to.6to tolko ne moje darazbere 4e prosto ne iskam.ako mi be6e govoril po normalno i spokoino moje bi 6tqx da se saglasq ma toi me izkara napravo...........ne znam.kvo da pravq .pls kajete mi .molq vi.iskam va6eto mnenie po vaposa

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    тоя трябва да е некъв комплексар.....

Град
    Варна
    Ми кажи му,че си е за негова сметка като не ти вярва..ти като си знаеш че не си била с друг ,к'во ти пука.
    Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.

спокойно и мойто гадже постоянно е така има съмнения че си имам друг и мн често ми подхвърля нещо такова, а и на мен той ми е първия и водя живот от 4 месеца и от както го направих той си мисли че спя със всичките си съседи в блока ахахха остави го просто нека да си го мисли

Град
    over there - above the sky & under the sea
    ne mu obry6tai vnimanie vse nqkoga 6te se osvesti
    Dead man tells no tale.

Мега фен
    Град
    SF
    Абе тоя е луд да те подозира, само щото не си искала да го правите в няква поза...

Робинята на Quench

Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    Абе тоя е луд да те подозира, само щото не си искала да го правите в няква поза...
    явно да

emi vij kvo kato toi tolkova iska trqbvat i kompromisi-napravi go ako tva 6te go naprai po-6tastliv
    stranna i razli4na,luda a ne romanti4na tova sam az i ne mi puka za VAS!!

Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от die
    emi vij kvo kato toi tolkova iska trqbvat i kompromisi-napravi go ako tva 6te go naprai po-6tastliv
    да ве нема начин...още от първите редове разбрах че тоя не си заслужава
    няма да му се даваш да те командва като иска да се цупи-да се цупи...ше му мине

Rammstein
    Guest

Re: i kvo tolko sam kazala 4e toi taka reagira

Цитирай Първоначално написано от i sa kvo
    s priqtelq mi vodim poov jivot ot okolo 1 mesec i malko pove4e.oba4e sme go pravili nqkade kam 12 pati.toi mi e parviqt.i v4era tyragnaxme da go pravim i poneje nie po4ti nikoga ne stoim v edna poza a gi smenqme i izvednaj toi nali se drapna za da smenime pozata i mi kaza tam nqkva poza ma na mene ne mi xaresa ama izob6to i mu vikam " ne iskam" i toi malko mi se namra6ti i me pita nqkolko pati za6to ne iskam i az mu otgovorix 4e ne mi xaresva taq poza.i denska sutrinta az mu se obajdam i toi mi vika "v4era 6to taka mi kazaotkade znae6 4e ne ti xaresva tva kato ne si probvala.i po4nA DA Mi govori edva li ne 4e az imam drug i s nmego sam go pravila tva i ne mi e xaresalo i zatva sa ne iskam i nqkvi takiva. a az kak da mu obqsq na prost ezik taka 4e da me razbere 4e prosto ne mi xaresva tva i tolko.vse pak prez celiq mi jivot sam go pravila desetina pati i nito imam opit nito ni6to.6to tolko ne moje darazbere 4e prosto ne iskam.ako mi be6e govoril po normalno i spokoino moje bi 6tqx da se saglasq ma toi me izkara napravo...........ne znam.kvo da pravq .pls kajete mi .molq vi.iskam va6eto mnenie po vaposa
    I tva kvo ma intirisyva?

измисли си ваша нова поза,подлуди го така,че да не може да си каже и малкото име,пък камо ли да иска нещо,което да не ти прави кеф,за да си избива комплексите на п*тката
    Проспах си живота...ама за сметка на това с какъв мъж

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си