- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Има Ли съУчеНик/ка коГоТо/КоЯто мрАзИте?
Аз за първа година съм в тоя клас , но вече мога да кажа , че се разбирам само със един човек в класа ми (да се радвам , че и един има).Другите всички са загубеняци и лиготий.
Не от моя си клас никого не мразя.Разбира се има хора които са ми антипатични но просто се старая да поддържам дистанция и да нямам много земане-даване с тях.Иначе в стария ми клас имаше 2-ма човека които с ръка на сърцето мога да кажа че мразих отдън душа.Но слава Богу вече не съм при тях.
Ne moga da kaja 4e mrazq nqkoi,po skoro sa mi bezrazli4ni.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
И аз съм такаПървоначално написано от _[LiFe-StiLe
Има една пача дето ми се иска да я ударя понякога
![]()
I'll be all you need and more ...
mn hora me nervat..po4ti cqloto daskalooba4e nikoi ne mraza
One day I'll hear
The laugh of children
In a world where war has been banned.
One day I'll see
Men of all colours
Sharing words of love and devotion.
Stand up and feel
The Holy Spirit
Find the power of your faith.
Отначало въобще не понасях някой от нашия клас...Имаше няколко изключения..Но тъй като в последно време съм много негативно настроена реших,че трябва да направя опит да ги опозная..Сега мисля че не са толкова лоши..Но ми трябва още време да ги доупозная..Та така..няма човек който да мразя..
And they said that the hero can save us,I'm not gonna stay here and wait,I'll hold onto the wings of the eagles,watch as we all fly away...
vsi4ki v na6iq klas se mrazim,tva v moq klas sa nai dolnite hora,samo te izpolzvat a posle te tup4at, moje da umira6 i te nqma da te poglednat....![]()
![]()
NAI 6IBANITE EGOISTI - 10G KLAS!!!!!! MRETEEEEEEEEE
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Попаднала съм в страхотен клас. Почти няма човек, който да мразя. С всички се разбирам. Винаги сме заедно и винаги ни защитават.
Мне,никого не мразяТова да мразиш някого е доста силно чувство и би трябвало да е породено наистина от много кофти отношение или случка
Като цяло класът ми е поносим,има моменти,в които ме дразнят както отделни хора,така и всички като колектив,но това е неизбежно. Все пак става въпрос за хора,които са 5 дена в седмицата по 5-6 часа заедно,без конфликти е невъзможно!
![]()
Това бях азПървоначално написано от Анонимко
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел