.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Възбудена съм,а не се овлажнявам.Защо е така?

Въпреки че съм силно възбудена преди полов акт(няма как да не съм,приятелят ми е страхотен и само като си помисля за него се възбуждам),въобще не се овлажнявам.Усещам как пулсът ми зачестява,дишането ми се ускорява,зърната на гърдите ми набъбват и копнея той да ми го вкара,но винаги съм много суха.Като ми вкарва члена си усещам много лека болка.Това че съм суха не ми пречи обаче да стигна до оргазъм.Притеснена съм дали е нормално това нещо?Има ли и други с този проблем?

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Понякога и при мен става така.
    Цял ден примерно се нахъсвам , че ще правя секс, започваме, възбудена съм, ии... най-накрая съм толкова суха и тясна, че изобщо не може да си го вкара.

Предполагам, че е от превъзбуда. Или прекалено много мислене. Не трябва да си мислим за глупости и да отвличаме вниманието си.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Град
    Някаде по Дунав
    Еми нищо ненормално няма!Стигаш до оргазъм такаче споко
    Вече нямам душа безпътна вървя изгонена от рая,вече нямам сърце проклето сърце с което да мечтая,вече нямам лице и нямам очи така ще съм до края.Имам само любов безпътна любов изгонена от рая..

Guest
    Дай аз да ти го вкарам пъ ше вииш...

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Хм.. много му мислиш явно. Отпусни я тая душа. И недей се мъчи да го правиш като си по-суха. Няма как да не е болезнено.
    Ползвайте лубриканти. Тези на Дюрекс са невероятни, наистина.
    Ако не ти се дават толкова пари, има и на Спортекс (казват, че не били лоши)
    Така че, спокс, момиче.
    Просто се отпускай и мисли за това, което правиш.. а не дали ще се овлажниш или не. Пък и по време на френска, ако не се овлажняваш.. хм .. странно малко

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Пробвай да пиеш повече вода-може да е от обезводняване.
    Отскоро ли е така или по принцип Щото аз имам някви такива периоди понякога,нормално е.
    А онези,които отхвърлят Вярата е все едно дали ще ги предупредят,или не ще ги предупредят.Те няма да вярват.

spokoino nqma stra6no :wink: nqkoi se uvlajnqvat a drugi ne slu4va se nda ne i da ti e po-dobre vinagi kto go vidi6 da se uvlajnqvat na tezi hora na koito im se slu4va ne im e nikak leko.nqma mqsto za pritesnenie
    stranna i razli4na,luda a ne romanti4na tova sam az i ne mi puka za VAS!!

Guest
    естествен универсален лубрикант на водна основа-ПЛЮНКА

Правила съм секс 6 пъти и всички 6 пъти беше така.Мастурбирам от години и винаги съм все суха.А колкото до слюнката-еми приятелят ми така действа и не му се сърдя-първо си плюе на ръката,после ме пипа долу и след това ми го вкарва.

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    А защо не си купита лубриканти. Дълго време ще ви стигне този на Дюрекс.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Град
    Н.Искър
    Кай му да се изхрачи и готово
    Kur za vaze!!!

Ще си купя.А иначе слюнката вреди ли?

Град
    Н.Искър
    ще е безплатна оти да е вредна
    Kur za vaze!!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от bungle
    Цял ден примерно се нахъсвам , че ще правя секс, започваме, възбудена съм, ии... най-накрая съм толкова суха и тясна, че изобщо не може да си го вкара.

Предполагам, че е от превъзбуда. Или прекалено много мислене. Не трябва да си мислим за глупости и да отвличаме вниманието си.
    До колкото си спомянм беше писала че винаги си прекалено овлажнена и даже един път си направила езерце ...

Мега фен
    Град
    SF
    Виж сега, има жени, които не се овлажняват, а има и такива, които правят "локви4ки"
    Предполагам, 4е ти няма нищо, купи си някакъв лубрикант и се радвай

Робинята на Quench

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от bungle

До колкото си спомянм беше писала че винаги си прекалено овлажнена и даже един път си направила езерце ...
    ПОЧТИ винаги. Това гореописаното се е случвало 3-4 максимум за последната година и половина. И аз съм човек и се бъгвам, имайте милост.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Може да имаш просто по-сухи лигавици. От приема на антибиотици и разни други лекарства лигавиците също изсъхват. Споко-нали ти е хубаво. това, че не си влажна, не означава, че не ти е добре.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си