.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Guest

Moderated: Как изглежда косата направена с дифузер?

хей мн ви моля спешно ми трябват снимки на момичета които са си направили косата с дифузер :P трябва ми да видя как изглежда този вид прическа и дали е това което аз мисля

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!

Голям фен
    Град
    V kluba na Bros fenovete
    Snimka ne moga da pokaja,no s difuzer se na4upva kosata-ne6to kato ma6a,no ne tolkova kadravo.

Супер фен Аватара на rakiQ
    се едно си я намачкала с пяна но е мн по-обемно

azsym bti chuli
    Guest

pls pls pls pls pls

pls ako moje nqkoi da sloje nqkoq snimchica pls pls pls tyrsih mn i ne namerih az pls pls pls pls pls pls pls

Град
    tuk i tam

samo 4e na dylga kosa staa mn po-hubaoo i po 4uplivo pyk i na toq pic ne sa vijda mn dura ama samo tfa namerih..

dobrichkaya
    Guest

dr.

daite dr. snimki na dr veche zavyrsheni kosi pls ako nqkoi moje i tazi pricheska podhodqshta li e za zavurshvane na 8-mi klas

Град
    tuk i tam
    be nqa ni6tu lo6o ama nai dure da si q izpravi6 (ako ti hodi) kaji tam na frizior da ti q izpraqt s presa i ako ti q redka v korenite da ti q napraqt sys kudre6toto na presata za obem az po4ti seki den tai sa praq i e mn hubao kosata staa mn gladka,ama i mn mi izgarq 6toto se pak e seki den ama na tebe za 1 pyt ni6to nqa ti stane ;]

dobrichkatata
    Guest

mmmmmmmmmhm

mi na men izpraveno mi otiva a kosata mi e mn gusta no poveche mi otiva nakudrena oshte vednuj shte pomolq ako nqkoi ima snimka na napravena s difuzer kosa da mi pokaje da vidq dali si zaslujava

Guest
    хорааааааааааааааа моля Ви дайте някакви снимки на прически направени с дифузер

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си