- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Болки в тестисите!
Значи снощи с гаджето бяхме на дискотека и по едно време почнахме бая да се натискаме.. та започнах много да се дървя и така ту ми става ту ми спада - и по едно време изпитах ужасна болка в тестисите ! Ама все едно някой ме е изритал със всичка сила в слабините. Понеже тя трябваше да се прибира да спи, нямаше как да правим секс.. Когато се прибрах направо не можех да гледам от болка! Разбрах че от пениса ми се е отделила някаква прозрачна течност, за която съм чувал че е нормално да се отделя при голяма възбуда. Та реших да си набия 1 и докато свършвах едвам се сдържах да не крещя от болка... след това болката започна бавно да ме отпуска и днес се събудих жив и здрав! Незнам какво беше това снощи, но беше адски неприятно и никога не ми се е случвало! Някой има ли по-конкретно обяснение ?!?!
Много дървене без еякулация. Доколкото знам, не е ненормално след това да имаш болки в тестисите.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
kat ne te boli ve4e kuf ti e problema?!
Никакъв не му е проблема, просто така се получава като се дървиш дълго време без да се изпразниш, същото става и ако правиш секс без да се изпразниш накрая, болката е доста силна
кефи се че мадете ти не са гръмнали от сперма![]()
![]()
![]()
![]()
неподходящо съдържание на текст в подпис!
I az ponqkoga sum taka... , no sled kato se izpraznq i sichko mi minava![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
става така шот си бил прекалено възбуден пък се сдържаш
така става когато си възбуден по-вече от 1 час без да свършиш накрая, просто си бий една чикия и готово
Тва са т.н. сини топки. Просто от възбудата скротума май така се казваше мноо яко притиска топките и напрао ги смазва. Праскаш 1 и минава ама не прекалявайте с натискането без секс.
изводът е..момчета,правете секс,за да не ви болят ташаците хих![]()
![]()
![]()
Проспах си живота...ама за сметка на това с какъв мъж
Не ми се веярва че може да е от това че се е дървил а не е свършил-аз с моето маце като се натискахме само(не бяхме правили секс все още)така се надървях...![]()
но нищо ми нямаше(само малко течеше от възбуда)
![]()