- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За,или против "тройката"
Защото е извратено...Първоначално написано от _Cuddly_
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
тва е положението...Първоначално написано от Lady Death
всичко хубаво на този свят е или незаконно, или неморално, или от него се дебелее...
![]()
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
ЯКО е!
Определено съм "за" тройка с две жени, че ако е с две момчета... знае ли човек ко му се върти в главата на другия, в соматохата да не ти обърка задника!
Неподходящ размер на снимка в подпис!
За, ако нямам чувства към партньора си.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
ami nz o6te ne sam probvala no nqma i da probvam izglejda mi mnogo otvratitelno i nz za men sexa po dvoiki si e nai dobroso izjivvane ...))
Towa e lubowta-svetulki w ochite!
Towa e lubowta-dokoswane w dushite!!!
Shumna sam Baby,no ne Evtina!!!
Kuchka sam Baby,no ne tvoqta!!!!
Сексът трябва да е нещо интимно за двама души. Трети, независимо от пола е излишен.
Благодаря на всички,които изказаха до този момент мнението си!А сега и моето мнение:ТВЪРДО ПРОТИВ!!!
Приятелят ми до едно време ми намекваше нещо за тройка някога в неопределеното бъдеще, но само преди няколко дена ми сподели, че мисълта вече не му се струва толкова привлекателна - дойде на моята дума по въпроса. Когато имам чувства, не мога да си представя да съм с друг мъж... мисълта ми е крайно неприятна. Другото момиче е алтернатива, но само ако аз се занимавам с нея, а тя не припарва до него, защото иначе ще има кръв![]()
Така че - не на тройките, ако съм в стабилна връзка. Ако съм сама и ме поканят за тройка, може би бих приела... може би. Някой ден сигурно ще стана достатъчно луда И за това :P
Първоначално написано от krem4et0
Съгласна съм \/
Тихо е, тихо е, тихо е
и стоя, и мълча пак в мечти.
Няма те никога, никъде...
Тишина, самота и звезди
protivvvvv tvyrdoooo protivvv
Ani mnogo,mnogo te obi4a,mnogo i lipsva6 i utre iska da se 4uete zaduljitelno,za6toto ne moje bez teb i tvoq vuzbujda6t glas i te moli da si pusne6 nqkoq pesen ot albuma na Dave-Paper monsters.I pak da ti napomnq 4e mnogo te obi4a!!!!
Offffffff a tva kvo ob6to ima s temata?????????Are po-serioznoПървоначално написано от Анонимко
Horaaaaa tva ne be6e za vas,bez da iskam go pratih ne go vzimaite na seriozno!Pls mn sajalqvamПървоначално написано от gubkata
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ami az sam ''za'' i bix probvala![]()
nikoga ne e kasno da napravi6 ne6to mrasno,za6toto kolkoto po-kasno,tolkova po-mrasno!!!!
Интересна тема![]()
![]()
![]()
Вече нямам душа безпътна вървя изгонена от рая,вече нямам сърце проклето сърце с което да мечтая,вече нямам лице и нямам очи така ще съм до края.Имам само любов безпътна любов изгонена от рая..
стимулиращо НЕ
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
\Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
/ \
/ \
/ \
/
Аз определено съм против тройките!![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
GOLQMA TUPOTYIQ!!!ne bih 6toto polovia akt e ne6to mn li4no po ne za men i priqtelq mi......i ne misla 4e v troikite ima 4uvstva a s 4uvstvo sexa e po-sladuk....
stranna i razli4na,luda a ne romanti4na tova sam az i ne mi puka za VAS!!
Точно така! =D>Първоначално написано от die
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
Аз съм "ЗА" тройките. Не съм пробвала, но честно казано бих... , но не с приятеля ми, а с някого, който просто ме привлича и още някоя приятелка![]()
![]()
за сведение на вси4ки, дето си мислят, 4е тройка с две жени е по яко от тройка с двама мъже,Първоначално написано от lo_flo
мога да заявя, че бъркат много.
Защото един мъж миже и да може да го направи девет пъти за една нощ, но всяка жена може да го направи по 90 пъти.. разбирате ли накъде бия.. един мъж НЕ МОЖЕ да задоволи две жени едновременно,
докато двама мъже могат да задоволят една жена отвсякъде
Нямам нищо против тройките.