.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Град
    По пейките

Как се прави частична преинсталация на WINDOWS XP?

Искам да си презапиша Windows-a без да губя информацията в C-то ми. Как става този номер и възможно ли е без да губя всичко в С-то да махна 32 битовия Windows и да сложа 64?

Ако процесора ти е 64

Град
    По пейките
    Цитирай Първоначално написано от Excu
    Ако процесора ти е 64
    64 битов е... Сега оставя да разбера как се прави частичната преинсталация...

Guest
    Ако процесора ти е 64
    АхаХАхаХАха
    МЛЪКНЕТЕ БЕ ЧАСТИЧНИ РАЗБИРАЧИ

Град
    По пейките
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ако процесора ти е 64
    АхаХАхаХАха
    МЛЪКНЕТЕ БЕ ЧАСТИЧНИ РАЗБИРАЧИ
    ....почети в нет-а бе РАЗБИРАЧ...

Forslor
    Guest

Re: Как се прави частична преинсталация на WINDOWS XP?

Цитирай Първоначално написано от DeSk{}
    Искам да си презапиша Windows-a без да губя информацията в C-то ми. Как става този номер и възможно ли е без да губя всичко в С-то да махна 32 битовия Windows и да сложа 64?
    Това което искаш не може да стане. Единствено ако имаш важна информация на c: то и нямаш допълнителен дял на който да ги прехвърлиш е добре да разделиш c: след което прехвърлиш инфото на d: инсталираш WINXP64 на c: и съединяваш партишъните (ако искаш разбира се).
    Но така както си мислиш с частични преинсталации абсурд.

Град
    По пейките

Цитирай Първоначално написано от Forslor
    Това което искаш не може да стане. Единствено ако имаш важна информация на c: то и нямаш допълнителен дял на който да ги прехвърлиш е добре да разделиш c: след което прехвърлиш инфото на d: инсталираш WINXP64 на c: и съединяваш партишъните (ако искаш разбира се).
    Когато носих компютъра си на ремонт (не че го оправиха) тогава как ми преинсталираха противния Windows без да ми се загуби каквото и да е?

Forslor
    Guest

Цитирай Първоначално написано от Forslor
    Когато носих компютъра си на ремонт (не че го оправиха) тогава как ми преинсталираха противния Windows без да ми се загуби каквото и да е?
    За WINDOWS REPAIR случайно да си чувал ??? Май НЕ !

Значи вкарваш диска ама не през Биоса а както като ще си копваш филм примерно,той ти се зарежда и ти се показва едно прозорче,даваш Инстал Уиндоус и после ти се появава прозорче със падаща лента,където ще пише Нова инсталация ти дай Упграде
    Нататък се надявам че ще се оправиш.
    |rTm|RaZgRaD.TeAm.#AwP_MaS7eR#PsIhO-MaN

Същата работа е с буут-а просто още в началото като зарежда чип-сетите му даваш F2 и почва автоматично да го поправя!

Forslor
    Guest
    eй ама много смях със тая тема. Сега човека пита не как да поправи вече съществуваща инсталация на Windows , a как да инсталира (частично както се изразява- което пак повтарям е невъзможно без пълен преинстал) WINXP64

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си