А ве я да питам за колата маска. Значи поразпитах и ми казаха , че лидокаина действа като обезболяващо при колата маска... , а въпроса ми е ВЯРНО ЛИ е? някой/я да е пробвал ?
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Лидокаинът действа при колата маска, но ако ти го инжектират. Иначе лидокаинът спрей действа само на лигавици.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
No po princip kozmetici injektirat li lidokain? znaesh li?Първоначално написано от `Death`Whore``
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Първоначално написано от `Death`Whore``
Emi ne..seriozno pitax... zashtoto veche mi pisna po 2-3 chasa adska bolka...
![]()
Разбирам да е за зъболекар, но за кола маска...те и нямат право да ти правят такива неща, поне така мисля.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Wse pak mersi... , no ako nqkoi drug znae neka pishe.![]()
Еми тя ти каэа всичко,какво още искаш?????????
[size=7][b][u]fosse cos
лидокайна е местна упойкаПървоначално написано от Adwokat
до колкото знам
не вярвам в аптека да ти дадът
иначе съм съгласен с теб че на колата маска
и трябва упойка , че и на епилатора
мн кофти боли и според мен не си заслужава
бикчето върши горе-доло същата работа ,
но ти си знаеш най-добре
Em turpq na bolkata no tova sa okolo minimum 2 chasa max 3..... se pak ne sum mazohist...Първоначално написано от mostwanted
Дават в аптеката лидокаин, но такъв, който се пръска и става само за лигавица.
ЕЕе начи, опиющявате света с тия кола маски и епилатори. Не е адската болка, просто се лигавите. Пък ако чак толкова те боли - хората са измислили самобръсначки и крем-депилатори. Точка.
Saatana vittu perkele hate crew!
S tez kremove i tuz samobrusnachka hich ne e izgodno...
Като не ти е изгодно - търпиш болката. Не се глезиш и не пискаш като ощипана госпожица.Първоначално написано от Adwokat
Saatana vittu perkele hate crew!
Nito se glezq nito pishtq.. prosto tursq neshto po lesniq nachin :PПървоначално написано от Boot