.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Newbiee
    Guest

Как да си махам космите на няколко места ?

Здравейте момче съм.Искам да си махна космите само долу,по гърдите и под мишниците.Иначе съм твърд противник на махането на космите от момчета по краката и ръцете (писнало ми е от изнежени гейчета) ... та както и да е много се отклоних Искам да питам на тези 3 места как да си ги махна?Току що ги махнах под мишниците с машинката за подстригване и после си сложих афтършейв (и в момента ми е доста гадно боде ме ... ) На другите места нямам идея и преди да пристъпя към действие викам дай тука да питам феновете как точно става

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Здравей.За дълготраен ефект можеш да избереш между 2 варианта-кола маска или епилатор-болезенено но ефективно.За по-краткотрайно използцвай самообръсначка или депилиращи кремове.(не ти ги препоръчвам).Чрез кола маска или епилатор премахваш комите от самия им корен а чрез самообръсначка или депилиращи кремове премахваш само частта която се показва над кожата.Който и вариант да избелреш задължително след това използвай хидратиращ крем това е на кратко.Успех
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Мега фен Аватара на Chacho
    Аз ползвам самобръсначка но наистина е краткотраен ефекта.Използвай някакъв крем за подхранване на кожата,защото може да ти излезнат пъпчици.Аз да питам за колата маска Дочух за някакви лентички,които се продавали по магазините с козметика и си я правиш сам с тях.Ако сте ползвали ще споделите ли мнение И ако може да ми дадете приблизителна цена,да видя колко трябва да се изръся.10х предварително
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Голям фен
    Град
    София
    що ли си мисля, че никога няма да си направя кола маска на топките...

я си върти със самобръсначката...
    The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life

Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от penywise
    що ли си мисля, че никога няма да си направя кола маска на топките...

я си върти със самобръсначката...
    i az taka kazwam...
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Град
    ^In the ObscurE FuturE^
    Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Аз да питам за колата маска Дочух за някакви лентички,които се продавали по магазините с козметика и си я правиш сам с тях.Ако сте ползвали ще споделите ли мнение И ако може да ми дадете приблизителна цена,да видя колко трябва да се изръся.10х предварително
    Ами, лентичките са много удобни за ползване, но само в случаите, когато нямаш време да отидеш на козметик А тъй като вероятността да не се справиш сам е доста голяма, ти препоръчвам да отидеш на козметик А иначе, цените на лентичките варират в зависимост от марката (има на Вийт, не ти ги препоръчвам , на Таки, на Стреп и т.н.), но горе-долу една лентичка е около 1 - 1,50лв. (максимум) Ама все пак си е голяма игра4ка, така 4е моят съвет е да си отидеш на козметик (те си разбират от тези неща, пък и гаранция за 100% добре свършена работа)

awe ei kosmatko grozen... koi e kazal 4e kogato 4ovek si maha kosmite po krakata e gei?!? ROFL.... v pove4eto slu4ai e to4no obratnoto 6toto si gi mahat tezi koito imat muskuli da pokajat... a takiva galfoni kato teb 6e si stoq okosmeni ROFL..... sig. i mustaka ne go brusne6?!? ROFL
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от live2beCooL
    awe ei kosmatko grozen... koi e kazal 4e kogato 4ovek si maha kosmite po krakata e gei?!? ROFL.... v pove4eto slu4ai e to4no obratnoto 6toto si gi mahat tezi koito imat muskuli da pokajat... a takiva galfoni kato teb 6e si stoq okosmeni ROFL..... sig. i mustaka ne go brusne6?!? ROFL

Guest
    Shto pak trqbva da e gei za da si brysne krakata.. men lichno me otvrashtavat kosmite po krakata a inache... kola maska.. epilator ili samobrysnachka ili depilirashti kremove..

Re: Как да си махам космите на няколко места ?

Цитирай Първоначално написано от Newbiee
    Здравейте момче съм.Искам да си махна космите само долу,по гърдите и под мишниците.Иначе съм твърд противник на махането на космите от момчета по краката и ръцете (писнало ми е от изнежени гейчета) ... та както и да е много се отклоних Искам да питам на тези 3 места как да си ги махна?Току що ги махнах под мишниците с машинката за подстригване и после си сложих афтършейв (и в момента ми е доста гадно боде ме ... ) На другите места нямам идея и преди да пристъпя към действие викам дай тука да питам феновете как точно става
    вземи си някоой депилатоар 3 в 1-бикини зона ,подмишници и тяло
    ~ne me interesuva,4e horata rovorqt zad gurba mi...
    nali sum pred tqh-da gledat guza mi...~

pi6ete na skype-lusimomila

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    А откъде на къде пък трябва да е "галфон който ще си седи окосмен" че какво лошо има в това?! Много момичета(включително и аз) не приемат момчета, които си бръснат краката.Кво?!?!Преди 2 години не беше модерно момчетата да си бръснат краката.Ама сега понеже е модерно и част от момчетата не го правят, значи са задръстени.
    Държа да се обезкосмяват по гърдите и по половите органи, но ръцете и краката не приемам!!!
    Не виждам защо трябва да се обиждат тези на които не им харесва да го правят

az vikam hvani pinsetata i po4vai uspeh
    Да обичаш значи да страдаш да нямаш минутка покой и да знаеш че човека когото обичаш никога няма да бъде твой !

rali4ka91 bravo mn dybro iskazvane ...=]inache brato ima nachini az primerno dnes bqh na kozmetik i tam mi gi mahnaha i s1m dosta dovolen kola-ta maska ne e chak tolkoz boleznena ... s epilator e malko po bolezneno ... no za topkite e dosta slojno ... =]

I az te podkrepqm.
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си