.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Град
    У нас

Или ти не можеш да четеш или наистина си тъпа.Отговориха ти на питанката още с първите постове.Нормално е да ти дойде навреме първия път и после да ти е разбъркано... давай пии още постинор на тия години пък продължавай да четеш листовката и да питаш нормално ли е да ти закъснява ...

Shmatko
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от bungle
    Тц.

Нито едно от двете. Сигурно съм късметлийка.

А и аз вече презервативи не ползвам...
    Тарабите ли си вързала

Цитирай Първоначално написано от malkoto_sladur4e
    Ne sme mojeli da si slagame prezervativa li? Moq priqtel ne pravi sex ot v4era i mnogo dobre znae kak da si slaga prezervativa!I zatova do sega sme imali samo 2 p1ti problem(da 4ukna na d1rvo)...
    2 пъти не е малко, дете. Ако беше опитен, той щеше да знае, че Дюрекс са боклуци.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Guest
    защо да са боклуци?

Град
    София
    FUCK YOU FUCK YOU FUCK YOU FUCK YOU FUCK YOU...
    тА РАЗБРА ЛИ МИ МИСЪЛТА FUCK YOU...
    КВО МИ СЕ ЗАНИМАВАш С 20 ГОДИшНИ... ДАНО ТИ НАПРАИ БЕБЕ ДАНО.. ЧЕ НА 20 И С 12 ГОДИшНИ ХОДИ.. СИГ ПО-УЗРЕЛИТЕ П*ТКИ НЕ МУ ПУСКАТ... И щОМ 2 ПЪТИ ГО Е КЪСАЛ КВО ОчАКВАш... МОЖЕ И 10 ПЪТИ ДА ГО СКЪСА... МАСТУРБИРАЙ СИ НА КАНАПЕТО В ХОЛА.. НЕ МИ ХОДИ ПО АПТЕКИ СЛЕД СЕКС ДА СИ КУПУВАш ПОСТИНОР А ГЛЕЙ ТЪПИЯ ПЕДОФИЛ ДА СИ ВЪРшИ РАБОТА.... ДЕБА И К*РВАТА ДЕБА... ХОДИ СЕ Е*И С НЕКВИ 15 ГОДИшНИ МОЖЕ СИ РАЗНООБРАЗИш СЕКСУАЛНИЯ ЖИВОТ А И СИГ СА ПО-КАДЪРНИ ОТ ТОЯ ПЕДОФИЛ...
    Вие на хероин ли сте бе?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си