.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Град
    Sofia

Курс по Английски език

Имам един въпрос към вас...Понеже искам лятото да тръгна на курс(че в нас по цял ден ще ми е бая скучно) и не знам на къде да се насоча.Мисля, че трябва да започна от ниво upper-intermediate, но и идея си нямам къде какво да търся... Някой ако знае нека каже, че иначе ми се очертава много ТЪПА ваканция...
    П.П. Не ме питайте защо трябва за си седя в нас по принцип - ами всичките ми приятели ще заминат някъде из чужбина и аз ще си остана тук, в София.През това време просто искам да правя нещо полезно Благодаря предварително

Guest
    Ами ти учил/а ли си английски досега? Ако си-не виждам смисъл да тръгваш на курс, по-добре си намери някакво по-интересно занимание. А ако не си учил/а НЕ ПОЧВАЙ от upper-intermediate.

Град
    Sofia
    Хаха нали ти казвам...учила съм естествено, просто искам да продулжавам да го уча това е...естествено, че знам английски Ако знаеш нещо казвай

ти
    Guest
    и аз вече три лета ходя на курсове по английски и изобщо не смятам ваканцията си за тъпа- напротив.
    в която и школа да отидеш щи ти направят входящ тест за определяне на нивото и няма нужда сам/а да се определяш.
    аз ходя в АВО 3 и там е ОК, но има и много други- избери си най-удобното

Град
    Sofia
    Хм...не се бях сетила за тези входящи тестове, но все пак горе-долу кога трябва да отида, за да мога да започна примерно началото на юли, имаш ли някаква представа? А и нали това ти казвам, искам да ми е весело като уча :P Благодаря все пак

Браво, че си се решила да учиш английски щом така или иначе няма да имаш какво да правиш! Аз мога да ти препоръчам AVO-3 ! Отиваш там и ще разбереш подробности, но със сигурност има летни курсове!

дамз и аз ти препоръчвам АВО-3 - добри са и със сигурност има летни курсове познавам няколко човека които миналата година ходиха на летни курсове там и са доволни

Може би Бог иска да срещнеш много неподходящи хора, преди да срещнеш истинския, затова когато това се случи, бъди благодарен...
    http://glamorous-angels.piczo.com/?cr=6&rfm=y

Град
    Sofia
    Ахам ясно.Ами...значи на там ще се запътя ама горе-долу по кое време(смисъл края на юни или по-рано), че съм толкова неориентирана, че няма до къде...Мерси все пак

Еми щом няма какво да правиш цяло лято ти препоръчвам да тръгнеш на курсове! Хубаво е щом си решила да прекараш лятото, влагайки труд в нещо полезно! Значи виж в google.com напиши "Курсове по английски" или виж има едни вестници специално за обяви - там може да намериш нещо! Успех!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си